Työkaluvalmistaja asettaa uudet standardit työmaiden turvallisuuden ja tehokkuuden yhdistämiseksi.

24.09.2019 13:42

DEWALT jatkaa kehitystään maailman turvallisimpien ammattityökalujen luomiseksi. Nyt ainutlaatuisessa Perform & Protect -sarjassa tuodaan markkinoille useita uusia tuotteita, joilla kaikilla on tiukat vaatimukset tärinästä, pölystä ja kontrollista.

Perform & Protect tarkoittaa DEWALTin innovatiivista työkaluvalikoimaa, jossa työkalujen suorituskyky on huippuluokkaa ja ne tarjoavat samalla optimaalisen turvan käyttäjälle, täyttäen tiukimmatkin turvallisuuskriteerit. Tämä on tulosta omistautuneesta kehitystyöstä, jonka DEWALT on tehnyt viimeisen 12 vuoden aikana ammattilaisten turvallisuuden ja terveyden priorisoinnin vuoksi. Jokaisessa Perform & Protect -tuotteessa on sisäänrakennetut turvallisuusominaisuudet, jotka ovat uraauurtavia ja suunniteltu toimimaan vaikeimmissakin työympäristöissä. Kaikki tämä, jotta käyttäjä voi toimia tehokkaasti, samalla tuntien olonsa turvalliseksi tarvitsematta huolehtia terveys- ja loukkaantumisriskeistä. Perform & Protect keskittyy seuraaviin alueisiin: pölyn hallinta, tärinän vähentäminen ja työkalun kontrolli!

EDISTYNEET PÖLYNHALLINTARATKAISUT - Perform & Protect™ -pölynhallintaratkaisumme pienentävät huomattavasti pölyn hengittämisen sekä pitkäaikaisten terveysongelmien vaaraa. Puhtaampi työtila varmistaa tuotteiden optimaalisen suorituskyvyn, käyttöiän sekä luotettavuuden mahdollistaen samalla myös paremman tehokkuuden. Laaja valikoimamme kattaa yli 200 ratkaisua ja lisävarustetta, mukaan lukien M-luokan pölynpoistojärjestelmät suodattimen automaattisella puhdistuksella, suojukset, onteloporanterät sekä kaikenmerkkisiin työkaluihin sopivat yleiset pölynpoistolaitteet, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn kaikkialla työmaalla.

JOPA 50% ALHAISEMPI TÄRINÄTASO - Pitkäaikainen altistuminen tärinälle voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten karpaalikanavan oireyhtymän ja valkosormisuutta. Tärinän Perform & Protect -sertifiointilogo ilmoittaa, että tärinätaso on huomattavasti pienempi, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöajan ja paremman käyttömukavuuden suorituskyvystä tinkimättä. SDS-Plus ja SDS-Max -vasaramme sisältävät pitkälle edistynyttä tekniikkaa, kuten aktiivisen tärinänhallinnan, jonka avulla tärinätaso on jopa 50% perusmalleja pienempi.

TÄYDELLINEN KONTROLLI - Suuren nopeuden ja suorituskyvyn omaavat työkalut voivat jumittua poraamisen tai leikkauksen aikana, jolloin on olemassa loukkaantumisen tai työkalun vaurioitumisen vaara. Perform & Protect -hallintaominaisuudet takaavat, että työkalussa on vakiona edistynyttä momentinhallintatekniikkaa – täydellistä ja luotettavaa kontrollia varten. E-Clutch®-kierronestojärjestelmämme tunnistaa kiertoliikkeen ja minimoi äkkinäiset momenttireaktiot, kun taas hiomakoneisiimme integroitu elektroninen takaiskujarru sammuttaa työkalun kiinnijäämisen, -leikkautumisen tai juuttumisen tapahtuessa.

