Engcon vahvistaa läsnäoloaan Australiassa - toimisto Sydneyhin

18.06.2020 10:00

sydney1.jpg

Engcon on maailman johtava rototilttien valmistaja ja maailmanlaajuisesti läsnä useilla markkina-alueilla. Tätä asemaa vahvistetaan perustamalla myyntitoimisto Australiaan, jotta rototilttien ja pikakiinnikkeiden paikallinen myyntimenestys vahvistuu. Uusi Engcon-toimipiste sijaitsee Sydneyn länsiosassa ja sisältää myynnin teknisen tuen, hallinnon, varaston, varaosat ja asiakaspalvelun. Koeajoalueella voidaan kouluttaa asiakkaita käyttämään Engconin tuotteita.

Engcon arvioi, että vain 2-3 prosenttia maailman kaivukoneista on varustettu rototilteillä. Tämä kaivukoneiden rannenivel parantaa merkittävästi kaivukoneiden kykyä tehdä kaivuutyöt tehokkaammin ja tarkemmin. Siksi maailmanlaajuinen myyntipotentiaali on valtava. 

– Olemme globaali yritys, joten olemme vahvistaneet läsnäoloamme useilla markkina-alueilla viime vuosina. Olemme onnistuneet esimerkiksi Pohjois-Amerikan markkinoilla äskettäin ja vahvistaneet asemaamme Euroopassa. Samalla tuotteidemme kysyntä Tyynenmeren alueella ja Australiassa on jatkuvasti kasvanut, kertoo Engconin perustaja Stig Engström. Hän jatkaa:

– Australiassa on valtavat myyntimahdollisuudet. Tähänastinen myyntivolyymi Australiassa tekee vaikutuksen. Syynä voi olla se, että ensimmäiset käyttöönottajat ovat hyväksyneet nopeasti tämän teknologian. Siksi aika on kypsä vahvistaa läsnäoloa.

Kasvu jatkuu

Yrityksen laajentuminen Tyynenmeren alueelle on seurausta jatkuvasta vahvasta kasvusta sekä halusta ottaa käyttöön rototiltti- ja EC-Oil-teknologiaa kaikkialla maailmassa. Australian uudesta toimistosta vastaavalla Per-Oskar Svedbergillä on kokemusta Engconista sekä Ruotsin että Pohjois-Amerikan markkinoilta.

– Oma toimisto Australiassa tarjoaa tuotteiden esittelyssä meille täysin erilaisia mahdollisuuksia osoittaa käyttäjille teknologian vahvuudet. Keskitymme tiiviisiin asiakasyhteyksiin, tuotekoulutukseen ja tukeen. Suunnitelmien mukaan vuoden 2020 loppuun mennessä toimistossamme työskentelee kolme henkilöä. Uskomme myynnin jyrkkään kasvuun, kun toimimme näillä markkinoilla aktiivisemmin", Per-Oskar Svedberg sanoo.

Jotta kaivukoneiden käyttäjät voivat optimoida tuottavuutensa, he tarvitsevat koulutusta ja aikaa harjoitteluun. Sen vuoksi koulutusmahdollisuus on välttämätön askel myynnin kasvattamiseen. 

– Rototilttijärjestelmää ei tunneta Australiassa kovin hyvin, joten tarvitaan esittelyjä ja koeajoja, jotta tietoisuus siitä leviää. Muilta markkinoilta saamiemme kokemusten mukaan Engcon-tuotteita on helpompi myydä, kun asiakas on ensin testannut järjestelmän. Silloin hyödyt tulevat ilmi heti, toteaa Per-Oskar Svedberg.

18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava
11.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennus asiaa...
11.09.2020 12:00Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"
10.09.2020 12:01Metso Outotecin Kivenmurskaus-liiketoiminta-alueen yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet - ei irtisanomisia

Siirry arkistoon »