Joustavaa palvelua vara- ja kulutusosissa

23.03.2020 15:14

element1net.jpg

Element Group tarjoaa laajan valikoiman kaivos- ja maarakennusalan laitteiden vara- ja kulutusosia oman tuotemerkin alla sekä huoltopalveluratkaisut myös muiden valmistajien laitteille.

Element Group Oy on kaivosteollisuuden ja maarakennusalan varaosien, komponenttien sekä palvelujen tarjoaja.

- Tarjoamme laajan valikoiman laitteiden vara- ja kulutusosia oman tuotemerkin alla sekä huoltopalveluratkaisut myös muiden valmistajien laitteille. Joustava valmistus, jatkuva kehitys, pitkäjänteisyys ja yhteistyö ovat meille tärkeitä asioita. Näiden avulla voimme saavuttaa yhdessä paremman tehokkuuden yrityksesi toimintaan. Meiltä saa laadukkaan tuotevalikoiman, asiantuntijoidemme kokemukset alan parhaimmista käytännöistä ja tekniikoista. Yhdistämällä nämä kaikki, pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen palvelupaketin asiakkaillemme, lupaa Element Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Hautalahti.
Element Groupin taustalla on vahvaa kaivos- ja maarakennusalan osaaminen.
- Henkilökunnalla ja omistajilla on pitkä kokemus alasta ja selkeä visio siitä, mitä lisäarvoa asiakkaat tarvitsevat. Markkinatarpeiden tuntemus, kulutuksen analysointi sekä osien kulutuskestävyyden tuntemus mahdollistavat asiakkaiden vara- ja kulutusosatarpeiden oikea-aikaisen täyttämisen, toteaa Hautalahti.


element2net.jpg
Element Groupin oman suunnitteluosaston päätehtävänä on jatkuvasti parantaa valmistettavien osien ominaisuuksia analysoimalla asiakkaiden laitteiden käytöstä ja huollosta kerättyjä tietoja.


Vahvaa kasvua globaaliksi toimijaksi

Kolme vuotta sitten perustettu Element Group on kovassa kasvussa ja toimintaa kehitetään laajasti eri markkina-alueille.
- Päätoimipaikka ja varasto sijaitsee Tampereella. Suomessa myynti on lähtenyt hyvin matkaan maarakennuspuolella murskauksessa ja seulonnassa; nyt panostamme vahvasti myös kaivossektorille. Lisäksi meillä on tytäryhtiöt Venäjällä ja Kiinassa mikä mahdollistaa paikallisen palvelun ja tuotekehityksen, nopean reagoinnin sekä tuotteiden varastoinnin. Toiminta kehittyy suotuisasti lisäksi koko pohjoismaiden alueella ja Baltiassa. Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan toiminta muillekin markkina-alueille yhteistyössä osaavien jälleenmyyjien kanssa. Tavoitteet ovat kovat ja kasvua haetaan vauhdilla. Asiakkaat haluavat vara- ja kulutusosissa joustavan laitevalmistajista riippumattoman toimittajan, joka kehittää tuotteita juuri heidän erityistarpeisiinsa, ilmoittaa Hautalahti.


element3net.jpg
Element Groupin tuote valikoima sisältää tällä hetkellä jo yli 30 000 erilaista osaa ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Tarjolla on mm. murskaus- ja seulontalaitteiden osat, lietepumppujen osat, myllyvuokraus, erilaiset kulutusta kestävät materiaalit sekä teollisuuden ja kuljettimien komponentit.


Todella laaja tuotevalikoima
Element Groupin tuotevalikoima sisältää tällä hetkellä jo yli 30 000 erilaista osaa ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Tarjolla on mm. murskaus- ja seulontalaitteiden osat, lietepumppujen osat, myllyvuokraus, erilaiset kulutusta kestävät materiaalit sekä teollisuuden ja kuljettimien komponentit.
- Komponentit valmistetaan omalla Element –tuotemerkillä ja ne ovat yhteensopivia useiden eri laitevalmistajien osien kanssa. Oma suunnitteluosastomme mahdollistaa tarvittavien teknisten asiakirjojen laatimisen kansainvälisten standardien mukaisesti. Laaja käytännön kokemus tekee mahdolliseksi laadukkaiden tuotteiden valmistamisen sekä osien nopean päivittämisen ja kehittämisen, sanoo kaivosteollisuuteen keskittyvä myyntipäällikkö Timo Nurmi.


element4net.jpg
Tuotteiden lisäksi Element Group tarjoaa kattavia laitteiden kunnostus- ja huoltopalveluita, diagnostiikkapalveluita sekä tuotantoprosessien ja työturvallisuuden auditointeja kaivos- ja kivenmurskausteollisuudessa.


