Koneosapalvelu tuo Maxpoon mm. VAHVA-kouria ja Parker-hydrauliikkaa

31.08.2019 12:33

hutis1.jpg

Koneosapalvelu tuo reilusti keltaista väriä Maxpo-näyttelyyn 5.-7.9. Hyvinkäälle, kun messuosastolla esitellään 13 VAHVA-kahmaria.

Lisäksi mukaan on poimittu Parker-hydrauliikkatuotteita sekä Baltrotors- ja Black Bruin -rotaattoreita ja metsäkoneissa suositut KOPA -kantavat telat. Esittelyssä myös uusi Parker Mobile Technology Center -konsepti.

KOTIMAISILLA VAHVA-KOURILLA VANKKA KANNATTAJAKUNTA

Koneosapalvelun oma VAHVA-tuotemallisto on viime vuosina laajentunut voimakkaasti kaivinkoneisiin soveltuvien kahmareiden puolelle. ”Maarakennusyrittäjät alkoivat kysellä meidän metsäkoneisiin suunniteltuja kouria kaivinkoneisiin sopivilla pikakiinnikkeillä tuunattuna 2010-luvun alussa. Toimme markkinoille ensimmäiset K-mallit, mutta totesimme muutaman vuoden jälkeen, että erilaisten pikakiinnikkeiden ja vahvikepalojen jälkihitsailun sijaan kaivinkoneisiin tarvitaan omat niille suunnitellut mallit. Niinpä kehitimme nykyisen VAHVA KC-malliston, jonka kourat on suunniteltu nimenomaan kaivukonekäyttöön”, kertoo VAHVA-tuotteiden tuotepäällikkö Jussi Makkonen.

KC-mallistossa laadukas pikakiinnike on integroitu järeään runkoon ja HD-leuat ovat vakiona. Lisäksi piikkimalleissa kärjet sulkeutuvat samantasoisesti, mikä on ollut erityisesti kaivuriasiakkaidemme toivomus. E-mallien piikit on valmistettu HARDOX 400-kulutusteräksestä.

Suunnittelun lisäksi valmistustekniikkaan on satsattu paljon viime vuosina. VAHVA-kourat valmistetaan Koneosapalvelun emoyhtiön Outokummun Metallin tehtaalla Pohjois-Karjalassa. Tuotelaadun takeena on mm. robottihitsatut rungot ja leuat, koneistetut tappilinjat ja pulverimaalaus.

”Mittavan kehitystyön ja laajan malliston ansiosta kaivinkonekahmareiden osuus on jo lähes kolmannes koko kahmarituotannostamme. Nykyisessä mallistossa on peräti 25 eri mallia kaivinkonekäyttöön, joten jokaiselle löytyy sopiva versio eri kokoluokkiin ja kiinnityksiin. Uskomme, että myös kotimaisuutta arvostetaan tuotteen ostopäätöstä tehtäessä”, toteaa Makkonen.

KC21 PIENI MUTTA PIPPURINEN LISÄYS VAHVA-MALLISTOON

VAHVA KC-malliston uusin tulokas edustaa suosittua 21-kokoluokkaa. KC21-mallit soveltuvat 5-8 tonnin kaivinkoneisiin, ja niissä on kätevä S40 & S45 kombikiinnike. 21-kahmareissa on kompakti, kapea rakenne ja yksi vahva työntötanko. Pienestä koostaan huolimatta myös 21-kourat on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, ja laadun takeena on mm. erikoisluja teräs, koneistetut tappilinjat ja mustanitratut niveltapit. Maxpo-osastollamme KC21-koura on nähtävillä Yanmar Vio50-kaivukoneeseen asennettuna.

KONEOSAPALVELUSTA PARKER MOBILE TECHNOLOGY CENTER

Hydrauliikkakomponenttien myynti ja hydrauliikkahuollon palvelut ovat tärkeä osa Koneosapalvelun toimintaa. Hydrauliikka-alan johtava valmistaja Parker Hannifin esitteli keväällä 2019 uuden konseptin – Mobile Technology Centerit. Koneosapalvelusta tuli tällöin toinen Suomen kahdesta Mobile Technology Centerinä toimivasta Parker-jälleenmyyjästä.  

Mobile Technology Centerillä on erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Sovellusten kirjo on laaja metsäkoneista kuorma-autojen lavarakenteisiin  ja maanrakennuskoneisiin saakka. Parker-tuotteet ja uusi MTC-konsepti ovat esittelyssä Maxpo-osastollamme.


Lukuisista muista teknisen kaupan tuoteryhmistämme tuomme Maxpoon Baltrotors- ja Black Bruin -rotaattoreita sekä metsäkonekäyttöön tarkoitetut KOPA-telat.

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019. Koneosapalvelu löytyy osastolta B81, joka sijaitsee KH-Koneet Oy:n naapurissa.

15.09.2019 11:00Rakennuskustannukset nousivat elokuussa 0,9 prosenttia vuodentakaisesta
14.09.2019 9:22Matekon Pirkanmaan myynti vahvistuu - uusi aluemyyntipäällikkö Pekka Vuorivirta
13.09.2019 17:11Doosan ja Engcon panostavat yhdessä Eurooppaan
13.09.2019 12:11Metson seulauutuus yhdistää erinomaisen kapasiteetin ja markkinoiden laajimman seulaverkkovalikoiman
12.09.2019 16:01Rinta-Jouppi Machinella Konepäivät ja uusien toimitilojen avajaiset 27.-28.9. Seinäjoella
12.09.2019 11:11Malminetsinnän vastuullisuusjärjestelmän kehitystyö etenee
11.09.2019 11:11Viisi tapaa parantaa kaivukoneen polttonestetehokkuutta
10.09.2019 15:44Engcon kasvattaa liikevaihtoaan yhdeksättä peräkkäistä vuotta
10.09.2019 14:01Rototilt laajentaa työlaitevalikoimaansa tehokkaalla asfalttileikkurilla
10.09.2019 9:11Asfalttityöntekijät ovat huolissaan ylinopeuksien aiheuttamasta turvallisuusriskistä päällystystyömailla

Siirry arkistoon »