Kompakti Rubble Master -tehomurskain kierrätysmateriaalien käsittelyyn

13.01.2020 9:00

rubble1.jpg

(kuva: Maanrakennus J Mäentausta Oy:n uusi Rubble Master RM 120GO! -iskupalkkimurskain teki elokuun puolivälissä pala-asfalttia 0/16 kokoon tehokkaasti NCC:n asfalttiasemalla Nokialla. Syöttö tapahtui yrityksen Doosan DX380LC -kaivukoneella ja altakanto Doosan DL450 -pyöräkuormaajalla.)

Maanrakennus J Mäentausta Oy Oripäästä tarjoaa maanrakennusurakoinnit ja kaivinkonetyöt, pohjarakentamisen sekä kivenrikotustyöt luotettavalla ammattitaidolla pääasiassa Lounais- ja Etelä-Suomen alueilla. Asiakkaille tarjotaan lisäksi myös sepeli- ja soratoimitukset sekä kuljetuspalvelut.  Keväällä 2019 palvelupalettia laajennettiin entisestään kun käyttöön hankittiin tela-alustainen Rubble Master -iskupalkkimurskain.

rubble3.jpg

(kuva: Käsiteltävä materiaali kulkee murskan läpi erittäin tasaisesti - jopa raudoitettua betonia käsitellessä. Tukkeet voidaan selvittää yhden napin painalluksella ja magneettierottelija erottelee kaiken metallin pois loppumurskeesta.)

- Tavoitteenamme on aina ollut palvella asiakkaitamme monipuolisesti. Uusi murskainvestointi mahdollistaa toiminnan laajentamisen myös kierrätyspuolelle, kertoo yrittäjä Jarno Mäentausta.

rubble2.jpg

(kuva: Vaikka RM 120GO! -murskain on tehty suuriin töihin niin sen paino on vain 35,2 tonnia ja seulan kanssa 42 tonnia. Kompaktin kokoinen murskain on kätevä operoida ja kaikki toiminnot voidaan hoitaa radio-ohjauksella vaikka syöttökoneen ohjaamosta - myös siirtäminen.)

Rubble Master erikoistunut kierrätysmateriaalien käsittelyyn

Itävaltalainen Rubble Master murskat ja seulat tuottavat tulosta jo pienemmälläkin kierrätysmateriaalimäärällä. Niiden avulla voidaan tehdä kustannuksia aiheuttavasta jätteestä tuottavaa ja korkealaatuista materiaalia. Samalla syntyy säästöä kuljetus- ja jätemaksuissa sekä käytössä olevia kone- ja henkilöresursseja voidaan käyttää entistä tehokkaammin.

- Hankinta- ja käyttökustannuksiltaan edullisten Rubble Master -murskainten paino-/tehosuhde on erinomainen, joten ne mahdollistavat hyvän tuoton sijoitetulle pääomalle. Kompaktit koneet ovat nopeita siirtää työmaalta toiselle sekä työmaan sisällä. Käyttäminen ja huoltaminen on kätevää - tuloksena syntyy tasalaatuista lopputuotetta ja halutun murskeen koko voidaan säädellä helposti, kertoo maahantuoja Hansa-Machinesin myyntipäällikkö Jarmo Syrjälä.

rubble4.jpg

(kuva: - Kompaktin kokoinen murskain on kätevä operoida ja radio-ohjaimella on helppo hallita kaikkia murskan toimintoja sekä siirrellä sitä työmaalla roottorin käydessä, esittelee Maanrakennus J Mäentausta Oy:n kuljettaja Jari Mäntylä.)

Monien mahdollisuuksien RM 120GO! iskupalkkimurskain

Maanrakennus J Mäentausta Oy:n hankkima tela-alustainen Rubble Master RM 120GO! on monien mahdollisuuksien iskupalkkimurskain, mikä on erityisen tehokas kierrätysbetonin ja -asfaltin käsittelyyn.

