Useita päivityksiä Volvon H-sarjan pyöräkuormaajiin

10.05.2020 12:11

kantaa1.jpg

Volvon H-sarjan pyöräkuormaajiin on tehty jatkuvasti parannuksia niiden esittelyn jälkeen ja nyt niihin on lisätty ominaisuuksia, jotka auttavat alentamaan omistajuuden kokonaiskustannuksia.

Vuonna 2014 Volvo Construction Equipment (Volvo CE) esitteli pyöräkuormaajat L60H - L220H, joita seurasivat vuonna 2017 niiden isosiskot, L260H ja L350H. 

- Olemme vuosien myötä keränneet kokemusta ja työskennelleet tiiviisti asiakkaiden kanssa näiden koneiden kehittämiseksi paremmmiksi. Nyt, vuonna 2020, olemme esitelleet uusia ominaisuuksia, jotka vievät näiden koneiden tehokkuuden uudelle tasolle. Uskomme, että nämä päivitykset auttavat asiakkaita saamaan kaiken irti Volvon H-sarjan pyöräkuormaajista. Kuten aina, haluamme kuulla asiakkaidemme kokemuksia ja hyödyntää osaamistamme jatkaaksemme uusimman teknologian mukaisten koneiden tuomista markkinoille, tuotepäällikkö Lars Eriksson kertoo. 

Kohentunut suorituskyky

Kitkavoiman hallintajärjestelmä on nyt vakiona kaikissa H-sarjan malleissa. Tämän toiminnon avulla kuljettajat voivat minimoida pyörien sutimisen ja optimoida kitkavoiman ja hydrauliikkatoimintojen välisen tasapainon. Tämä auttaa vuorostaan vähentämään renkaiden kulumista ja polttonesteenkulutusta ja tehostamaan kauhan täyttöä. Erityisesti maanviljelytarkoituksiin suunniteltu uusi valinnainen lukitustoiminto mahdollistaa säilörehutöiden nopeamman jaksoajan malleissa L60H - L120H.

kantaa3.jpg

Helppoa työskentelyä

Volvo CE:n ainutlaatuinen Volvo Co-Pilot -näyttö on nyt saatavana entistä useampiin koneisiin malleista L60H aina malliin L350H asti. Ohjaamon 10-tuumaisen kosketusnäytön kautta voi käyttää useita Load Assist -sovelluksia (koneen mallista riippuen), joiden tarkoitus on optimoida kuljettajan työskentelyteho ja työmaan tehokkuus.

Niistä ensimmäinen on rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka antaa kuljettajille reaaliaikaista tietoa koneen renkaiden kunnosta. Valvomalla yksittäisten renkaiden painetta ja lämpötilaa sovellus auttaa säästämään polttoainetta, pidentämään renkaiden kestoikää sekä välttämään kalliita vaurioita, korjauksia ja toimintakatkoja. Käytettävissä on nyt myös karttasovellus, joka antaa kuljettajille paremman kuvan työmaan järjestelyistä ja reaaliaikaisesta liikennetilanteesta, jotta nämä voivat muokata ajotapaansa vastaavasti. Uutta ovat myös sää-, laskin- ja muistiinpanosovellukset – nämä toiminnot toimivat saman tapaan kuin älypuhelinsovellukset ja ne on asennettu valmiiksi Volvo Co-Pilotiin.

Optimaalisen materiaalimäärän kuormaamista tukevaan koneen omaan punnitusjärjestelmään on lisätty kaksi uutta työtilaa – varastointi ja käsittely – näytön asettelu ja näytettävät tiedot riippuvat valitusta työtehtävästä. Mukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi sekä takanäkymäkamera että tutkajärjestelmä näytetään Volvo Co-Pilotin näytössä. Volvo CE on esitellyt myös kuljettajan opetussovelluksen lisätueksi kuljettajille. Tämä toimialalla ainutlaatuinen työkalu on suunniteltu parantamaan kuljettajan suorituskykyä ja antamaan opastusta siinä, miten Volvon pyöräkuormaajista saadaan suurin hyöty samalla käyttökustannuksia alentaen.

Paremmat huoltomahdollisuudet 

Volvo CE tietää, miten tärkeitä sujuvat huoltorutiinit ovat pyrittäessä minimoimaan toimintakatkot ja huoltokustannukset. Tätä tarkoitusta varten H-sarjan pyöräkuormaajiin on lisätty useita uusia päivityksiä.

Ensinnäkin moottoriöljyn vaihtoväliä on pidennetty – huhtikuusta 2020 alkaen Stage V -moottoreilla varustetuissa H-sarjan malleissa se on 1 000 tuntia. Vastapainon molemmille puolille on myös asennettu uudet kahvat, jotka helpottavat pääsyä huoltokohtiin. Tämä ominaisuus on vakiona malleissa L150H - L260H. Hydraulisäiliön pikaliitin asennetaan nyt vakiona kaikkiin H-sarjan malleihin. Tämä ominaisuus nopeuttaa ja helpottaa hydrauliöljyn lisäämistä. Biohajoavan hydrauliöljyn käytön valitsevat asiakkaat hyötyvät kaksi kertaa pidemmästä 8 000 tunnin vaihtovälistä. Ja vielä lopuksi: malleissa L150H - L260H moottoriöljyn vaihtaminen on uuden pikaliitäntävarusteen ansiosta puhtaampaa ja nopeampaa - vaihto tapahtuu jopa alle 15 minuutissa - eikä öljyä läiky yli tai valu maahan.

22.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 11:00Lännen huoltokorjaamo palvelee kaikkia työkonemerkkejä
23.05.2020 11:00LUE TÄSTÄ! Kevään ja kesän Komatsu-tarjouslehti ilmestynyt
22.05.2020 13:11Ympäristöpääkaupunki Lahdessa yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste hipoo sataa prosenttia
21.05.2020 11:00Vuokraliftit Oy:ltä vahva panostus henkilönostintarjontaan
20.05.2020 9:00Kouvola-Kotka/Hamina-ratahanke: Kotkan Kotolahden ratapihan laajennusurakka käynnistyy toukokuussa
19.05.2020 12:00Robitin poramestarien tukipalvelu - aina valmiina

Siirry arkistoon »