Engcon mukana Yhdysvalloissa, maailman suurimmilla konealan Conexpo-messuilla 2020

27.02.2020 14:22

10.–14. maaliskuuta Las Vegasissa järjestetään vuoden suurimmat konemessut, Conexpo 2020. Ne ovat monille yksi tämän vuoden tärkeimmistä tapahtumista, eikä Engcon ole tässä poikkeus. Vuoden 2020 Conexpo-messuilla Engcon on läsnä entistäkin vahvemmin. Yrityksen osastolla on kolme eri kaivukonetta, joiden avulla esitellään Engconin tuotteita, ja keskipisteenä on amerikkalaisille vielä eksoottinen rototiltti.

Engcon toimittaa kaivukoneissa käytettäviä rototilttejä, työlaitteita ja lisävarusteita kaikkialle maailmaan. Valikoima on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa ja on viime vuosina levinnyt suureen osaan Eurooppaa. Atlantin toisella puolella rototiltti on kuitenkin edelleen epätavallinen näky. Kaksi vuotta sitten Engcon otti askeleen valtameren yli ja perusti myyntitoimiston North Haveniin Yhdysvaltain Connecticutiin. Koska Yhdysvallat on pinta-alaltaan yli kaksi kertaa Eurooppaa suurempi, Engcon on päättänyt keskittyä myynnissä yhdeksään itäisimpään ja pohjoisimpaan osavaltioon.

Pohjois-Amerikassa rototilttiä ja Engconin muita tuotteita käyttävät vielä lähinnä niin sanotut etulinjan soveltajat, ”early adoptors”, ja trendien luojat. Siksi Conexpo on täydellinen tilaisuus nostaa rototiltti suuren yleisön tietoisuuteen ja jakaa laajasti tietoa siitä, kuinka kaivukoneenkuljettajat voivat työskennellä kaivukoneellaan entistä tehokkaammin, turvallisemmin ja joustavammin Engconin modernien työlaitteiden ansiosta.

– Asiasta tietämättömille on tärkeää saada nähdä tuotteemme työssä, koska monen on vaikea uskoa, että rototiltti on todellakin niin tehokas. Siksi ajamme näytöksiä kaivukoneella, joka on varustettu sekä rototiltillämme että automaattisella ja hydraulisella pikakiinnikkeellämme ja kytkemme siihen erityyppisiin töihin tarkoitettuja hydraulisia työlaitteitamme. Uutta on tänä vuonna se, että osastollamme on nyt myös kaksi kaivukonetta, joilla kävijät saavat koekäyttää itse tuotteitamme. Tiedämme, että tuotteidemme koekäyttö vakuuttaa testaajat, sanoo Anders Smith, Engconin Region Director.

Maailmassa järjestetään kolmet suuret konemessut vuorovuosina: Intermat Ranskassa, Bauma Saksassa ja Conexpo Yhdysvalloissa. Conexpossa on yli 2000 näytteilleasettajaa ja 150 luentoa viiden päivän aikana. Vuoden 2020 messut järjestetään 10.–14. maaliskuuta Las Vegasissa. Engcon on osallistunut Conexpoon myös aiemmin.

– Olemme oppineet aiempien vuosien osallistumisesta sen, mikä toimii, ja haluamme nyt myös vahvistaa läsnäoloamme messuilla entisestään. Olemme esimerkiksi erittäin ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä joidenkin toimialan suurimpien vaikuttajien kanssa. He ovat edelläkävijöitä alallaan ja ovat investoineet jo varhaisessa vaiheessa rototilttiin ja EC-Oiliin. Heidän mielestään uusi tekniikka toimii niin hyvin, että he kertovat siitä oma-aloitteisesti kanavillaan. Kiinnostuneet voivat tavata heitä Conexpossa osastollamme. Haluamme, että rototiltti on yhtä itsestään selvä varuste Pohjois-Amerikassa kuin mitä se on jo Pohjoismaissa, ja tätä varten meidän täytyy uskaltaa panostaa, Anders Smith sanoo.

Engconin osastolla (F2764) Conexpossa messuvieraat voivat tavata Team Engconin ja koekäyttää itse rototiltillä varustettua kaivukonetta tai katsoa, kuinka kokenut kuljettaja työskentelee parhaalla tavalla markkinoiden moderneimpien varusteiden avulla. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita vierailemaan Engconin osastolla, voivat rekisteröityä Engconin verkkosivustolla ja saada näin VIP-lipun koekäyttöön: https://engcon.com/en_us/campaigns/conexpo2020/test-drive.html

29.05.2020 23:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
30.05.2020 12:11YIT on voittanut useita maanteiden hoitourakoita vuosille 2020-2025
29.05.2020 9:44GTK käynnistää Geokemialliset taustapitoisuuskartoitukset Sotkamon kunnan alueella
28.05.2020 11:00Työmaiden työturvallisuusjohtaminen parantunut merkittävästi viime vuosikymmenellä
27.05.2020 14:46Milwaukeelta akkukäyttöinen murtovasara
27.05.2020 8:53Oulu-Laurila-radan tarvesuunnittelu alkaa kesäkuussa
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...

Siirry arkistoon »