Hydraram purkulaitteet: "Demolition Evolution"

Share |
21.04.2019 17:11

DEMOLITION_evolution.jpg

Minimum Agent on toiminut vuosia purku-, romumetalli- ja materiaalinkäsittelyalojen agentuurina eri puolilla maailmaa mm. Euroopassa ja Australiassa, tarjoten suomalaisille laitevalmistajille tukea vientitoimintojen kehittämisessä ja ovien avaamisessa uusille markkina-alueille. Suomalaisille urakointialan toimijoille tarjotaan puolestaan laadukkaita työlaitteita, joilla työ on mahdollisimman kannattavaa suhteutettuna liiketoiminninan kustannuksiin.

(kuva yllä: Hollantilainen Hydraram valmistaa purkulaitteet yli 25 vuoden kokemuksella. Hydraramin vahvan kasvun taustalla on rohkeus tehdä asioita uudella tavalla. Moni suomalainenkin varmasti muistaa Hydraramin messuosastot mm. Bauma-näyttelyissä, missä Transformer, Iron Man ja Dinosaurus -teeman jättikokoiset robotit herättivät ansaittua huomiota - kuva Hydraram BV:n 25-vuotis syntymäpäiviltä.)

Minimum on saanut alkunsa yhteistyöstä tehtaiden kanssa kehittäen heidän myyntiverkostoja ympäri maailman; vientiä on edistetty mm. Dynasetille, Tamtronille, Airfilille, Ramtecille ja Pomelle. Tämä päivänä Minimum tarjoaa myös operoiville tahoille asiantuntemusta ja laitteet suoraan tehtaiden kanssa yhteistyötä tehden. 

kallemin6.jpg- Välitämme asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haluamme tarjota koneet ja laitteet varmasti kustannustehokkaaseen hintaan; kuin myös kulutus- ja varaosat. Vahva tuntemus eri valmistajista ja tuotteiden alkuperästä auttaa valitsemaan juuri oikeat ratkaisut asiakkaille siten, että ongelmatilanteissa tuotetukikin on saatavilla nopeasti parhailta asiantuntijoilta, kertoo Minimum Agentin Kalle Tuominiemi

kallemin1.jpg

(kuva: Hydraram HSS -nokkaleikkurit ovat erittäin korkealaatuisia ja kovaan käyttöön tehtyjä, joita käyttävät isot operaattorit ympäri maailman.)

Tehokkuutta urakointiin oikeilla työlaitteilla 

Tuomalla Suomen markkinoille innovatiiviset ja laadukkaat työlaitteet, Minimum tuo mahdollisuuden operoijille pysyä mukana valmistajien tarjoamista tämän hetken tehokkaimmista tavoista suorittaa haluttu työvaihe. 

- Kaikessa urakoinnissa kilpailu kiristyy ja me pyrimme olemaan apuna löytämään kustannustehokkaimmat tavat toimia. Tuomme markkinoille hyväksi havaitut, laadukkailla tehtailla valmistetut ja oikean hintaiset laitteet. Meidän kauttamme pystyt saamaan uuden näkökulman laiteinvestointeihin, jotta pystytte toimia mahdollisimman tehokkaasti omassa työssänne. Ymmärrämme tarpeet ja haluamme kuunnella aina asiakasta. Maailmanlaajuisen verkoston ansiosta pystymme tarjoamaan esimerkkejä muualta päin miten työtä tehdään mahdollisesti tehokkaammin. Olemme myös kiinnostuneita uusista tehokkaista tavoista toimia, joiden perusteella voisi kehittää laitteita tehtaiden kanssa. Pitkät asiakassuhteet ovat osoittaneet toiminta filosofian oikeaksi ja haluamme tarjota ainoastaan laitteita tai koneita, joista on hyötyä teille. Pystymme tarjoamaan myös tietoa ja tuntemusta valmistusmenetelmistä eri valmistajien välillä, josta on aina hyötyä operoinnissa kun toimintaa kehitetään ja mietitään tehokkaampia tapoja työskennellä, sanoo Tuominiemi.

kallemin2.jpg(kuva: Hydraram on erityisen vahva järeissä laitteissa ja yritys onkin toimittanut useita maailman suurimpia purkulaitteita. Kuvassa HCC-65V betonileikkuri painoltaan 6500 kg; suurin toimitettu malli HSS160V painaa 16 tn.)

