Hitsauslisäaineet ja koneistus työkalut voi nyt tilata SSAB:n sivustolta

27.12.2019 12:11

Welding.jpg

SSAB:n laadukkaat hitsauslisäaineet ja koneistustyökalut tuodaan nyt eurooppalaisten asiakkaiden ulottuville osana yhtiön kokonaisvaltaisia konepajaratkaisuja. SSAB:n tuotteiden kanssa yhteensopivaksi suunniteltu valikoima sujuvoittaa erikoislujien terästen, esimerkiksi Hardox®-kulutuslevyn, hitsaamista ja koneistamista. Tuotteet ovat nyt tilattavissa verkkosivustolta.

Uusi tuotevalikoima on kehitetty SSAB:n aloittamissa teknisissä projekteissa  ja niiden mahdollistamina kaikki asiakkaat voivat hyödyntää  peremmin SSAB:n terästen mahdollisuudet. SSAB:n asiantuntijat ovat huolellisesti testanneet työkalujen suorituskyvyn Hardox®-kulutuslevyjen kanssa  pylväs- ja säteisporakoneissa sekä CNC-koneissa. Lisäksi tuotteet on esilanseerattu maailmanlaajuisessa Hardox Wearparts -verkostossa, jotka tarjoavat kulutusosia ja palvelua haastaviinkin käyttökohteisiin ja tiukimpiinkin kulutushaasteisiin.

Tuotteita ja palveluja erikoislujien teräksen asiantuntijoilta

Hardox®-kulutuslevy tunnetaan hyvistä konepajaominaisuuksistaan. Sen käsittelyssä asiantuntemus, oikeat koneistustyökalut ja hyvät hitsauslisäaineet takaavat parhaan lopputuloksen. Tämän vuoksi SSAB haluaa nyt tarjota konepajoille tuotevalikoiman, jonka taustalla on vuosikymmenien kokemus erikoislujien terästen käsittelystä ja asiakaspalvelusta. 

”SSAB pyrkii teknisten kumppanuuksien ja tiiviiden asiakassuhteiden avulla laajentamaan entistä vahvempien, kevyempien ja kestävämpien erikoislujien terästen käyttöä markkinoilla”, kertoo  SSAB Servicesin Josefin Aspegren, Head of Workshop Solutions. ”Se hyödyttää kaikkia arvoketjussa: asiakkaamme saavat erikoislujien terästen työstämiseen tarvittavat työkalut ja pääsevät parhaisiin tuloksiin, ja samaan aikaan loppukäyttäjät ja yhteiskunta hyötyvät, kun laitteiden ja koneiden käyttöikä pitenee ja entistä enemmän saadaan aikaan aiempaa pienemmillä teräsmäärillä”, Aspegren jatkaa.

Yhteensopivien hitsauslisäaineiden edut

Hitsaustarvikevalikoima kattaa umpi-, jauhetäyte- ja metallitäytelangat sekä hitsauspuikot. Langat ja puikot ovat saatavana mustana ja ruostumattomana teräksenä. Langat myydään 15–18 kg:n pakkauksissa tai irtotavarana, mikä lisää tuottavuutta entisestään.

  • Vetyhalkeilun vaara voidaan minimoida niin konepajoissa kuin vaikeissa kenttäolosuhteissa.
  • Takaa tasaisen jäljen ja vähentää hitsausroiskeita.
  • Yhteensopivat jauhe- ja metallitäytelangat teräksen kanssa lisäävät tuottavuutta.
  • Tuotteet on suunniteltu erityisesti erikoislujien terästen hitsaamiseen, mutta ne soveltuvat myös tavalliselle ja ruostumattomalle teräkselle.

Valikoitujen upotus- ja senkkausporien edut 

Koneistustyökaluvalikoimaan kuuluu upotus- senkkaus ja HSS-Co8%-poran teriä. Tuotteet mahdollistavat Hardox®-kulutuslevyn tehokkaan koneistamisen myös ilman CNC-koneita. 

SSAB:n työkalutesteissä M16-ruuvien upotus oli SSAB:n senkkaussarjalla 95 % nopeampaa kuin tavallisilla jyrsintätyökaluilla. 

  • Valikoidut ja käyttötarkoitukseen suunnitellut työkalut tekevät koneistamisesta entistä nopeampaa ja tarkempaa. 
  • Keskenään vaihdettavat terien kulutusosat on helppo irrottaa ja kiinnittää muutamassa sekunnissa.
  • Vaihdettavat teräpalat säästävät aikaa ja rahaa. 

Näin tilaat tuotteita tai saat lisätietoja 

Voit tilata tuotteita tai kysyä lisätietoa paikalliselta myyjältä tai lähettämällä viestin osoitteeseen ssab.workshop.solutions@ssab.com.

19.02.2020 12:42TAVO avasi raskaan kaluston myymälän Jyväskylään
19.02.2020 12:12Milwaukee kasvattaa otsavalovalikoimaansa kahdella uutuudella
18.02.2020 16:10Sandvik OptiMine® -järjestelmä Outokummun Kemin kaivokselle
17.02.2020 16:00Paupek Oy:n Lokotrack-ketju syö asfalttia 200 tonnin tuntivauhdilla
17.02.2020 10:00Rakennusteollisuus RT: Valtion ja kuntien yhteisymmärryksen löytyminen tärkeä askel tunnin junille
16.02.2020 13:33Rakennuskustannukset nousivat tammikuussa 0,6 prosenttia vuodentakaisesta
15.02.2020 14:55Novatronin Xsite-koneohjaus esillä CONEXPOssa Las Vegasissa
14.02.2020 12:30Mika Puustinen aloitti Volvo Truck Center vaihtoautopäällikkönä
14.02.2020 11:41Deleten rakennus- ja purkukoneiden huutokauppa ensi lauantaina Ylöjärvellä
13.02.2020 9:00Porapaalutustyöt Tampereella Pinninkadun alikulkusillalla jatkuvat - Viinikankadulla suljetaan ajokaistoja tulevana viikonloppuna

Siirry arkistoon »