Volvo rakentaa huomista Intermatissa Pariisissa 2018

Share |
09.03.2018 9:11

pressrelease2018_january22_intermat_building_tomorrow_2.jpg

Volvo Construction Equipment aikoo esitellä "Building Tomorrow" -teeman alla alati kehittyvää palveluihin, jälleenmyyjien osaamiseen ja uusiin teknologioihin keskittyvää lähestymistapaansa asiakkaiden menestymiseen.

"Grand Paris" -projektin kaltaisten megaprojektien vaatimukset tarkoittavat sitä, että nykypäivän asiakkaat eivät halua ostaa enää pelkkiä koneita vaan ennemminkin kokonaisia ratkaisuja voidakseen tehostaa toimintaansa ja tehdä siitä kannattavampaa vähentäen samalla päästöjä. Intermat Paris 2018 -tapahtumassa Volvo Construction Equipment (Volvo CE) aikoo esitellä juuri tällaisia ratkaisuja, jotka korostavat sen vahvuutta sekä valmistajana että palveluiden tarjoajana. 

Yrityksen 4 800 m²:n kokoinen näyttelytila, jonka se jakaa sisaryhtiöiden Volvo Trucks, Volvo Penta ja Volvo Financial Services kanssa, tulee sisältämään roppakaupalla hyvin tuottavia ja monipuolisia koneita, joista moni on toimialan johtava malli polttonestetehokkuuden suhteen. 

Näihin tulevat kuulumaan lyhyen kääntösäteen pyöräalustainen kaivukone EWR170E, pyöräalustainen kaivukone EW220E, lyhyen kääntösäteen tela-alustainen kaivukone ECR355E, maajyrä SD160B sekä ABG-asfaltinlevittimet P6820D ja P7820D, joihin on asennettu uusi EPM3-keskusohjausjärjestelmä.

Sisä- ja ulkoalueilla kävijät voivat tutustua siihen, miten näistä koneista saadaan entistä enemmän irti käyttämällä Volvo Co-Pilotia ja Volvon avustustoimintoja Load Assist, Compact Assist, Dig Assist ja Haul Assist. Koneessa olevasta suuren erottelukyvyn näytöstä kuljettajat saavat reaaliaikaista tietoa voidakseen tehdä töitä mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti. Ulkoalueilla kävijät näkevät myös uuden Volvo EW240E -materiaalinkäsittelijän sille varatulla purkutyöalueella. 

ERINOMAINEN ASIAKAS- JA JÄLLEENMYYJÄTUKI

Lisäksi kävijät voivat tutustua uuteen Volvo Services -konseptiin. Volvo Services tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita erilaisista polttonestetehokkuus-, tuottavuus-, turvallisuus-, rahoitus- ja vakuutus-, vuokra-, new life- ja toimintavarmuuspalveluista sekä Volvon työvälineistä ja alkuperäisistä Volvo-osista haluamansa vaihtoehdot voidakseen koota tarpeitaan vastaavan tukipaketin. 

Rahoitus- ja vakuutuspalvelut tarjoaa Volvo Financial Services -yhtiön asiantuntijatiimi, joka on omistautunut räätälöimään asiakkaille sopivia, heidän kasvuaan tukevia ja liiketoimintaansa suojaavia ratkaisuja. 

Kaikkien näiden palvelujen toimittamiseen tarvitaan erittäin pätevä jälleenmyyjäverkosto, joten Volvo CE tulee myös korostamaan valtuutettujen jälleenmyyjiensä kykyjä ja asiantuntemusta. Volvon jälleenmyyjät pyrkivät toimimaan asiakkaidensa todellisina liikekumppaneina ja auttamaan heitä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa, mitkä ne sitten ovatkin.  

VOLVO CE:N TULEVAISUUS 

Tulevaisuudessa Volvo CE tulee esittelemään täyssähköisen minikaivukoneen prototyyppinsä EX2 sekä muita sähköiseen liikkumiseen, tietoliikenneyhteyksiin ja työmaiden kokonaisratkaisuihin liittyviä muita tutkimusprojekteja. Volvo CE:n uusi toimitusjohtaja Melker Jernberg tulee myös tekemään ensimmäisen merkittävän julkisen esiintymisensä sitten 1. tammikuuta, jolloin hän aloitti tehtävässään. 

Yleisesti ottaen Volvo CE pyrkii lähettämään Intermat Paris 2018 -tapahtumassa vahvan viestin markkinoille siitä, että se on kehittymässä kokonaisratkaisujen tarjoajaksi, jonka koneet, palvelut ja jälleenmyyjät asettavat standardit toimialalle ja tulevat tekemään niin vuosia tästä eteenpäin. 

Volvo Penta aikoo puolestaan esitellä Intermatissa koko EU Stage V -moottorimallistonsa, joka sisältää moottorit D5, D8, D11, D13 ja D16. Yhtiön Stage V -ratkaisu on optimoitu huomispäivää varten ja se keskittyy tiukimmin toimintavarmuuden ja polttonestetehokkuuden maksimointiin helpon asennuksen, käytön ja ylläpidon ohella. 

24.09.2018 10:00Metso ja Rotator edustajasopimukseen pienten Lokotrack-murskaus- ja seulontalaitosten myynnistä Suomessa
24.09.2018 9:12Tatu Kiviniemi Caiwell Oy: Jälkipuinti pois ja faktat tiskiin
24.09.2018 9:05Pohjalaismaakuntien maa-ainesten ottamisalueiden tilaselvitys valmistui
23.09.2018 11:01Maansiirto Morri Oy: Lännen-koneet tehokkaassa käytössä ympäri vuoden
22.09.2018 12:11Uusia JCB-koneita saatavilla Matekolta nopeilla toimitusajoilla
22.09.2018 10:11Kiinteistön ylläpidon kustannukset nousivat vuodessa 1,6 prosenttia
21.09.2018 9:01Rotatorin uudessa toimipisteessä Liedossa vietetään konepäivää perjantaina 5.10.
20.09.2018 9:58Sandvikin automaattinen lastauslaite todistaa tarkkuutensa lasilabyrintissa
19.09.2018 8:11Minikulmahiomakone-uutuus vaikeasti saavutettavien paikkojen työstöön
18.09.2018 11:11Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2018 toisella neljänneksellä - maa-ainesten kuljetettu määrä kasvoi 36 prosenttia

Siirry arkistoon »