Säiliöperävaunu tekee työkoneiden polttoainehuollosta helppoa

27.06.2019 12:00

korin1.jpg

Polttoaineen kuljettaminen työmaalle on osa urakoinnin arkea. INFRALINE on esitellyt uuden TENDEX+ säiliöperävaunumalliston, mikä helpottaa polttoainehuoltoa oleellisesti verrattuna perinteiseen säiliöiden kuljettamiseen.

(kuva yllä: Uusi TENDEX+ säiliöperävaunumallisto esiteltiin markkinoille keväällä 2018 ja se on saanut lyhyessä ajassa suuren suosion konealan toimijoiden keskuudessa. Kuvassa Lopen Maa- ja Vesirakenne Oy:n hankkima 995 litran polttoainesäiliöllä varustettu takakäyttöinen KD-mallin perävaunu, millä työmaalla tankkaaminen on siistiä ja ergonomista.)

INFRALINE maahantuo ja valmistaa polttoaineen kuljetus- ja varastointisäiliöitä, erilaisia pumppuja ja tarvikkeita kemikaaleille ja polttoaineille, sekä runsaasti ympäristö- ja yhdyskuntateknisiä tuotteita. 

- Laaja tuotevalikoima alansa huippujen päämiesten kautta takaa runsaan tarjonnan ja laadukkaat tuotteet sekä viimeisimmät uutuudet. Toiminnan keskiössä on erilaiset säiliöt, joista suurin osa on polyeteeniä mutta myös lujitemuovia, alumiinia ja terästä käytetään. Palvelemme asiakkaita ympäri maata nopeilla toimitusajoilla ja Tuusulan noutovarastolla, mistä on saatavana mm. AdBlue urealiuokset, tuulilasinpesunesteet, kuljetus- ja varastosäiliöt, pumput jne. kertoo Korin Oy INFRALINE:n Jukka Rantamäki

korin3.jpg

(kuva: Takaovellisessa KD-mallissa on vaunun perässä 15 metrin letkukela ja lisäksi tekniseen tilaan mahtuu vaikkapa sammutinyksikkö. Imeytystarvikkeet mahtuvaun vaunun etuosan tekniseen tilaan. Takaoven päällä on kätevä kannellinen kaukalo missä voi säilyttää vaikka nostotarvikkeita.)

Säiliöperävaunu tehty urakoitsijoiden tarpeisiin 

Uusi TENDEX+ säiliöperävaunumallisto esiteltiin markkinoille keväällä 2018 ja se on saanut lyhyessä ajassa suuren suosion konealan toimijoiden keskuudessa - niin maarakennusurakoinnissa, kaivoskäytössä ja metsäkoneurakoinnissakin. 

- Olemme esitelleet uutuutta useilla konealan messuilla ja sen myynti on lähtenyt vauhdilla matkaan; tajouspyyntöjä tulee todella paljon mikä kertoo että laadukkaalle ja järkevästi hinnoitellulle säiliöperävaunulle on ollut paljon tarvetta, ilmoittaa Rantamäki. 

korin4.jpg

(kuva: TENDEX+ säiliöiden valmistuslaatu on huippuluokkaa ja kaikki komponentit kestävät vaativassa ammattikäytössä.)

Uusi säiliöperävaunumallisto perustuu täysin uudistuneeseen kaksoisvaippaiseen teräksiseeen TENDEX+ IBC-säiliömallistoon. 

- Säiliöperävaunuissa voidaan käyttää 500 l, 700 l, 995 l, 1150 l, 1600 l, 2200 l tai 3000 litran tasapohjaisia TENDEX+ säiliöitä intergroituna perävaunuun. Pikakiinnitys mahdollistaa tarvittaessa säiliön nopean irroituksen perävaunusta. Suosittu 995 litran säiliö jää alle VAK-rajan ja 2200 litraisesta saadaan vielä ison lavettikärryn kanssa alle 3500 kilon kokonaisuus, mikä on yleinen suurin vetokyky pick-up ja pakettiautoille, opastaa Rantamäki. 

