Useita päivityksiä Volvon H-sarjan pyöräkuormaajiin

10.05.2020 12:11

kantaa1.jpg

Volvon H-sarjan pyöräkuormaajiin on tehty jatkuvasti parannuksia niiden esittelyn jälkeen ja nyt niihin on lisätty ominaisuuksia, jotka auttavat alentamaan omistajuuden kokonaiskustannuksia.

Vuonna 2014 Volvo Construction Equipment (Volvo CE) esitteli pyöräkuormaajat L60H - L220H, joita seurasivat vuonna 2017 niiden isosiskot, L260H ja L350H. 

- Olemme vuosien myötä keränneet kokemusta ja työskennelleet tiiviisti asiakkaiden kanssa näiden koneiden kehittämiseksi paremmmiksi. Nyt, vuonna 2020, olemme esitelleet uusia ominaisuuksia, jotka vievät näiden koneiden tehokkuuden uudelle tasolle. Uskomme, että nämä päivitykset auttavat asiakkaita saamaan kaiken irti Volvon H-sarjan pyöräkuormaajista. Kuten aina, haluamme kuulla asiakkaidemme kokemuksia ja hyödyntää osaamistamme jatkaaksemme uusimman teknologian mukaisten koneiden tuomista markkinoille, tuotepäällikkö Lars Eriksson kertoo. 

Kohentunut suorituskyky

Kitkavoiman hallintajärjestelmä on nyt vakiona kaikissa H-sarjan malleissa. Tämän toiminnon avulla kuljettajat voivat minimoida pyörien sutimisen ja optimoida kitkavoiman ja hydrauliikkatoimintojen välisen tasapainon. Tämä auttaa vuorostaan vähentämään renkaiden kulumista ja polttonesteenkulutusta ja tehostamaan kauhan täyttöä. Erityisesti maanviljelytarkoituksiin suunniteltu uusi valinnainen lukitustoiminto mahdollistaa säilörehutöiden nopeamman jaksoajan malleissa L60H - L120H.

kantaa3.jpg

Helppoa työskentelyä

Volvo CE:n ainutlaatuinen Volvo Co-Pilot -näyttö on nyt saatavana entistä useampiin koneisiin malleista L60H aina malliin L350H asti. Ohjaamon 10-tuumaisen kosketusnäytön kautta voi käyttää useita Load Assist -sovelluksia (koneen mallista riippuen), joiden tarkoitus on optimoida kuljettajan työskentelyteho ja työmaan tehokkuus.

Niistä ensimmäinen on rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka antaa kuljettajille reaaliaikaista tietoa koneen renkaiden kunnosta. Valvomalla yksittäisten renkaiden painetta ja lämpötilaa sovellus auttaa säästämään polttoainetta, pidentämään renkaiden kestoikää sekä välttämään kalliita vaurioita, korjauksia ja toimintakatkoja. Käytettävissä on nyt myös karttasovellus, joka antaa kuljettajille paremman kuvan työmaan järjestelyistä ja reaaliaikaisesta liikennetilanteesta, jotta nämä voivat muokata ajotapaansa vastaavasti. Uutta ovat myös sää-, laskin- ja muistiinpanosovellukset – nämä toiminnot toimivat saman tapaan kuin älypuhelinsovellukset ja ne on asennettu valmiiksi Volvo Co-Pilotiin.

Optimaalisen materiaalimäärän kuormaamista tukevaan koneen omaan punnitusjärjestelmään on lisätty kaksi uutta työtilaa – varastointi ja käsittely – näytön asettelu ja näytettävät tiedot riippuvat valitusta työtehtävästä. Mukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi sekä takanäkymäkamera että tutkajärjestelmä näytetään Volvo Co-Pilotin näytössä. Volvo CE on esitellyt myös kuljettajan opetussovelluksen lisätueksi kuljettajille. Tämä toimialalla ainutlaatuinen työkalu on suunniteltu parantamaan kuljettajan suorituskykyä ja antamaan opastusta siinä, miten Volvon pyöräkuormaajista saadaan suurin hyöty samalla käyttökustannuksia alentaen.

Paremmat huoltomahdollisuudet 

Volvo CE tietää, miten tärkeitä sujuvat huoltorutiinit ovat pyrittäessä minimoimaan toimintakatkot ja huoltokustannukset. Tätä tarkoitusta varten H-sarjan pyöräkuormaajiin on lisätty useita uusia päivityksiä.

Ensinnäkin moottoriöljyn vaihtoväliä on pidennetty – huhtikuusta 2020 alkaen Stage V -moottoreilla varustetuissa H-sarjan malleissa se on 1 000 tuntia. Vastapainon molemmille puolille on myös asennettu uudet kahvat, jotka helpottavat pääsyä huoltokohtiin. Tämä ominaisuus on vakiona malleissa L150H - L260H. Hydraulisäiliön pikaliitin asennetaan nyt vakiona kaikkiin H-sarjan malleihin. Tämä ominaisuus nopeuttaa ja helpottaa hydrauliöljyn lisäämistä. Biohajoavan hydrauliöljyn käytön valitsevat asiakkaat hyötyvät kaksi kertaa pidemmästä 8 000 tunnin vaihtovälistä. Ja vielä lopuksi: malleissa L150H - L260H moottoriöljyn vaihtaminen on uuden pikaliitäntävarusteen ansiosta puhtaampaa ja nopeampaa - vaihto tapahtuu jopa alle 15 minuutissa - eikä öljyä läiky yli tai valu maahan.

18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava
11.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennus asiaa...
11.09.2020 12:00Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"
10.09.2020 12:01Metso Outotecin Kivenmurskaus-liiketoiminta-alueen yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet - ei irtisanomisia

Siirry arkistoon »