Engconin automaattinen pikakiinnike helpottaa kaivukoneenkuljettajien arkea: "Se pitäisi olla kaikilla"

04.06.2020 16:11

engcis.jpg

Kun EC-Oilia, Engconin automaattista pikakiinnikejärjestelmää, käytetään yhdessä rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden kanssa, sillä on valtava vaikutus kaivukoneenkuljettajien arkeen ja myös koko kaivualaan. EC-Oil lisää kannattavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Hyödyt ovat niin suuret, että Engcon tarjoaa EC-Oilin täysin veloituksetta, jotta mahdollisimman moni voisi sen saada.

Automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työlaitteet voidaan kytkeä kaivukoneen puomikiinnikkeeseen ohjaamosta poistumatta, yleistyy jatkuvasti. Siinä työlaite, hydrauliikka, sähkö ja keskusvoitelu kytketään automaattisesti. Kun puomikiinnikkeeseen vaihdetaan hydraulisen työlaitteen tilalle rototiltti, rototiltin alapuolelle voidaan yhtä kätevästi kytkeä hydrauliset työlaitteet myös EC-Oilin avulla. Kaivukoneenkuljettajan jokapäiväinen työ helpottuu ja kehittyy valtavasti, kun automaattista pikakiinnikejärjestelmää käytetään yhdessä rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden kanssa. Tämä yhdistelmä lisää urakoitsijan joustavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. 

Engcon suosittelee urakoitsijoita käyttämään työlaitteita, jotka on kehitetty toimimaan optimaalisesti toistensa kanssa. Jotta yhä useammat kaivukoneenkuljettajat voisivat työskennellä älykkäällä tavalla, Engcon tarjoaa automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmänsä täysin veloituksetta, kun asiakas tilaa rototiltin, Q-Safe-työlaitekiinnikkeen ja DC2-ohjausjärjestelmän samalla kertaa. Mikäli asiakas ostaa samalla myös Engconin hydraulisen työlaitteen, silloin myös rototiltin alapuolinnen EC-Oil on asiakkaalle veloitukseton.

– Haluamme luonnollisesti lisätä kaivukoneenkuljettajien turvallisuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta, joten olemme tehneet automaattisesta EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmästämme täysin veloituksettoman. Lyhyesti sanottuna: haluamme tarjota kaikille kaivukoneen kuljettajille modernin tekniikan, joka helpottaa heidän arkeaan ja jonka avulla he voivat suorittaa entistä enemmän työtehtäviä lyhyemmässä ajassa ja lisäksi saada mahdollisuuden parempiin ansioihin, Engconin omistaja ja perustaja Stig Engström sanoo ja jatkaa:

– Emme halua, että EC-Oiliin investoinnista aiheutuva kustannus on este loppuasiakkaillemme, joten teimme hieman poikkeuksellisen ratkaisun ja aloimme tarjota automaattisen pikakiinnikkeemme maksutta. Tämä edellyttää totta kai, että asiakas ostaa Engconin järjestelmän – Engconin on oltava kannattava valinta!

Kun käytössä on automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, kaivukoneen kuljettaja voi ohjaamosta käsin kytkeä automaattisesti rototilttinsä tai muut hydrauliset työlaitteet puomikiinnikkeeseen tai rototiltin alapuolelle. 

Turvaa ja ajansäästöä kaivukoneen kuljettajalle

Engconin automaattinen pikakiinnikejärjestelmä säästää aikaa ja on turvallinen, sillä sitä käytettäessä kuljettajan ei tarvitse kiivetä ulos ohjaamosta työskentelemään manuaalisten, paineenalaisten ja usein likaisten hydrauliliittimien kanssa. 

– Suoritettavasta työstä riippuen ajansäästö voi olla jopa tunti päivässä. Perinteisellä tavalla tehtynä työlaitteen vaihto voi kestää 3–4 minuuttia, kun taas EC-Oililla hydraulisen työlaitteen kytkentä vie vain kymmenen sekuntia. Tämä helpottaa kaivukoneenkuljettajan työtä ja tekee kaivukoneista entistä kannattavampia, Stig Engström toteaa lopuksi.

Faktaa

Engconin ainutlaatuinen päätös tehdä EC-Oilista ilmainen lisävaruste on voimassa kaikkialla maailmassa. Sen lisäksi, että EC-Oil on maksutta vakiona Engconin pikakiinnikkeissä ja Q-Safe-kiinnikkeellä varustettujen rototilttien yläosassa, EC-Oil on aina veloituksetta myös kaikissa Engconin hydraulisissa työlaitteissa, kuten tartuntakourissa, tärylevyissä, haarukkarungoissa ja harjalaitteissa, joissa on S45–S80-tyyppinen kiinnike. Kun asiakas ostaa kiinnikkeen ja rototiltin kanssa samalla kertaa myös hydraulisen työlaitteen, EC-Oil on veloituksetta myös rototiltin alapuolisessa kiinnikkeessä.

10.07.2020 23:33KATSO 10.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
14.07.2020 8:45LUE TÄSTÄ! Kesän jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt
12.07.2020 11:11Skanska toteuttaa Kruunuasunnoille vuokra-asuntoja Espooseen
10.07.2020 10:33YIT on allekirjoittanut urakkasopimuksen Koskelan sairaala-alueelle toteutettavasta asuinrakennushankkeen pääurakasta Helsingissä
09.07.2020 8:45Valtatie 3:n remonttiin kolmeksi vuodeksi Hämeenkyrössä
08.07.2020 14:20Harjavallan kuonarikastamo kasvattaa jauhatuskapasiteettia
07.07.2020 15:45Lakan Betoni Oy keskittää toimintojaan Lopelle sekä Varkauteen - Forssan tehdas myyty Kiilto Oy:lle
06.07.2020 10:30Bridgestone laajentaa kaivosalan asiakkaille tarjottavaa ratkaisuvalikoimaa
05.07.2020 13:33Terrafamen kestävän kehityksen katsaus julkaistu
04.07.2020 14:11VIELÄ EHDIT MUKAAN! 3D-Win -perusohjelma- ja maastomallikoulutus Helsingissä 1.-2.9.2020

Siirry arkistoon »