Volvo kuorma-autot Maxpo -messuilla Volvo CE:n osastolla sekä Autotuojien alueella

30.08.2019 10:01

FMXProX_.jpg

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019. Volvo kuorma-autot ovat tänä vuonna Volvo Construction Equipment osastopaikalla A51 sekä erillisellä n. 500m2 kokoisella Volvo Trucks osastopaikalla Autotuojien yhteisalueelta U151. Maxpossa Volvo Trucks osaston pääroolissa ovat uudistuneet helpon hankkimisen ja omistamisen Volvo Pro-tuoteperheen autot.

Esittelyssä Volvo Trucksin osastolla (Autotuojien alueella U151):

Volvo Pro XVolvo FMX13 10x4 sorakasettiyhdistelmä

Suomen vaativiin olosuhteisiin optimoidulla erittelyllä ja järeällä HF-Autohuollon toimittamalla päällirakenteella. Tässä Pro X Volvo FMX mallissa on mm. ryömintävaihteisto, uuden sukupolven VDS ohjaus sekä 2. akselin nostotoiminto. Volvon ryömintävaihteisto sopii erityisen hyvin tarkkuutta vaativaan ajoon, ja tarjoaa markkinoiden parhaan liikkellelähtökyvyn. Volvo Dynamic Steering (VDS) –ohjaus: 70% kevyempi ohjaus, joka palautuu keskiasentoon ja kompensoi epätasaisuudet. Uutena ominaisuutena myös henkilökohtaiset asetukset, joita kuljettaja voi säätää haluamakseen. Toisen etuakselin nosto parantaa auton ketteryyttä ja säästää polttoainetta ja rengaskuluja.
Volvo Pro WoodVolvo FH16 750 8x4 Pusher Tridem puutavara-auto

Suomeen suunniteltu, laadukkaalla Alucarin päällirakenteella ja nopealla toimituksella valmiina ajoon. Pro Woodissa on mm. ryömintävaihteisto tuplaryöminnällä, markkinoiden monipuolisimmat ilmajousiratkaisut sekä kuljettajan työtä helpottava Volvo Dynamic Steering (VDS) –ohjaus sekä markkinoiden tehokkain 750hv moottori.

Volvo Pro Hook: Volvo FMX13 8x4 tag-tridem

Takuulla laadukkaasti rakennettu tehdasasenteinen koukkulaiteauto matalakulkuisella FMX ohjaamolla, VDS ohjauksella, sekä uudella HIAB Ultima 24ZL taitto-liukukoukkulaitteella.

Volvo Pro Hook: Volvo FH13 8x4 tag-tridem

Tehdasasenteinen koukkulaiteauto tilavalla FH ohjaamolla, VDS -ohjauksella sekä uudella HIAB Ultima 24SL koukkulaitteella. Kippausvakavuudesta huolehtii alustan ristikkovahvistukset, kippiautolle suunniteltu vetopalkkiratkaisu sekä lisäkallistuksenvakaaja viimeisellä akselilla.

Volvo Trucks asiantuntijat myös Volvo CE osastolla A51, esittelyssä:

Volvo Pro Wood: Volvo FH16 750 8x4 pusher-tridem
Volvo Pro X: Volvo FMX13 10x4

Volvo Pro -tuoteperhe: Paljon enemmän kuin kuorma-auto

Volvo Pro -malliston kehittämisessä on lähdetty suomalaisten kuljetusyritysten arjesta ja tarpeista. Uudistunut Volvo Pro –tuoteperhe helpottaa ja nopeuttaa eri kuljetustehtäviin räätälöidyn kuorma-auton hankkimista. Volvo Pro –paketti kattaa kuorma-auton kokonaisuudessaan eli alustan ja päällirakenteet. Lisäksi siihen voi yhdistää esimerkiksi rahoitus-, huolto- ja kalustonhallintapalveluita.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy malleja eri käyttöalan kuljetustehtäviin FL Pro City jakeluautosta aina raskaaseen 5-akseliseen Pro X maansiirtoautoon. Volvo Pro –tuoteperheen ansiosta on entistä helpompi hankkia eri kuljetustehtäviin tarkoitetut autot.

”Volvo Pro on oikea ratkaisu niille, jotka tarvitsevat omaan ajotehtäväänsä räätälöidyn auton, mutta haluavat jättää yksityiskohtien ja ominaisuuksien säätämisen asiantuntijalle. Ostaminen ja omistaminen on helppoa, mikä vapauttaa aikaa muuhun”, Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Reino Manninen sanoo.

Saatavilla on 12 erilaista Volvo Pro-konseptia, jotka kattavat lähes kaikki kuljetustehtävät maansiirrosta ja puunajosta rahtiajoon ja jakeluun.

Volvo Pro auttaa hallitsemaan kuluja

Volvo Pro –tuotteilla kuljetusyritys saa laadukkaan kokonaispaketin, joka on ajotehtävään räätälöity.

”Nopea toimitusaika sopii aikataulukriittisiin tilanteisiin, jossa kuljetusyritys tarvitsee ripeästi uuden kuorma-auton tuottavaan työhön. Meillä on koko ajan Volvo Pro –autoja tuotantoputkessa – niin tehtaalla kuin päällirakentajalla – asiakkaille toimitettavaksi.”, Volvo Trucksin Manninen jatkaa.

Koe ajamisen helppous: Volvo Pro autot kiertueelle Maxpon jälkeen

Volvo konseptiautojen tilausmäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Volvo Pro-autoja on esitelty tänä vuonna myös Helsingin Kuljetusmessuilla toukokuussa, sekä Power Truck Show:ssa elokuussa. Maxpon jälkeen autot suuntaavat 10 paikkakuntaa kattavalle koeajokiertueelle, joka alkaa Volvon Riihimäen toimipisteessä HF-Autohuollossa la  21.9. klo 9-14.

31.07.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
04.08.2020 9:23Ympäristöministeriöltä ohjeistus suljettujen ja hylättyjen kaivannaisjätealueiden kunnostustarpeen arviointiin
03.08.2020 12:49Metso Outotec tuo mineraalienkäsittelyn asiakkaiden saataville ainutlaatuisia kiinnitysjärjestelmiä ja kulumisen seurantateknologiaa
02.08.2020 11:00TerraWisen uusi toimitusjohtaja Pasi Kailasalo
31.07.2020 11:00Volvon autonomiselle kuljetusajoneuvolle Red Dot -palkinto
30.07.2020 11:00Alkusyksyn Metsäalan Ammattilehti työn alla - lähde mukaan ilmoituksella - lisäjakelussa mm. FinnMetko messuilla
29.07.2020 11:11Myönnettyjen rakennuslupien kuutiomäärä väheni
28.07.2020 12:00NCC myy Ruotsin ja Suomen tienhoitoliiketoiminnot Mutaresille
27.07.2020 11:00Maarakennusalan kustannukset laskivat kesäkuussa 5,3 prosenttia vuodentakaisesta
24.07.2020 23:00KATSO 24.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa

Siirry arkistoon »