Laadukkaat ECP-valmistajat
Komponenttien valmistus tapahtuu eri puolilla maailmaa sijaitsevien laadukkaiden alihankkijoiden toimesta nykyaikaisissa tuotantolaitoksissa parhaista saatavilla olevista materiaaleista.
- ECP-valmistajien (Element Certified Partner) kanssa tehtävän yhteistyön tärkein edellytys on Element Groupin tuotannon korkeiden standardien noudattaminen ja integroiminen yhteistyökumppaneiden omiin laadunvalvontajärjestelmiin kaikissa vaiheissa: raaka-aineiden hankinnasta valmiiden tuotteiden pakkaukseen. Hankintaketjun kokonaisvaltainen hallinta mahdollistaa säästöt logistiikka- ja toimintakuluissa tuotteiden laadusta tinkimättä, kertoo Nurmi.


element5net.jpg
Element Group erottuu muista alan kilpailijoista kokonaisvaltaisella toimintatavalla, jossa yhdistyvät laitteiden tekninen huoltopalvelu, tekninen analyysi ja toiminnallinen auditointi.

Vahvaa suunnitteluosaamista
Element Groupin oman suunnitteluosaston päätehtävänä on jatkuvasti parantaa valmistettavien osien ominaisuuksia analysoimalla asiakkaiden laitteiden käytöstä ja huollosta kerättyjä tietoja.
- Suunnittelemme ja toimitamme laajan valikoiman varaosia eri laitevalmistajien tuotteisiin. Suunnitteluosastomme pystyy tekemään yksilölliset modernisoinnit, uudelleen suunnittelut, prototyyppien testaukset ja vaatimustenmukaisuustarkastukset. Tarkasti ohjatuilla työvaiheilla pidetään huoli tehtävän täsmällisestä suorittamisesta sekä varmistetaan ehdotettujen ratkaisujen luotettavuus ja toimivuus, Nurmi toteaa.


element6net.jpg
Element Group Oy:n kaivosteollisuuteen keskittyvällä myyntipäälliköllä Timo Nurmella (vas.), toimitusjohtajalla Juha Hautalahdella ja maarakennuspuolen tuotepäälliköllä Esa Eerolalla on vankka kokemus toimialasta.


Huoltopalvelut ja tekninen tuki
Tuotteiden lisäksi Element Group tarjoaa kattavia laitteiden kunnostus- ja huoltopalveluita, diagnostiikkapalveluita sekä tuotantoprosessien ja työturvallisuuden auditointeja kaivos- ja kivenmurskausteollisuudessa.
- Erotumme muista alan kilpailijoista kokonaisvaltaisella toimintatavalla, jossa yhdistyvät laitteiden tekninen huoltopalvelu, tekninen analyysi ja toiminnallinen auditointi. Edellä mainittujen palveluiden lisäksi olemme mukana asiakkaiden tuotantoprosessien suunnittelussa ja optimoinnissa. Tarvittaessa tekninen tukemme myös tehosta asiakkaiden varastojen kiertoa ja tarjoaa ratkaisuja laitteiden säätöön niiden tehokkuuden lisäämiseksi, sanoo Hautalahti.

22.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
27.05.2020 8:53Oulu-Laurila-radan tarvesuunnittelu alkaa kesäkuussa
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 11:00Lännen huoltokorjaamo palvelee kaikkia työkonemerkkejä
23.05.2020 11:00LUE TÄSTÄ! Kevään ja kesän Komatsu-tarjouslehti ilmestynyt
22.05.2020 13:11Ympäristöpääkaupunki Lahdessa yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste hipoo sataa prosenttia
21.05.2020 11:00Vuokraliftit Oy:ltä vahva panostus henkilönostintarjontaan
20.05.2020 9:00Kouvola-Kotka/Hamina-ratahanke: Kotkan Kotolahden ratapihan laajennusurakka käynnistyy toukokuussa

Siirry arkistoon »