Hitsauslisäaineet ja koneistus työkalut voi nyt tilata SSAB:n sivustolta

27.12.2019 12:11

Welding.jpg

SSAB:n laadukkaat hitsauslisäaineet ja koneistustyökalut tuodaan nyt eurooppalaisten asiakkaiden ulottuville osana yhtiön kokonaisvaltaisia konepajaratkaisuja. SSAB:n tuotteiden kanssa yhteensopivaksi suunniteltu valikoima sujuvoittaa erikoislujien terästen, esimerkiksi Hardox®-kulutuslevyn, hitsaamista ja koneistamista. Tuotteet ovat nyt tilattavissa verkkosivustolta.

Uusi tuotevalikoima on kehitetty SSAB:n aloittamissa teknisissä projekteissa  ja niiden mahdollistamina kaikki asiakkaat voivat hyödyntää  peremmin SSAB:n terästen mahdollisuudet. SSAB:n asiantuntijat ovat huolellisesti testanneet työkalujen suorituskyvyn Hardox®-kulutuslevyjen kanssa  pylväs- ja säteisporakoneissa sekä CNC-koneissa. Lisäksi tuotteet on esilanseerattu maailmanlaajuisessa Hardox Wearparts -verkostossa, jotka tarjoavat kulutusosia ja palvelua haastaviinkin käyttökohteisiin ja tiukimpiinkin kulutushaasteisiin.

Tuotteita ja palveluja erikoislujien teräksen asiantuntijoilta

Hardox®-kulutuslevy tunnetaan hyvistä konepajaominaisuuksistaan. Sen käsittelyssä asiantuntemus, oikeat koneistustyökalut ja hyvät hitsauslisäaineet takaavat parhaan lopputuloksen. Tämän vuoksi SSAB haluaa nyt tarjota konepajoille tuotevalikoiman, jonka taustalla on vuosikymmenien kokemus erikoislujien terästen käsittelystä ja asiakaspalvelusta. 

”SSAB pyrkii teknisten kumppanuuksien ja tiiviiden asiakassuhteiden avulla laajentamaan entistä vahvempien, kevyempien ja kestävämpien erikoislujien terästen käyttöä markkinoilla”, kertoo  SSAB Servicesin Josefin Aspegren, Head of Workshop Solutions. ”Se hyödyttää kaikkia arvoketjussa: asiakkaamme saavat erikoislujien terästen työstämiseen tarvittavat työkalut ja pääsevät parhaisiin tuloksiin, ja samaan aikaan loppukäyttäjät ja yhteiskunta hyötyvät, kun laitteiden ja koneiden käyttöikä pitenee ja entistä enemmän saadaan aikaan aiempaa pienemmillä teräsmäärillä”, Aspegren jatkaa.

Yhteensopivien hitsauslisäaineiden edut

Hitsaustarvikevalikoima kattaa umpi-, jauhetäyte- ja metallitäytelangat sekä hitsauspuikot. Langat ja puikot ovat saatavana mustana ja ruostumattomana teräksenä. Langat myydään 15–18 kg:n pakkauksissa tai irtotavarana, mikä lisää tuottavuutta entisestään.

  • Vetyhalkeilun vaara voidaan minimoida niin konepajoissa kuin vaikeissa kenttäolosuhteissa.
  • Takaa tasaisen jäljen ja vähentää hitsausroiskeita.
  • Yhteensopivat jauhe- ja metallitäytelangat teräksen kanssa lisäävät tuottavuutta.
  • Tuotteet on suunniteltu erityisesti erikoislujien terästen hitsaamiseen, mutta ne soveltuvat myös tavalliselle ja ruostumattomalle teräkselle.

Valikoitujen upotus- ja senkkausporien edut 

Koneistustyökaluvalikoimaan kuuluu upotus- senkkaus ja HSS-Co8%-poran teriä. Tuotteet mahdollistavat Hardox®-kulutuslevyn tehokkaan koneistamisen myös ilman CNC-koneita. 

SSAB:n työkalutesteissä M16-ruuvien upotus oli SSAB:n senkkaussarjalla 95 % nopeampaa kuin tavallisilla jyrsintätyökaluilla. 

  • Valikoidut ja käyttötarkoitukseen suunnitellut työkalut tekevät koneistamisesta entistä nopeampaa ja tarkempaa. 
  • Keskenään vaihdettavat terien kulutusosat on helppo irrottaa ja kiinnittää muutamassa sekunnissa.
  • Vaihdettavat teräpalat säästävät aikaa ja rahaa. 

Näin tilaat tuotteita tai saat lisätietoja 

Voit tilata tuotteita tai kysyä lisätietoa paikalliselta myyjältä tai lähettämällä viestin osoitteeseen ssab.workshop.solutions@ssab.com.

07.08.2020 17:35KATSO TÄSTÄ 7.8. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon asiaa maarakennusalalta
06.08.2020 9:44LUKE: Arktisen alueen maankäyttö voi kuumentaa tunteita
06.08.2020 9:42Cramolta vinkit parempaan työmaalogistiikkaan
05.08.2020 11:00Terrafame: Ruunakorven vanha pintamaiden läjitysalue otetaan vesienhallinnan piiriin
04.08.2020 9:23Ympäristöministeriöltä ohjeistus suljettujen ja hylättyjen kaivannaisjätealueiden kunnostustarpeen arviointiin
03.08.2020 12:49Metso Outotec tuo mineraalienkäsittelyn asiakkaiden saataville ainutlaatuisia kiinnitysjärjestelmiä ja kulumisen seurantateknologiaa
02.08.2020 11:00TerraWisen uusi toimitusjohtaja Pasi Kailasalo
31.07.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
31.07.2020 11:00Volvon autonomiselle kuljetusajoneuvolle Red Dot -palkinto
30.07.2020 11:00Alkusyksyn Metsäalan Ammattilehti työn alla - lähde mukaan ilmoituksella - lisäjakelussa mm. FinnMetko messuilla

Siirry arkistoon »