RealMachinery ja Wetteri Power sopimukseen Pohjois-Suomen jälkimarkkinointipalveluista

22.01.2020 14:10

Doosan_deal.jpg
Valtakunnallinen täyden palvelun konetalo RealMachinery Oy ja Pohjois-Suomen johtava raskaan kaluston toimija Wetteri Power Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Pohjois-Suomen jälkimarkkinointipalveluista. 
Sopimuksen myötä Oulun toimipisteen jälkimarkkinointipalvelut siirtyvät liiketoimintakauppana Wetteri Powerin vastuulle. Koko Oulun toimipisteen jälkimarkkinointihenkilöstö siirtyy Wetteri Powerin palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.2.2020 alkaen.
RealMachinery vastaa jatkossakin Oulun toimipisteellä maanrakennuskoneiden, nostimien sekä lisälaitteiden myynnistä ja vuokraamisesta.
RealMachineryn sopimushuolto laajenee yhteistyösopimuksen myötä, sillä Wetteri Power tulee jatkossa tarjoamaan huolto-, korjaamo- sekä varaosapalveluita RealMachineryn asiakkaille kahdella toimipisteellä Oulussa sekä 6 muulla toimipisteellä Pohjois-Suomessa: Kempele, Kemi, Kokkola, Rovaniemi, Kajaani sekä Kuusamo.
Wetteri Powerin kanssa nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa RealMachineryn palveluliiketoimintaa kattamaan koko Pohjois-Suomen tehokkaammin ja asiakaslähtöisemmin.
- Yhteistyösopimus tuo meille merkittävästi leveämmät hartiat palvella jo olemassa olevia sekä uusia asiakkaita Pohjois-Suomessa. Wetteri Power on pitkänlinjan ammattilainen, joka myös totutusti palvelee ammattimaisesti, nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina” kertoo huoltojohtaja Pekka Lehtinen, RealMachinery Oy.
Wetteri Power Oy on osa Wetteri Yhtiöt -konsernia. Wetteri Yhtiöt -konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan nimettyjen kuorma-autojen myynnistä, sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalveluista.
”Oman alueemme koneurakoitsijoiden menestyminen on meille Wetteri Powerilla elintärkeää. Nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa asemaamme Pohjois-Suomen johtavana raskaan kaluston palvelutoimijana. Sitoudumme korjaamopalveluilla ja varaosalogistiikalla siihen, että asiakkaidemme koneet ovat nopeammin tuottavassa työssä.” kuvailee, toimitusjohtaja Antti Ollikainen, Wetteri Power Oy.
Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee koneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konetaloon kuuluu RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista sekä nostokalustoon erikoistuneet RealLift Oy ja Keslift Oy. Konserniin kuuluvat myös lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy sekä Suomessa konevuokraukseen keskittyvä RealRental Finland että Ruotsissa konevuokraukseen keskittyvä PG Rental & Trading AB.
- Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa alan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti ja nyt solmittu yhteistyösopimus tuo meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua asiakkaillemme Pohjois-Suomessa.” visioi RealMachineryn toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila.
09.04.2020 9:00Parhaat käytännöt koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi siivousrobotteja käytettäessä
08.04.2020 11:11Kevätkampanja: Varustele koneesi nyt Novatronin koneohjauksella - maksa myöhemmin!
07.04.2020 10:12RYOBI lanseeraa painepesurimalliston
07.04.2020 9:11Agnico Eagle Finlandin työterveyshuolto, Kittilän kunta ja Lapin sairaanhoitopiiri kartoittavat yhdessä koronaviruksen leviämistä Lapissa
06.04.2020 16:00Julkiset hankinnat pitävät nyt talouden rattaita raksuttamassa
06.04.2020 10:00Kallioinen Rent tarjoaa vienti- tai noutokuljetuksen ilmaiseksi kun vuokraat maanrakennuskoneen ennen 30.4.2020
06.04.2020 9:33Uudisasuntorakentamisen asiakastyytyväisyys edellä muita toimialoja
05.04.2020 12:00Tukes: Kaivosinvestoinnit kasvoivat, malminetsintä väheni
04.04.2020 10:00ALLU sijoittaa tulevaisuuteen
03.04.2020 16:22KATSO TÄSTÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! uutislähetys - juontajana Helena Riihitupa

Siirry arkistoon »