Doosan ja Engcon panostavat yhdessä Eurooppaan

13.09.2019 17:11

doosaneng.jpg

Doosan ja Engcon ovat solmineet sopimuksen yhteistyön laajentamisesta Euroopassa. Syksyllä toimitetaan ensimmäiset Doosan-kaivukoneet, jotka on valmisteltu tehtaalla käytettäväksi yhdessä Engconin rototiltin, ohjausjärjestelmän ja kiinnikkeiden kanssa.

Yhteistyö tarkoittaa, että kaivukonevalmistaja Doosan valmistelee Eurooppaan toimitettavat kaivukoneensa tehtaalla rototilttivalmistaja Engconin ohjausjärjestelmää, kiinnikkeitä ja rototilttejä varten. Ensimmäiset rototilttivalmiudella varustetut Doosan-kaivukoneet lähtevät asiakkaille syksyllä 2019.

– Tämä hyödyttää loppuasiakkaitamme, sillä näin he saavat koneensa käyttövalmiiksi paljon nopeammin – heidän ostamassaan kaivukoneessa on jo valmiiksi valmius Engconin rototiltille. Tämä on tärkeä askel pyrkimyksessämme parantaa jatkuvasti palveluamme, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren kertoo.

Rototiltti voi tehostaa kaivutyötä jopa 50 prosenttia. Muita vahvoja perusteita rototilttitekniikan käytölle ovat muun muassa turvallisuuden parantuminen ja ympäristövaikutusten väheneminen. Yhä useammilla markkina-alueilla onkin havaittu Engconin tuotteiden tarjoama potentiaali ja se, miten ne tehostavat ja kehittävät työtä. Pitkän aikavälin tavoitteena on laajentaa yhteistyö kattamaan Euroopan lisäksi myös koko maailma. 

– Tuotteemme ovat olleet pitkään pohjoismainen ilmiö, mutta nyt selkeänä suuntauksena on, että Eurooppa alkaa avautua rototilttien ja järjestelmiemme käytölle, ja tällöin Engcon-valmiudella varustetut kaivukoneet ovat kätevä tapa tavoittaa enemmän loppuasiakkaita, sanoo Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren.

Sekä Doosan että Engcon näkevät kaivukoneen työlaitealustana, joka korvaa muita koneita. Kun rototiltin kanssa käytetään automaattista pikakiinnikettä, työlaitteet on helppo vaihtaa, mikä tekee työskentelystä joustavampaa ja tehokkaampaa.

Doosan Infracore Europe Marketing Communications Manager Kevin Lynch kommentoi seuraavasti: 

– Olemme iloisia, että Engcon on yksi kumppaneistamme ohjausjärjestelmien ja rototilttien alalla. Tämän markkinan vahvan kasvun johdosta kumppanuutemme tulee lisäämään työn tehokkuutta ja vastaa näin jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme toiveisiin.

Osana yhteistyötä Doosan ja Engcon osallistuvat myös yhdessä erilaisille messuille ja tapahtumiin. Ensimmäinen virallinen yhteinen tapahtuma on Quarry Days Prahan lähellä Tšekissä 17.–19. syyskuuta. Quarry Days on tarkoitettu jälleenmyyjille, joita on kutsuttu kaikkialta Euroopasta. Jälleenmyyjät voivat kokeilla siellä erilaisia koneita, oppia lisää uudesta tekniikasta ja kysyä tuotteista.

Video Doosan + Engcon:https://youtu.be/iEldGUC1MKA

14.10.2019 11:11LUE TÄSTÄ! Suomenkielinen Hitachi iGround Control lehti on ilmestynyt
14.10.2019 8:11Novatron Oy ostanut 3D-system Oy:n koko osakekannan
13.10.2019 17:00Suomalaista poravaunuteknologiaa Norjan suurille markkinoille
12.10.2019 10:11Suomen suurimman tuulivoimapuiston rakentaminen alkaa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla - osa yli miljardin euron investointikokonaisuutta
11.10.2019 17:11Elokuussa rakentamisen liikevaihtoa kasvattivat erikoistuneen rakennustoiminnan yritykset
10.10.2019 10:02Atlas Copcon uusi e-opas näyttää reitin Stage V -päästöstandardien täyttämiseen
09.10.2019 16:10Nimitysuutinen: Robit Oy
09.10.2019 9:34YIT:n vastuullisuusohjelmassa toteutettu jo yli 200 hyvää tekoa
09.10.2019 9:00Rakennusalan ikuisuusongelmaan puututaan Valtran työmaalla - suojakypärän käyttämistä seurataan videonanalytiikan avulla reaaliaikaisesti
08.10.2019 11:11Rototilt laajentaa työlaitevalikoimaansa tehokkaalla asfalttileikkurilla

Siirry arkistoon »