- Vaikka murskain on tehty suuriin töihin niin sen paino on vain 35,2 tonnia ja seulan kanssa 42 tonnia. Kompaktin kokoinen murskain on kätevä operoida ja kaikki toiminnot voidaan hoitaa radio-ohjauksella vaikka syöttökoneen ohjaamosta - myös siirtäminen. Murskan voimanlähteenä on polttoainetaloudellinen ja hiljainen John Deeren 6-sylinterinen 286 kilowattinen dieselmoottori. Käyttö on helppoa sillä laitteen automatiikka säätää optimaaliset työskentelyasetukset joita voi toki itse muutella. Käsiteltävä materiaali kulkee murskan läpi erittäin tasaisesti - jopa raudoitettua betonia käsitellessä. Tukkeet voidaan selvittää yhden napin painalluksella ja magneettierottelija erottelee kaiken metallin pois loppumurskeesta. Rubble Master on kaikin puolin erittäin käyttäjäystävällinen. Huollot ja laitteen muuntelut on helppo toteuttaa paikanpäällä; esimerkiksi iskupalkin vaihto onnistuu hetkessä ja vaatii vain yhden ihmisen työpanoksen, sanoo Syrjälä.

rubble5.jpg

(kuva: Rubble Master murskaa pala-asfalttia suurella volyymilla uusiokäyttöön uuden massan sekaan.)

Tehokasta pala-asfaltin ja betonijätteen käsittelyä

T:mi Jarno Mäentaustan Rubble Master RM 120GO! -iskupalkkimurskaimen ensimmäinen työmaa oli keväällä Säkylässä, missä murskattiin pääasiassa betonijätettä mutta myös jonkin verran asfalttia. Parin muun työmaan jälkeen siirryttiin kesällä Nokialle NCC:n asfalttiasemalle, missä on murskattu pala-asfalttia 0/16 kokoon uusiokäyttöön uuden massan sekaan. 

- Iskupalkkimurskain on ainut tehokas ratkaisu asfaltin ja betonin käsittelyyn. Tämän uuden Rubble Masterin käyttöönotto onnistui hyvin - toki alussa oli pientä säätämistä. Käyttötunteja on nyt reilut 700 ja murska on toiminut luotettavasti ilman teknisiä murheita. Nyt kun terämallit ym. asetukset alkaa olla kohdillaan niin tuotokset ovat hyvällä tasolla. Pala-asfalttia olemme murskanneet 0/16 kokoon 200 tonnia tunnissa läpi 10 tuntisen päivän mikä on hyvää tasoa kun ottaa huomioon murskaimen painon ja kompaktin koon. Syöttäminen käy tehokkaasti ja radio-ohjaimella on kätevä hallita kaikkia murskan toimintoja sekä siirrellä sitä työmaalla roottorin käydessä, kommentoi Maanrakennus J Mäentausta Oy:n kuljettaja Jari Mäntylä.

07.04.2020 10:12RYOBI lanseeraa painepesurimalliston
07.04.2020 9:11Agnico Eagle Finlandin työterveyshuolto, Kittilän kunta ja Lapin sairaanhoitopiiri kartoittavat yhdessä koronaviruksen leviämistä Lapissa
06.04.2020 16:00Julkiset hankinnat pitävät nyt talouden rattaita raksuttamassa
06.04.2020 10:00Kallioinen Rent tarjoaa vienti- tai noutokuljetuksen ilmaiseksi kun vuokraat maanrakennuskoneen ennen 30.4.2020
06.04.2020 9:33Uudisasuntorakentamisen asiakastyytyväisyys edellä muita toimialoja
05.04.2020 12:00Tukes: Kaivosinvestoinnit kasvoivat, malminetsintä väheni
04.04.2020 10:00ALLU sijoittaa tulevaisuuteen
03.04.2020 16:22KATSO TÄSTÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! uutislähetys - juontajana Helena Riihitupa
03.04.2020Tamtron panostaa kansainvälisen menestyksen kiihdyttämiseen - hallitukseen nimitetty KTT Paul Viio
01.04.2020 15:33Kalkkikivikaivoksissa turvataan yhteiskunnan perustoimintoja

Siirry arkistoon »