Vianor ja Kal Tiren Mining Tire Group yhdistävät vahvuutensa

Share |
30.10.2017 12:15

Euroopan nopeimmin kasvava autohuolto- ja rengasketju Vianor aloittaa yhteistyön kanadalaisen Kal Tiren Mining Tire Groupin kanssa. Kal Tiren Mining Tire Group on johtava kansainvälinen kaivosrenkaiden hallinnan ja tukipalveluiden tarjoaja. Yhteistyön tavoitteena on kehittää palvelutoimintoja pohjoismaisille kaivos- ja muita raskaan teollisuuden asiakkaille.

Kumppanuus yhdistää Kal Tiren kansainvälisen asiantuntemuksen ja Vianorin kokemuksen paikallisista, ammattimaisista rengaspalveluista. Tavoitteena on tarjota pohjoismaisille asiakkaille renkaiden hallintapalveluiden tuottamaa pitkäaikaista lisäarvoa ja turvallisia, ympäristön kannalta vastuullisia rengashuoltopalveluita. Kal Tirella on 45 vuoden kokemus kaivosrenkaita koskevista parhaista käytännöistä, järjestelmistä, teknologiasta ja prosesseista. Vianor puolestaan tuo pöytään vahvan paikallisen läsnäolonsa sekä tarjoamansa ammattitaitoisen ja nopeasti palvelun paikan päällä silloin, kun sitä tarvitaan.

“Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat työskennellä turvallisilla laitteilla ja saavat kalustostaan kaiken irti. Yhdistämällä Vianorin paikallistuntemuksen ja voimavarat Kal Tiren kansainväliseen kokemukseen pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kattavammin. Yhdessä tarjoamme enemmän”, sanoo Anna Hyvönen, Vianor Holdingin toimitusjohtaja.

Yhtiöt kehittävät täysin uuden palvelukonseptin hyödyntäen kummankin vahvuuksia. Palvelut kattavat teollisuuspalvelut kaivoksille, louhoksille ja muille raskaan teollisuuden alueille. Kal Tire ja Vianor tarjoavat renkaita, rengasvalvontajärjestelmiä, renkaiden hallintapalveluita, ohjelmistoja, raportointia, tiedonkeruuta sekä renkaiden asennusta, korjausta ja pinnoituspalveluita Skandinavian alueella.

“Tämä on hieno mahdollisuus hyödyntää kahden johtavan rengaspalveluyrityksen vahvuuksia, jotta voimme tarjota jotain todella erityistä isojen erikoiskaivosrenkaiden käyttäjille vahvasti kasvavalla markkinasektorilla”, sanoo Pete Le Noury, Euroopan ja Länsi-Afrikan Kal Tiren toimitusjohtaja. “Kal Tire palvelee yli 150 kaivosaluetta viidellä mantereella ja kehittää alan parhaita käytäntöjä yhdessä huippuluokan kaivosasiakkaiden kanssa, joille turvalliset työtavat, palveluiden tuoma lisäarvo ja jatkuva kehitys ovat tärkeitä. Kal Tire tuo mukanaan alan asiantuntemusta ja erityisesti maailmanluokan rengasteknikkokoulutuksen metodeita täydentämään sitä laajaa pohjoismaista läsnäoloa ja renkaisiin liittyvää kokemusta, joka Vianorilla on tätä alipalveltua markkinaa ajatellen.”

Vianorin ja Kal Tiren edustajia voi tavata Fennoscandian Exploration and Mining (FEM 2017) -konferenssissa, joka pidetään Levillä 31.10.–2.11.2017.

Kal Tire

Kal Tire on Kanadan suurin itsenäinen renkaiden jälleenmyyjä ja yksi Pohjois-Amerikan suurimmista kaupallisista renkaiden jälleenmyyjistä. Kal Tiren Mining Tire Group on johtava kansainvälinen kaivosrenkaiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Yhtiön varastot on sijoitettu strategisesti ympäri Kanadaa, jotta ne voivat palvella yli 250:tä Kal Tiren liikettä. Kal Tire omistaa viisi maansiirtokoneiden renkaiden pinnoittamoa Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Länsi-Afrikassa ja Chilessä. Yhtiö työllistää yli 6500 henkilöä. Lisätietoa Kal Tiren Mining Tire Groupista: www.kaltiremining.com.

Vianor 

Vianor on autohuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut ketju, jolla on yhteensä 1500 toimipistettä 26 maassa. Vahvuutemme on vaikeiden ajo-olosuhteiden asiantuntemus, joka pohjaa pohjoisiin juuriimme. Suurin osa toimipisteistämme sijaitsee Pohjoismaissa, Venäjällä ja Itä-Euroopassa. Toimipisteitämme on lisäksi Keski-Euroopassa ja Yhdysvaltojen itärannikolla. Palvelupisteemme ja verkkokauppamme palvelevat sekä vähittäis- että yritysasiakkaita. Yritysasiakkailleen Vianor on kehittänyt myös kaluston ja renkaiden hallinnan digitaalisia palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat tehostaa liiketoimintaansa. Rengasvalikoima kattaa kaikenlaiset renkaat henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin erikoiskoneisiin. Lisätietoa Vianorista: www.vianor.fi.  

16.07.2018 9:55Henri Pesonen Deleten Kierrätyspalvelu-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi
16.07.2018 8:01Novatronin etätuki -asiakkaan oikeana kätenä jo yli 10 vuotta
15.07.2018 11:01YIT ja Boliden allekirjoittivat sopimuksen vesialtaan laajentamisesta kuparikaivoksessa Pohjois-Ruotsin Jällivaarassa
14.07.2018 14:22Rakennuskustannukset nousivat kesäkuussa 2,7 prosenttia vuodentakaisesta
14.07.2018 9:00Digitalisaatio auttaa tienpäällystystöiden kehittämisessä
13.07.2018 17:01Tutkimus: Kaivokset kasvattavat Suomen bkt:tä 1,2 miljardilla
13.07.2018 10:01Tawastia Truck Weekend nyt viikonloppuna Hämeenlinnassa - Ammattilehden Mediamobiili paikalla - hae uusimmat ammattilehdet
12.07.2018 11:00Skanska rakentaa Kivenlahden metroaseman
11.07.2018 11:11JM-Louhinta Oy:lle uusi tela-alustainen Doosan DX300LC-5 kaivukone
11.07.2018 9:00Skanska rakentaa SATOlle 63 hitas-asuntoa meren äärelle Verkkosaareen

Siirry arkistoon »