Volvo CE esittelee 10-tonnisen täryjyrän

Share |
10.05.2018 9:11

volvo-show-asphalt-compactor-dd105-osc-t4f-2342x1200.jpg

Uudella oskillointitekniikalla varustettu Volvo Construction Equipmentin DD105 OSC -kaksirumpujyrä pystyy jyräämään tehokkaasti varovaisuutta vaativilla alueilla, kuten silloilla, putkien päällä ja lähellä asuinalueita.

Volvo Construction Equipmentin 10-tonninen DD105 OSC -asfalttijyrä on suunniteltu tehokkaaksi ja se parantaa tuottavuutta minimoiden samalla polttonesteenkulutuksen, päästöt ja melun. 

Pystysuuntaisen tärinän eliminoivan Volvon oskillointiteknologian ansiosta DD105 OSC tarjoaa hyvän jyräyskyvyn ja vaurioita aiheuttamattoman oskillointiliikkeen. Tällöin ympäröivälle pinnalle välittyy vähemmän rasitusta ja jyrääminen varovaisuutta vaativilla alueilla, kuten silloilla, putkien päällä ja lähellä asuinalueita, on mahdollista.
DD105 OSC -mallissa on hankauksenkestävästä seosteräksestä valmistetulla karaistulla pinnalla varustettu 1 680 mm (66.1 in) leveä rumpu sekä edistynyt Tier 4 Final D3.8 -Volvo-moottori, jonka avulla tämä kestävä kone tuottaa korkean suorituskyvyn.

volvo-find-asphalt-compactor-dd105-osc-t4f-1000x1000.jpgRÄÄTÄLÖITYÄ JYRÄYSTÄ VÄHEMMILLÄ JYRÄYSKERROILLA

Oskillointitekniikan lisäksi kone sopeutuu helposti erilaisiin työmaihin. Koska rumpua voidaan käyttää joko kahdeksalla tai kahdella amplitudiasetuksella, muutoksia voidaan tehdä ympäristön ja materiaalin syvyyden mukaan, mikä tekee koneesta entistä monipuolisemman. Valitsemalla seoksen ominaisuuksiin ja paksuuteen parhaiten soveltuvan amplitudin kuljettaja saavuttaa korkeamman työn laadun vähemmillä jyräyskerroilla.

DD105 OSC on valmistettu kovaa työtä varten ja siinä on ominaisuuksia, jotka on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Avoimessa ROPS/FOPS-katoksessa ja valinnaisessa umpiohjaamossa mukavuus, hallinta ja näkyvyys yhdistyvät tuottavaksi kuljettajan ympäristöksi. Ilmajousitetulta istuimelta käsin kuljettaja näkee koko työmaan ja hänellä on suora näköyhteys alas rumpuun ja suihkutustankoihin, jolloin turvallisuus ja jyräystarkkuus paranevat. Näkymää reunakiveyksiin ja esteisiin parantaa sivullesiirto-ohjaus, joka tekee jyräämisestä tarkempaa. Ergonomisesti sijoitettujen hallintalaitteiden ja ohjaussauvan ansiosta kuljettajan on helpompi ohjata, ja Anti-Slip Control -ominaisuuden ansiosta hän voi helposti lastata ja purkaa lastin vaurioittamatta päällystettä.

ÄÄRIMMÄINEN SUORITUSKYKY JA TOIMINTAVARMUUS

Vaihtelevia työmaaolosuhteita varten Volvo DD105 OSC -kaksirumpujyrässä on tasaisen ja yhtenäisen asfalttimaton varmistavia ominaisuuksia. Rummun tärytinjärjestelmän ansiosta kuljettajat voivat saavuttaa tavoitetiheyden eri käyttötilanteissa hyödyntämällä suurta keskipakovoimaa ja 8 amplitudin vaihtoehtoa. Asianmukaisilla amplitudeilla jyrä toimii tehokkaammin ja auttaa kuljettajaa saavuttamaan korkealaatuisen lopputuloksen vähemmillä jyräyskerroilla. 

DD105 OSC:ssä on alan johtava kolmoissuodatettu rummun automaattikastelujärjestelmä, joka tarjoaa yhtenäisen rummun peiton ja säädettävän virtauksen materiaalin takertumisen estämiseksi. Ensiö- ja varapumppujen, kummankin rummun ensiö- ja varasuihkutustankojen, käsin huollettavien suuttimien ja rummunpyyhkimien ansiosta rummun automaattikastelujärjestelmä tarjoaa lyömättömän tehokkuuden ja huippuluokan toimintavarmuuden.

HELPPOA ELÄMÄÄ

Kuljettajan mukavuutta ja tuottavuutta parantavien ominaisuuksien lisäksi DD105 OSC -kaksirumpujyrä on suunniteltu helposti huoltaa ja ylläpitää. Ylös käännettävä konepelti tarjoaa täydellisen pääsyn moottoriin ja hydrauliikan komponentteihin tehokkaita huoltotarkastuksia ja kunnossapitoa varten. Asentajat voivat avata päivittäisen huollon luukut yhdellä avaimella, ja sulakkeet ja releet on koottu yhteen.

Kun moottoriin, jäähdyttimeen, akkuun ja suodattimiin pääsee käsiksi maan tasalta, päivittäiset tarkastuskohdat ovat esteettä esillä ja ylläpito on helppoa. Volvon kattava paikallisten jälleenmyyjien tukiverkosto varmistaa koneen toimintavarmuuden auttaen asiakkaita saavuttamaan maksimituoton ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

16.10.2018 13:11Video: Mitä on OpenBIM?
16.10.2018 9:01Destia kunnostaa Kuopion matkustajasatamaa
15.10.2018 8:20Yli 50 vuotta myös louheenkuljetuksissa - E. Hartikainen Oy:lle uusia Komatsu-kaivoskoneita
14.10.2018 11:11Metso toimittaa hienonnus- ja materiaalinkäsittelyratkaisuja Australiaan ja Etelä-Amerikkaan
14.10.2018 7:55Mateko ja CE Rental näkyvät Ylen etsiväsarjassa Sorjonen
13.10.2018 10:10Rotatorin Liedon toimipiste on nyt avattu - tervetuloa asioimaan
12.10.2018 12:01Kittilän kaivos investoi tulevaisuuteen - Metsähallitus myy ja vuokraa maata toiminnan kehittämiseksi
11.10.2018 14:14Koura-uutta minikaivuriluokkaan
11.10.2018 11:11Työturvallisuuden kultainen kypärä Järvenpäähän
11.10.2018 10:50Rakennusteollisuus RT: Sähköinen ePerehdytys vahvistaa työturvallisuusosaamista

Siirry arkistoon »