Vianor ja Kal Tiren Mining Tire Group yhdistävät vahvuutensa

Share |
30.10.2017 12:15

Euroopan nopeimmin kasvava autohuolto- ja rengasketju Vianor aloittaa yhteistyön kanadalaisen Kal Tiren Mining Tire Groupin kanssa. Kal Tiren Mining Tire Group on johtava kansainvälinen kaivosrenkaiden hallinnan ja tukipalveluiden tarjoaja. Yhteistyön tavoitteena on kehittää palvelutoimintoja pohjoismaisille kaivos- ja muita raskaan teollisuuden asiakkaille.

Kumppanuus yhdistää Kal Tiren kansainvälisen asiantuntemuksen ja Vianorin kokemuksen paikallisista, ammattimaisista rengaspalveluista. Tavoitteena on tarjota pohjoismaisille asiakkaille renkaiden hallintapalveluiden tuottamaa pitkäaikaista lisäarvoa ja turvallisia, ympäristön kannalta vastuullisia rengashuoltopalveluita. Kal Tirella on 45 vuoden kokemus kaivosrenkaita koskevista parhaista käytännöistä, järjestelmistä, teknologiasta ja prosesseista. Vianor puolestaan tuo pöytään vahvan paikallisen läsnäolonsa sekä tarjoamansa ammattitaitoisen ja nopeasti palvelun paikan päällä silloin, kun sitä tarvitaan.

“Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat työskennellä turvallisilla laitteilla ja saavat kalustostaan kaiken irti. Yhdistämällä Vianorin paikallistuntemuksen ja voimavarat Kal Tiren kansainväliseen kokemukseen pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kattavammin. Yhdessä tarjoamme enemmän”, sanoo Anna Hyvönen, Vianor Holdingin toimitusjohtaja.

Yhtiöt kehittävät täysin uuden palvelukonseptin hyödyntäen kummankin vahvuuksia. Palvelut kattavat teollisuuspalvelut kaivoksille, louhoksille ja muille raskaan teollisuuden alueille. Kal Tire ja Vianor tarjoavat renkaita, rengasvalvontajärjestelmiä, renkaiden hallintapalveluita, ohjelmistoja, raportointia, tiedonkeruuta sekä renkaiden asennusta, korjausta ja pinnoituspalveluita Skandinavian alueella.

“Tämä on hieno mahdollisuus hyödyntää kahden johtavan rengaspalveluyrityksen vahvuuksia, jotta voimme tarjota jotain todella erityistä isojen erikoiskaivosrenkaiden käyttäjille vahvasti kasvavalla markkinasektorilla”, sanoo Pete Le Noury, Euroopan ja Länsi-Afrikan Kal Tiren toimitusjohtaja. “Kal Tire palvelee yli 150 kaivosaluetta viidellä mantereella ja kehittää alan parhaita käytäntöjä yhdessä huippuluokan kaivosasiakkaiden kanssa, joille turvalliset työtavat, palveluiden tuoma lisäarvo ja jatkuva kehitys ovat tärkeitä. Kal Tire tuo mukanaan alan asiantuntemusta ja erityisesti maailmanluokan rengasteknikkokoulutuksen metodeita täydentämään sitä laajaa pohjoismaista läsnäoloa ja renkaisiin liittyvää kokemusta, joka Vianorilla on tätä alipalveltua markkinaa ajatellen.”

Vianorin ja Kal Tiren edustajia voi tavata Fennoscandian Exploration and Mining (FEM 2017) -konferenssissa, joka pidetään Levillä 31.10.–2.11.2017.

Kal Tire

Kal Tire on Kanadan suurin itsenäinen renkaiden jälleenmyyjä ja yksi Pohjois-Amerikan suurimmista kaupallisista renkaiden jälleenmyyjistä. Kal Tiren Mining Tire Group on johtava kansainvälinen kaivosrenkaiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Yhtiön varastot on sijoitettu strategisesti ympäri Kanadaa, jotta ne voivat palvella yli 250:tä Kal Tiren liikettä. Kal Tire omistaa viisi maansiirtokoneiden renkaiden pinnoittamoa Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Länsi-Afrikassa ja Chilessä. Yhtiö työllistää yli 6500 henkilöä. Lisätietoa Kal Tiren Mining Tire Groupista: www.kaltiremining.com.

Vianor 

Vianor on autohuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut ketju, jolla on yhteensä 1500 toimipistettä 26 maassa. Vahvuutemme on vaikeiden ajo-olosuhteiden asiantuntemus, joka pohjaa pohjoisiin juuriimme. Suurin osa toimipisteistämme sijaitsee Pohjoismaissa, Venäjällä ja Itä-Euroopassa. Toimipisteitämme on lisäksi Keski-Euroopassa ja Yhdysvaltojen itärannikolla. Palvelupisteemme ja verkkokauppamme palvelevat sekä vähittäis- että yritysasiakkaita. Yritysasiakkailleen Vianor on kehittänyt myös kaluston ja renkaiden hallinnan digitaalisia palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat tehostaa liiketoimintaansa. Rengasvalikoima kattaa kaikenlaiset renkaat henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin erikoiskoneisiin. Lisätietoa Vianorista: www.vianor.fi.  

21.03.2018 10:02YIT ja HSY allekirjoittivat sopimuksen Blominmäen jätevedenpuhdistamon rakentamisesta
21.03.2018 9:21Nokian Armor Gard 2 -rengas vastaa urbaanien kaivuutyöympäristöjen haasteisiin
20.03.2018 17:11Telakonepäivät Humppilassa 6.-7.4.2018 - tervetuloa hyville kaupoille!
20.03.2018 14:32Maailman ensimmäinen IoT-maalämpöpumppu tulee Suomesta
20.03.2018 14:20Rakennusteollisuus RT: Rakentamisen korkeasuhdanne taittuu
20.03.2018 14:14Infra-ala listasi turvallisimmat työmaat
20.03.2018 10:12YIT:lle kaksi ykkössijaa Turvallinen infratyömaa 2017 -kilpailussa
19.03.2018 16:01Pohjoinen Teollisuus 2018: Suurhankkeet työllistävät teollisuusyrityksiä Pohjoisessa
19.03.2018 15:30BE Group tähtää päästöttömään jakeluun
18.03.2018 18:01KIVIROCK-LEHTI TULEE - VIELÄ EHDIT MUKAAN! Varaa ilmoituspaikkasi seuraavassa yli 250 sivuisessa järkäleessä - ensijakelu Mansen Mörinöillä

Siirry arkistoon »