Hardox In My Body® -verkoston jäsen Fincumet Container Oy hyödyntää SSAB:n EcoUpgraded-konseptia

14.12.2019 17:00

Fincumet-container.jpg

Suomen suurimpiin vaihtolavojen ja konttien myyjiin kuuluva Fincumet Container Oy tekee yhteistyötä SSAB:n kanssa Hardox In My Body® -brändiohjelman puitteissa. Fincumet Containerin patentoitu sileälaitainen Hardox®-teräksestä valmistettu lavakokonaisuus koostuu kolmesta erikokoisesta lavasta, jotka voidaan paketoida ja kuljettaa yhdessä sisäkkäin mahdollistaen kuljetuksen aikaiset polttoainesäästöt ja logistisen tehokkuuden.

”Fincumet Container Oy:n patentoimassa logistiikan tehokkuutta lisäävässä ratkaisussa on hyödynnetty erinomaisesti SSAB:n EcoUpgraded-konseptia, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita hyödyntämään erikoislujien terästen käyttöön liittyviä ympäristöetuja. Innovatiivisten ratkaisuiden ja materiaalivalintojen ansiosta Fincumet Container Oy:n ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja esimerkiksi kuljetuksen aikaisen polttoainetehokkuuden ja tuotteen pitkän käyttöiän välillä. Tällaisten ympäristöetujen avulla voidaan saavuttaa lisäetua kilpailussa sekä avata uusia markkinoita ja mahdollisuuksia”, kertoo Sami Nummela SSAB Special Steels -divisioonan teknisestä asiakaspalvelusta.

SSAB:n EcoUpgraded-¬konseptin tavoitteena on löytää käyttökohteita, joissa voidaan vähentää käytön aikaisia hiilidioksidipäästöjä. SSAB voi verrata käyttökohteiden käytönaikaisten hiilidioksidipäästöjen potentiaalisia vähennyksiä teräksen tuotannosta aiheutuviin hiilidioksidipäästöihin, ja tätä kautta löytää tuotteita, joissa erikoislujan teräksen käytöstä olisi eniten hyötyä.

”Olemme käyttäneet Hardox®-terästä jo vuosia yksittäisissä lavoissa ja todenneet sen kulutuskestävyydeltään erinomaiseksi. Patentoitu lavakokonaisuutemme on askel entistä ekologisempaan ja kestävämpään toimintaan. Tämä näkyy meidän asiakkaillemme myös selvänä logistisina kustannussäästöinä tuulivastuksen ollessa pienempi ja lisäksi lavojen pesu on nopeampaa”, kertoo Fincument Container Oy:n toimitusjohtaja  Joonas Järvensivu.

containers.jpg

Hardox® on johtava globaali kulutusteräs, joka takaa maksimaalisen hyötykuorman ja pidemmän käyttöiän. Hardox® on ainutlaatuinen yhdistelmä kovuutta ja kestävyyttä sekä työstettävyyttä, joka mahdollistaa kestävämmät rakenteet, paremman tehokkuuden ja pidemmän käyttöiän.

Hardox® In My Body -ohjelmaan voi liittyä yritys omalla tuotteellaan, kun tuotteen pääkomponentit on valmistettu Hardox®-teräksestä. Tyypillisesti tällaisia käyttökohteita ovat kovalle kulutukselle altistuvat osat koneissa ja laitteissa. Perinteisesti Hardox®-terästä on käytetty maanrakennuslaitteissa, mutta materiaalin hyödyt on nykyään valjastettu monen eri toimialan käyttöön.

Fincumet Container Oy on Suomen johtava vaihtolavojen myyjä. Vaihtolavojen lisäksi valikoimaan kuuluu erilaiset kontit, tilaratkaisut, keräysastiat ja kauhat. Vuoden 2018 liikevaihto oli 11,1 milj. Fincumet Container Oy on Fincumet Groupiin kuuluva suomalainen perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1992.

www.fincumetcontainer.fi

16.01.2020 15:33Maalämpökaivoporaukset vastuullisesti
15.01.2020 19:11ILMOITTAJA! Katso tästä Kivirock lehden, Metsäalan Ammattilehden ja Fluid Finland lehden MEDIAMENU 2020
15.01.2020 15:10Tapojärvi ja Yara lähtevät kehittämään uutta toimintamallia Siilinjärven kaivokseen
15.01.2020 9:00Kaivukoneista halutaan yhä monikäyttöisempiä
14.01.2020 20:00Purkurobottiin asennettu Doofor -porakone
14.01.2020 9:43Jyväskylän lentoaseman kiitotie suljetaan kesällä peruskorjauksen ajaksi
14.01.2020 9:00Hyvinkään Tieluiska Oy: Kokonaisvaltaista urakointipalvelua
13.01.2020 9:52Uusi menetelmä muuntaa vetylaitoksen hukkaenergiavirrat prosessihöyryksi
13.01.2020 9:00Kompakti Rubble Master -tehomurskain kierrätysmateriaalien käsittelyyn
13.01.2020 8:40InfraOne Oy: Tavoitteena on täysin päästötön maarakennuksen kokonaispalvelu

Siirry arkistoon »