JT Asbesti Oy sulautuu Purkupiha Groupiin

20.03.2020 10:24

Massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha Group vahvistaa valtakunnallista toimintaansa asbesti- ja haitta-ainesektorilla ostamalla JT Asbesti Oy:n koko osakekannan. Ostava yhtiö on Purkupiha Asbestityöt Oy.

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin. Yhtiö tulee osaksi Purkupiha Asbestityöt Oy:tä, joka on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista asbesti- ja haitta-ainekohteita purkavista yhtiöistä. ”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme joukkoomme JT Asbestin luotettavat ammattilaiset” sanoo Purkupiha Asbestityöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Hoppania. ”Osto tukee strategiaamme toimia valtakunnallisesti, palvella paikallisesti” Hoppania jatkaa. Yritysoston myötä Purkupihalla on toimistot Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tuloksena asiakkaita hyödyttävä yrityskauppa 

Yrityskaupalla mahdollistetaan kokonaisvaltainen palvelu. ”Meidän asiakkaillemme tämä tarkoittaa jatkossa laajempaa palvelukokonaisuutta ja valmiutta ottaa vastaan suuriakin projekteja myös mm. linjasaneerausten ja teollisuuden sektorilla. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko Purkupihan palveluvalikoiman aina jätteenkäsittelystä kokonaispurkuprojekteihin. Palvelemme siis yhden luukun -periaatteella ja entistä laajemmalla palveluvalikoimalla” linjaa JT Asbestin toimitusjohtaja Risto Ojanen kaupan etuja omalle asiakaskunnalleen.

Purkupiha on yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä kasvanut nopeasti muutaman vuoden aikana ja kehittynyt yhdeksi Suomen suurimmista purku-urakoitsijoista. ”Toimintamme perustuu korkeaan laatuun sekä rakennusjätteiden kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön, joten toimintavarmuudestaan asiakkailtaan kiitosta saanut JT Asbesti sopii hyvin porukkaamme”, summaa konsernin toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen lopuksi konsernin kasvua.

Purkupihan konserniyhtiöissä työskentelee yritysoston jälkeen noin 125 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomen, Helsingistä Ouluun. Yhteenlaskettu liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa.

Purkupiha Oy on teollisuuslaitosten ja rakennusten purkutöihin sekä rakennusmateriaalien kierrätykseen erikoistunut yhtiö, jonka suurimpia asiakkaita ovat rakennusalan johtavat yhtiöt. www.purkupiha.fi

Purkupiha Asbestityöt Oy ja Purkupiha Asbestityöt Pori Oy ovat asbestin ja muiden haitta-aineiden purkutöihin erikoistuneita yhtiöitä, jotka suorittavat myös vaativia saneerauspurkutöitä.

Purkupiha Group on suomalainen massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä kierrättämiseen erikoistunut konserni, jonka muodostavat yllä mainitut operatiiviset yhtiöt.

22.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
27.05.2020 8:53Oulu-Laurila-radan tarvesuunnittelu alkaa kesäkuussa
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 11:00Lännen huoltokorjaamo palvelee kaikkia työkonemerkkejä
23.05.2020 11:00LUE TÄSTÄ! Kevään ja kesän Komatsu-tarjouslehti ilmestynyt
22.05.2020 13:11Ympäristöpääkaupunki Lahdessa yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste hipoo sataa prosenttia
21.05.2020 11:00Vuokraliftit Oy:ltä vahva panostus henkilönostintarjontaan
20.05.2020 9:00Kouvola-Kotka/Hamina-ratahanke: Kotkan Kotolahden ratapihan laajennusurakka käynnistyy toukokuussa

Siirry arkistoon »