Bridgestone MasterCore - räätälöityä suorituskykyä kaivoskäyttöön

21.08.2020 10:22

MasterCore-renkaat on suunniteltu kestämään erittäin pitkään ja tarjoamaan räätälöitävää suorituskykyä erilaisiin kaivosolosuhteisiin ja -toimintoihin. MasterCore-tuotteet lanseerataan aluksi 63 tuuman koossa, ja pintakuvioita ja kokoja tulee tarjolle lisää vuonna 2021.

”Vuosien tuotekehitystyön tuloksena saavutimme suunnittelun, kemian ja materiaalitieteen saralla kehitysaskeleita, joiden ansiosta voimme nyt lanseerata MasterCore-brändin kaivosasiakkaillemme kaikkialla maailmassa”, sanoo kaivos-, ilmailu- ja maatalousalan (G-MAA) liiketoiminnasta vastaava johtaja Tomohiro Kusano Bridgestonelta. ”Jokainen kaivos on ainutlaatuinen ja vaatii siksi yksilöllisen rengasratkaisun, joka tehostaa kaivoksen toimintaa. MasterCore-renkaamme asettavat riman off-the-road-renkaiden suorituskyvylle ja vievät meitä kohti Dan-Totsu-visiotamme eli olla selvä ja ehdoton toimialajohtaja kaikissa liiketoiminnoissamme.”

MasterCore-teknologia

Bridgestonen laadukkain kaivosrengas MasterCore muodostaa yhtiön koko kaivosalan liiketoiminnan perustan. Ainutlaatuisia teknologioita hyödyntävä rengas on äärimmäisen kestävä. Siinä on käytetty mm. uuden tyyppistä teräslankaa sekä muita edistyksellisiä materiaaleja, rakenteita ja prosessisuunnittelua. MasterCore-renkaiden tärkeimpiä ominaisuuksia ja ratkaisuja:

  • MasterCore-renkaissa on käytetty alalla ensimmäisenä teräslangan pinnoiteteknologiaa, joka tehostaa kumin kiinnittymistä teräslankaan ja parantaa siten renkaan kestävyyttä.
  • Bridgestone kehitti MasterCore-renkaisiin kosteudesta johtuvaa korroosiota vastustavan teräslangan, mikä parantaa myös renkaan kestävyyttä.
  • Rengasrungossa käytetyt uudet kumiseokset ehkäisevät murtumien syntyä ja takaavat luotettavan suorituskyvyn.
  • MasterCore-renkaiden uudet pintakuviot alentavat renkaan lämpötilaa ja parantavat suorituskykyä.

Kaivostoiminnot ovat erilaisia kaivoksesta toiseen ja myös kuljetusreitit vaihtelevat, minkä vuoksi Bridgestone suunnitteli MasterCore-renkaat siten, että niiden ominaisuuksia voidaan räätälöidä. Renkaat voidaan optimoida esimerkiksi suurille nopeuksille, suuremmille kuormille ja maksimaaliselle käyttöajalle. Bridgestone aloitti MasterCore-renkaiden testit valikoitujen asiakkaiden kanssa viime vuonna, ja niiden suorituskyky on ylittänyt asiakkaiden odotukset.

Bridgestone kehittää kaivosalalle edistyksellisiä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoavat yhteiskunnallista arvoa. Yhtiön selkeästi ja ehdottomasti johtaviin kaivosalan ratkaisuihin lukeutuvat mm. MasterCore, Bridgestonen kaivosrenkaiden asiantuntijoiden tarjoamat palvelut, kaivosratkaisukeskukset ja iTrack-ratkaisuliiketoiminta.

Bridgestonen ratkaisuliiketoiminta parantaa asiakkaiden resurssien tuottavuutta yhdistämällä reaalimaailman ja digitaalisen maailman integroiduissa tuotteissa, palveluissa ja huoltoverkostoissa, joissa hyödynnetään rengas- ja liikkumisdataa.

Ratkaisuista jatkuvasti saatavan datan ja tiedon avulla Bridgestone pystyy kehittämään tuotevalikoimaansa, laajentamaan palveluitaan ja vahvistamaan renkaiden kulumista ja kestoikää ennakoivaa teknologiaa. Näin Bridgestone pystyy tarjoamaan yhä enemmän arvoa niin yhteiskunnalle kuin asiakkailleen.

21.09.2020 13:45Maanmittauslaitoksen uusi maastotietojen tuotantojärjestelmä perustuu avoimeen lähdekoodiin
18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava
11.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennus asiaa...
11.09.2020 12:00Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"

Siirry arkistoon »