Laadukkaat Hydraram -purkulaitteet järeään käyttöön 

Minimum edustaa Suomessa Hollantilaisia Hydraram -purkulaitteita. Myynnistä vastaavat Mimimumin Kalle Tuominiemi pääkaupunkiseudulta ja Malutechin Mikko Alariikola Tampereelta

- Hydraramilla on yli 25 vuoden kokemus purku- ja kierrätyslaitteiden valmistajana. Tarjolla on korkealaatuiset, kovaa käyttöä kestävät ja teknisesti edistykselliset työlaitteet 1 - 200 tonnin koneisiin; Hydraram onkin erityisen vahva järeissä laitteissa ja yritys onkin toimittanut useita maailman suurimpia purkulaitteita, Tuominiemi toteaa. 

Hydraramin laajaan tuotevalikoiman kuuluu purkukourat, betonileikkurit, pulveroijat, nokkaleikkurit ja iskuvasarat. 

- Esimerkiksi kaikki purkukourat valmistetaan itse omassa tuotannossa Hollannissa, missä tehdään OEM-valmistusta muillekin alan valmistajille. Osassa laitteista tehdään valmistuksessa hyvää yhteistyötä italialaisen Trevibennen kanssa. Hydraramin laitteissa käytettävässä hydrauliikassa luotetaan pääasiassa saksalaisiin laatukomponentteihin. Oma tuotanto mahdollistaa korkean valmistuslaadun ja nopean reagoinnin asiakkaiden erityistoiveisiin, sanoo Tuominiemi. 

kallemin3.jpg

(kuva: Purkukouria on tarjolla 22 eri kokomallia aina +200 tn koneisiin saakka.)

Hydraramin toiminnan perusta on nopeat toimitukset ja reilu kaupanteko. Lisäksi laitteita vuokrataan suurella volyymilla Hollannissa ja Saksassa. 

- Uusia Hydraram -laitteita pyritään pitämässä koko ajan varastossa reilut parisataa kappaletta ja lisäksi vaihdossa otetaan asiakkaan käytettyjä laitteita, joiden edelleenmyyntiin on globaalit kanavat. Alansa parhaiden tuotteiden lisäksi erittäin nopea saatavuus ja järeimpienkin laitteiden vaihdossa ottaminen ovat Hydraramin tärkeitä kilpailuvaltteja, mitkä varmasti kiinnostavat suomalaisiakin alan yrityksiä, ilmoittaa Tuominiemi. 

Hydraramin omistaja ja perustaja Peter Wassenaar on rohkea visionääri niin tuotteiden kehityksessä kuin markkinoinnisakin. 

- Hydraramin vahvan kasvun taustalla on rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, toteaa Tuominiemi.

kallemin4.jpg

(kuva: Hydraram FX ja FX-PRO sarjan iskuvasarat on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vahvaksi. Vasaroissa on minimoitu liikkuvat osat ja täten on saavutettu erittäin korkealaatuinen tuote, josta kertoo asiakkaiden tyytyväisyys.)

kallemin5.jpg

(kuva: Minimum Agent tarjoaa suomalaisille purku-, romumetalli- ja materiaalinkäsittelyalojen toimijoille laadukkaita työlaitteita, joilla työ on mahdollisimman kannattavaa suhteutettuna liiketoiminninan kustannuksiin.)

23.07.2019 10:32Maarakennusalan kustannukset nousussa
22.07.2019 17:11Kivirockin Facebookissa jo 2800 tykkääjää - lähde mukaan seuraamaan alan hyviä uutisia
22.07.2019 14:55Uusi Lundberg 50 -mallisto Suomen ensiesittelyssä Lepaalla 15.-17.8.2019
22.07.2019 8:52BK-Hydrometa - orsi- ja valumavesien ammattilainen
21.07.2019 11:11Lisääntynyt maarakennuskoneiden käyttöaika Volvo ACTIVE CARE -palvelun ansiosta
20.07.2019 12:01Skanska rakentaa Technopolis Kuopion Microkadun kampukselle uuden toimisto- ja koulurakennuksen
19.07.2019 12:00Donges Group ostaa Ruukki Building Systemsin
18.07.2019 8:21Miten kuumuudessa jaksaa työskennellä? Asfalttityöntekijä kertoo
17.07.2019 13:33Terrafame Oy:n tammi-kesäkuun 2019 tulos julkaistaan 26.7.2019
16.07.2019 18:01Skanska rakentaa Posivalle käytetyn ydinpolttoaineen kapselointilaitoksen Olkiluotoon

Siirry arkistoon »