TENDEX+ säiliöperävaunusta on tarjolla neljä eri perusversiota: mallit Basic, XL, K ja KD. 

- Niissä on eri kokoinen tekninen tila ja pumppukaukalon pituus asiakkaan tarpeen mukaan. KD-malli on ovilla varustettu takakäyttöinen ja muut perinteisesti yläkäytettäviä. TENDEX+ säiliöiden sisään voidaan myös haluttaessa integroida 60-200 litran rosterinen AdBlue -säiliö, jolloin urealiuos pysyy polttonesteen lämpöisenä. Ja meiltä löytyy tietenkin myös sähkömatot ureapumpun, letkun ja pistoolin lämmitykseen talvikäytössä, sanoo Rantamäki. 

Takakäyttöinen KD -malli ergonomiseen polttoainehuoltoon 

Takaovilla varustettu KD-malli on käytettävyydeltään ja ergonomialtaan huippuluokkaa, kun tankkaus tapahtuu takaovet avaamalla ja 15 metrin letkukelalla. 

- Tankkaaminen on siistiä hommaa eikä letku likaannu kun se ei kosketa maata. KD-mallin etuosan 30 cm tekniseen tilaan mahtuu imeytystarvikkeet ja takana on tilaa vaikka hydrauliöljysäiliölle tai AdBlue -kanisterille sekä sammuttimelle. Ja takaoven päällä on kätevä kannellinen kaukalo missä voi säilyttää vaikka nostotarvikkeita, toteaa Rantamäki. 

korin5.jpg

Akkuvarustelulla irti virtajohdon tarpeesta 

Lisävarusteena TENDEX+ säiliöperävaunuihin on saatavilla normaalin 12V 85 L/min pumpun lisäksi 12V 74 Ah akku, 12V-230V akkulaturi ja ajon aikainen latauskaapelointi, mikä tekee säiliöperävaunusta täysin ulkopuolisesta virrasta riippumattoman yksikön työmailla liikuttaessa. Akkuvarustelu sijoitetaan vaunun eteen lisävarusteena saatavaan työkalulaatikkoon (kuva yllä).

- Siitä onkin tullut oikeastaan vakiovaruste sillä jokainen myymämme säiliöperävaunu on tähän mennessä haluttu akkuvarustelulla, mikä on edullisesti hinnoiteltu, lupaa Rantamäki.

korin6.jpg

(kuva: Korin Oy INFRALINE palvelee asiakkaita ympäri maata kaikissa säiliö- ja varusteasioissa. Tuusulan noutovarastolta on saatavana mm. AdBlue urealiuokset, tuulilasinpesunesteet, kuljetus- ja varastosäiliöt, pumput jne.)

20.09.2019 16:11Koe Ajamisen Helppous - Volvo Trucksin syyskiertue alkaa huomenna lauantaina Riihimäeltä!
20.09.2019 11:15Sandvikin uutuudet olivat esittelyssä Maxpossa
20.09.2019 9:44Avoimet ovet Specman uusissa tiloissa Pirkkalassa tiistaina
19.09.2019 13:44JanLa Oy GreenCoat®-kumppaniksi
19.09.2019 12:02Milwaukeelta uusi pienikokoinen iskevä ruuviväännin
18.09.2019 12:30New Mineral Named for Famed Gemologist John Koivula
18.09.2019 12:22Nokian Mine King E-4 -kaivosrengasmallisto laajenee
18.09.2019 11:50SKAL:Budjettiriihestä käsittämätön ympäristölinjaus liikenteelle
18.09.2019 11:40Raaheen uusi jauhatuslaitos
17.09.2019 12:15Cramo: Digitalisoidusta kalustosta kerätty tieto tuo lisäarvoa vuokraukseen

Siirry arkistoon »