Engconin automaattinen pikakiinnike helpottaa kaivukoneenkuljettajien arkea: "Se pitäisi olla kaikilla"

04.06.2020 16:11

engcis.jpg

Kun EC-Oilia, Engconin automaattista pikakiinnikejärjestelmää, käytetään yhdessä rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden kanssa, sillä on valtava vaikutus kaivukoneenkuljettajien arkeen ja myös koko kaivualaan. EC-Oil lisää kannattavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Hyödyt ovat niin suuret, että Engcon tarjoaa EC-Oilin täysin veloituksetta, jotta mahdollisimman moni voisi sen saada.

Automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työlaitteet voidaan kytkeä kaivukoneen puomikiinnikkeeseen ohjaamosta poistumatta, yleistyy jatkuvasti. Siinä työlaite, hydrauliikka, sähkö ja keskusvoitelu kytketään automaattisesti. Kun puomikiinnikkeeseen vaihdetaan hydraulisen työlaitteen tilalle rototiltti, rototiltin alapuolelle voidaan yhtä kätevästi kytkeä hydrauliset työlaitteet myös EC-Oilin avulla. Kaivukoneenkuljettajan jokapäiväinen työ helpottuu ja kehittyy valtavasti, kun automaattista pikakiinnikejärjestelmää käytetään yhdessä rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden kanssa. Tämä yhdistelmä lisää urakoitsijan joustavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. 

Engcon suosittelee urakoitsijoita käyttämään työlaitteita, jotka on kehitetty toimimaan optimaalisesti toistensa kanssa. Jotta yhä useammat kaivukoneenkuljettajat voisivat työskennellä älykkäällä tavalla, Engcon tarjoaa automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmänsä täysin veloituksetta, kun asiakas tilaa rototiltin, Q-Safe-työlaitekiinnikkeen ja DC2-ohjausjärjestelmän samalla kertaa. Mikäli asiakas ostaa samalla myös Engconin hydraulisen työlaitteen, silloin myös rototiltin alapuolinnen EC-Oil on asiakkaalle veloitukseton.

– Haluamme luonnollisesti lisätä kaivukoneenkuljettajien turvallisuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta, joten olemme tehneet automaattisesta EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmästämme täysin veloituksettoman. Lyhyesti sanottuna: haluamme tarjota kaikille kaivukoneen kuljettajille modernin tekniikan, joka helpottaa heidän arkeaan ja jonka avulla he voivat suorittaa entistä enemmän työtehtäviä lyhyemmässä ajassa ja lisäksi saada mahdollisuuden parempiin ansioihin, Engconin omistaja ja perustaja Stig Engström sanoo ja jatkaa:

– Emme halua, että EC-Oiliin investoinnista aiheutuva kustannus on este loppuasiakkaillemme, joten teimme hieman poikkeuksellisen ratkaisun ja aloimme tarjota automaattisen pikakiinnikkeemme maksutta. Tämä edellyttää totta kai, että asiakas ostaa Engconin järjestelmän – Engconin on oltava kannattava valinta!

Kun käytössä on automaattinen pikakiinnikejärjestelmä, kaivukoneen kuljettaja voi ohjaamosta käsin kytkeä automaattisesti rototilttinsä tai muut hydrauliset työlaitteet puomikiinnikkeeseen tai rototiltin alapuolelle. 

Turvaa ja ajansäästöä kaivukoneen kuljettajalle

Engconin automaattinen pikakiinnikejärjestelmä säästää aikaa ja on turvallinen, sillä sitä käytettäessä kuljettajan ei tarvitse kiivetä ulos ohjaamosta työskentelemään manuaalisten, paineenalaisten ja usein likaisten hydrauliliittimien kanssa. 

– Suoritettavasta työstä riippuen ajansäästö voi olla jopa tunti päivässä. Perinteisellä tavalla tehtynä työlaitteen vaihto voi kestää 3–4 minuuttia, kun taas EC-Oililla hydraulisen työlaitteen kytkentä vie vain kymmenen sekuntia. Tämä helpottaa kaivukoneenkuljettajan työtä ja tekee kaivukoneista entistä kannattavampia, Stig Engström toteaa lopuksi.

Faktaa

Engconin ainutlaatuinen päätös tehdä EC-Oilista ilmainen lisävaruste on voimassa kaikkialla maailmassa. Sen lisäksi, että EC-Oil on maksutta vakiona Engconin pikakiinnikkeissä ja Q-Safe-kiinnikkeellä varustettujen rototilttien yläosassa, EC-Oil on aina veloituksetta myös kaikissa Engconin hydraulisissa työlaitteissa, kuten tartuntakourissa, tärylevyissä, haarukkarungoissa ja harjalaitteissa, joissa on S45–S80-tyyppinen kiinnike. Kun asiakas ostaa kiinnikkeen ja rototiltin kanssa samalla kertaa myös hydraulisen työlaitteen, EC-Oil on veloituksetta myös rototiltin alapuolisessa kiinnikkeessä.

27.07.2021 10:00Terrafame Oy:n vuoden 2021 tammi-kesäkuun tulos julkaistaan 29.7.
24.07.2021 11:00Selvitys: Kaivosteollisuuden kiertotaloutta voidaan tehostaa
23.07.2021 21:33KATSO TÄSTÄ 23.7. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
23.07.2021 8:00Maarakennusalan kustannukset nousivat kesäkuussa 8,2 prosenttia vuodentakaisesta
21.07.2021 11:00YIT käynnisti huhti-kesäkuussa useita asuinrakentamishankkeita Suomessa ja CEE-maissa
20.07.2021 11:00Ympäristölupaprosessi Kolmisopen esiintymän hyödyntämiseksi etenee - Kainuun ELY-keskus kuuluttanut hanketta koskevan YVA-selostuksen
19.07.2021 11:00Myönnettyjen rakennuslupien kuutiomäärä suurempi kuin vuotta aiemmin
18.07.2021 11:00Tarvitsetteko yritysvideon toiminnastanne tai esittelyvideon uudesta tuotteestanne...? Ammattilehti.fi hoitaa tuotannon ja tarjoaa alan parhaat jakelukanavat
17.07.2021 11:11Skanska rakentaa Lauritsalan paloaseman Lappeenrannassa
16.07.2021 23:10KATSO TÄSTÄ 16.7. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset

Siirry arkistoon »