Metso Outotec tuo mineraalienkäsittelyn asiakkaiden saataville ainutlaatuisia kiinnitysjärjestelmiä ja kulumisen seurantateknologiaa

03.08.2020 12:49

WearSense™ tuottaa reaaliaikaisia ennusteita kulumisesta ja kulutusosien vaihdon ajoituksesta.

Metso Outotec on saanut tänään päätökseen australialaisen kiinnitysjärjestelmiin ja kulumisen seurantateknologiaan erikoistuneen Davies Wear Plate Systemsin hankinnan. Yritysosto laajentaa Metso Outotecin kulutusosiin liittyvien tuotteiden valikoimaa ja ominaisuuksia.

Ostettuun teknologiaan kuuluu kiinnikkeitä, joiden ainutlaatuinen lukitusmekanismi nopeuttaa kunnossapitotöitä ja parantaa turvallisuutta. Davies Wear Plate Systemsin tuotevalikoimaan kuuluu myös kulumisen seurantateknologia, joka tuottaa reaaliaikaisia ennusteita kulumisesta ja kulutusosien vaihdon ajoituksesta. Seurantaratkaisu voidaan asentaa kaikkiin metallisiin ja keraamisiin vuorauksiin kiinnitysjärjestelmästä riippumatta.

”Yritysosto tukee tavoitettamme tarjota kattavia ja ainutlaatuisia ratkaisuja kulutusosien arvoketjuun. Tuomme nämä edistykselliset ratkaisut asiakkaidemme saataville maailmanlaajuisesti, ja meillä on nyt markkinoiden laajin valikoima optimoituja kulumiselta suojaavia ratkaisuja, työkaluja ja palveluja. Uusi teknologia parantaa  laitteiden käyttöastetta ja kunnossapitotöiden turvallisuutta. Toivotan uudet kollegat lämpimästi tervetulleiksi Metso Outotecin tiimiin”, sanoo Metso Outotecin Consumables -liiketoiminta-alueen johtaja Sami Takaluoma.

Hankittua teknologiaa käyttävät jo monet suuret kaivosyhtiöt Australiassa, kuten Rio Tinto, BHP Group ja Fortescue Metals Group.  

”Olemme parantaneet tuotevalikoimaamme vuosien ajan ja saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme Australiassa. Tuotteemme ovat valmiita maailmanlaajuisille kaivosteollisuuden markkinoille. Olemme innoissamme siitä, että olemme nyt osa todella kansainvälistä yhtiötä”, sanoo Davies Wear Plate Systemsin perustaja Brian Davies.

Osapuolet ovat sopineet, että kaupan arvoa ei julkisteta.

Davies Wear Plate Systems

Davies Wear Plate Systemsin tarjooma sisältää patentoituja kiinnitysjärjestelmiä, kulumisen seurantajärjestelmän ja kulutuslevyjä. Davies toimittaa myös työkaluja turvallisempiin ja nopeampiin kulutusosien vaihtoihin. 

Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 17 milj. Australian dollaria (10 milj. euroa), ja sen palveluksessa on noin 30 työntekijää. Daviesilla on toimisto Malagassa Perthissä ja toimipaikka Esperancessa Länsi-Australiassa. https://www.davieswps.com/


Metso Outotec tarjoaa laajan valikoiman optimoituja kulumiselta suojaavia ratkaisuja, työkaluja ja palveluja.

22.09.2020 9:00Rudus ja Muotobetoni yhteistyöhön: Betonituotteen pintoihin uusi ulottuvuus
22.09.2020 8:42Oulun yliopistossa on kehitetty aivan uudentyyppinen murskausmenetelmä malmien mineraalien hallittuun erottamiseen
21.09.2020 13:45Maanmittauslaitoksen uusi maastotietojen tuotantojärjestelmä perustuu avoimeen lähdekoodiin
18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava

Siirry arkistoon »