Vastatakseen kasvavaan kysyntään turvallisemmista ammattilaisvälineistä DEWALT tuo nyt markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita Perform & Protect -sarjaan. Tässä muutama esimerkki:

DCH773 54V XR* FLEXVOLT SDS-MAX PORAVASARA

Markkinoiden vahvin vasara, maksimaalinen suojaus sisäänrakennetun pyörimiseneston ja alhaisen tärinän ansiosta. Hinta SDS-MAX-poravasaralle, laturille ja 2x54V XR FLEXVOLT 12Ah akulle on noin 1650€(alv. 24%).

DCG200 54V XR FLEXVOLT ROILOKONE

Maailman ensimmäinen akkukäyttöinen seinäroilokone, vakuuttavalla suorituskyvyllä ja käyttöajalla. Luokan johtava pölyn suodatus yhdessä M-luokan pölynimurin ja pölynimurin langattoman käytön kanssa. Hinta roilokoneelle, laturilla ja 2x54V XR FLEXVOLT 6Ah -akuilla on noin 970€(alv. 24%).

DWH161 18V XR PÖLYNPOISTOLAITE

Kannettava ja joustava pölynimuri, joka käsittelee kaikenlaista pölyä esimerkiksi betonista ja puusta. Yhteensopiva useimpien sähkötyökalumerkkien kanssa AirLock-adapteria käyttäessä. Hinta pölynpoistolaittelle, laturilla ja 18V XR 2Ah akuilla on noin 230€ (alv. 24%).

DWH201D SDS-Plus PÖLYNPOISTOLAITE

Erittäin tehokas pölynpoistolaite, joka on yhteensopiva kaikkien DEWALT SDS Plus poravasaroiden kanssa. Hinta SDS-Plus-pölynpoistolaitteelle on noin 89€(alv. 24%).

DWH079D PÖLYSÄILIÖN TYHJENNIN

Älykäs ratkaisu kerätyn pölyn tyhjentämiseksi pölyastiasta altistumatta haitallisille hiukkasille. Toimii useiden Perform & Protect -sarjan tuotteiden kanssa. Pölysäiliön tyhjentimen hinta on noin 49€ (alv. 24%).

DCV586M 54V XR FLEXVOLT PÖLYNIMURI

Paras ratkaisu uuden sukupolven akkukäyttöisten työkalujen kanssa. Sisäänrakennettu langaton työkaluohjaus mahdollistaa imurin käyttämisen kaukosäätimen kanssa ja jos sähkötyökalussa on myös langaton työkalunohjaus, käynnistyy imuri samaan aikaan koneen kanssa. Pölynimurissa on myös Air Lock -liitin, joka antaa käyttäjälle turvallisen ja sujuvan pölyn käsittelyn. Pölynimurin hinta laturilla ja 2x54V XR FLEXVOLT 6Ah -akuilla on noin 930€ (alv 24%).

*X-TREME RUNTIME – DEWALTIN 54V/18V akkujärjestelmä, johon kuuluu yli 200 yhteensopivaa työkalua.

05.12.2019 16:20Harjanti Oy: Maanrakennusta maalla ja merellä
05.12.2019 9:00Teboil HD-M5 N1 Grease - rasva raskaimpiin olosuhteisiin
04.12.2019 14:03Sandvik ja FSP sopimukseen Turun pintakäsittelytoiminnoista
03.12.2019 20:11Kivirockin ja Ammattilehden vaihtokonelehti valmistumassa - vielä ehdit mukaan ilmoituksella!
03.12.2019 15:47Endomines hankkii Fridayn kaivoksen avolouhoksen kaivosoikeudet
03.12.2019 14:47Nimitysuutisia Rotatorilla
02.12.2019 13:05Vuoden 2019 Paalutustyömaana palkittu yksi Suomen vanhimmista asfalttiteistä
02.12.2019 12:12Scania Suomi tehostaa päällirakennetoimintojaan - valmiit Scania SuperMax -ajoneuvot tulevat markkinoille
01.12.2019 17:34Pitkäpuominen Kobelco SK500 LC-10 tuo Sundström Ab Oy:lle: Ulottuvuutta työntekoon
01.12.2019 10:11Skanskalle voitto Itä-Suomen työturvallisuuskilpailun konsernisarjassa

Siirry arkistoon »