F-sukupolven Volvo ECR58 - alan mukavin minikaivukone

04.09.2020 11:11

miniv1.jpg

Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE:n) uudet F-sukupolven ECR58-minikaivukoneet tarjoavat kuljettajalle erinomaisen mukavuuden, ennennäkemättömän monitoimisuuden ja ylivertaisen suorituskyvyn.

ECR58-koneita suunniteltaessa tavoitteena oli yhdistää kaikki alan parhaan käytännöt yhteen tuotteeseen. Ja tulos on tässä: 6-tonninen ECR58-minikaivukone, joka lyhyen kääntösäteensä ja huippuluokan suorituskykynsä ansiosta soveltuu käytettäväksi mitä moninaisimmissa työtehtävissä.

ALANSA PARAS OHJAAMO

Asiakastutkimusten mukaan hallittavuus tässä tuotteessa on parempi ja toiminnot on yhdistetty joustavammin kuin monessa suuremmassa kaivukoneessa. Eikä ihme. ECR58 tarjoaa uuden standardin kuljettajan mukavuudessa sekä alan tilavimman ohjaamon. Koneen kokonaiskoko on silti kompaktimpi kuin koskaan aikaisemmin. Tämän lisäksi kuljettajan hyvinvointia, luottamusta ja turvallisuutta lisäävät yksinkertaistettu työasema ja käyttäjäystävällinen toiminta. Sauvaohjaimien sijaintia suhteessa istuimeen on tarkistettu ja parannettu, mutta ne ovat edelleen yhdistettyinä – tekniikka, jossa Volvo oli alalla edelläkävijänä. Volvo-ohjaamo on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle parhaan mahdollisen mukavuustason, siinä on tehokas ääneneristys, useita säilytyspaikkoja ja 12V- ja USB-liitäntä. Täysin avautuva etuikkuna ja liukuva sivuikkuna varmistavat luokassaan parhaan näkyvyyden joka suuntaan. Automaattisen säätöpyörän, 5" värinäytön ja helppokäyttöisten valikoiden ansiosta käyttäjät saavat hallintaansa nopeasti ja helposti F-sukupolven ECR58-koneen toiminnot.

miniv3.jpg

MONITOIMISUUTTA TURVALLISESTI JA HELPOSTI

Useimmat vahingot työmaalla johtuvat yhteensopimattomista työvälineistä ja työkalujen vaihdosta. Tästä syystä ECR58-koneella on kattava valikoima räätälöityjä työvälineitä, jotka ovat helposti vaihdettavissa. Valikoimaan kuuluu kauhoja, murskaimia, kouria sekä uusi kallistuva pikaliitin – kallistuskulma on enintään 2 x 90°. Hydraulisia työvälineitä voidaan hallita tarkasti sormenpäillä käytettävillä proportionaalisilla säätimillä, ja uusien työtilojen ansiosta virtausasetuksia on helppo muunnella. Työtilapainikkeen lyhyt painallus siirtää käyttäjän valikkoon, jossa koneen asetukset voidaan helposti sovittaa käytössä olevan työvälineen mukaan. Kuljettajat voivat luoda enintään 20 työkalua kirjastoon. Jokaista työkalua varten voidaan säätää useita parametreja koneen sovittamiseksi täydellisesti kulloinkin käytössä olevaan työvälineeseen.

LUOKKANSA HUIPPUA

Ylivertainen vakaus, murtovoima, repäisyvoima ja nostokapasiteetti varmistavat nopeat jaksoajat, myös kaikkein vaativimmissa tehtävissä. Useat älykkäät ominaisuudet tarjoavat yhdessä erinomaisen polttoainetehokkuuden, mukaan lukien kuormantunnistuksella ja virtauksenjaolla varustettu edistyksellinen hydrauliikkajärjestelmä. ECO-tila ja moottorin automaattinen joutokäyntitoiminto ovat vakio-ominaisuuksia F-sukupolven ECR58-koneessa. ECO-tila alentaa polttoaineenkulutusta vielä lisää – jopa 10 % – ja moottorin automaattinen tyhjäkäyntitoiminto estää turhan polttoaineenkulutuksen. Moottorin automaattinen sammutus eliminoi niiden tuntien kirjaamisen, jolloin koneella ei työskennellä, mikä alentaa huoltokustannuksia ja parantaa jälleenmyyntiarvoa. Mitä tulee koneen huoltoon, joitakin kunnossapitotehtäviä on poistettu ja osa huoltoväleistä on kaksinkertaistettu. Auttaakseen omistajia pitämään ECR58-koneensa huippukunnossa ja jaksottamaan huoltokustannuksia Volvolla on tarjolla huolto- ja korjaussopimuksia.

F-sukupolven ECR58 merkitsee uutta filosofiaa Volvon minikaivukoneiden mallistossa – jossa erinomainen suorituskyky ja älykkäät ominaisuudet yhdistyvät helppokäyttöisyyteen sekä moderniin ja innovatiiviseen rakenteeseen. Kuten kaikki Volvo-kaivukoneet, ECR58 on kierrätettävissä yli 93 %:sesti Volvo CE:n kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Siinä voidaan käyttää myös biohydrauliöljyjä.

11.06.2021 23:59KATSO TÄSTÄ 11.6. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
10.06.2021 11:575-tiellä Leppävirran kohdalla käynnistetään tiesuunnitelman laatiminen
09.06.2021 8:00Vastuullinen autoilija luo turvallisen tietyömaan
08.06.2021 11:00YIT on allekirjoittanut urakkasopimukset Helsingin Sompasaareen toteutettavasta pääurakkakokonaisuudesta
06.06.2021 19:22Scania V8 kiertue jatkuu ensi viikolla Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Pirkkalassa - ilmoittaudu koeajolle!
05.06.2021 11:00Ennakko: Rakentamisen liikevaihto pysyi viime vuoden tasolla huhtikuussa
04.06.2021 23:21KATSO TÄSTÄ 4.6. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
03.06.2021 11:00Kaivostoimintaa koskevan lakivyyhdin vaikutukset selvitettävä
02.06.2021 10:12Kamrock vahvistaa asemaansa Pohjanmaan alueella
01.06.2021 15:09Avesco Oy: Kimmo Ahonen on nimitetty koneliiketoiminnan jälkimarkkinajohtajaksi ja Matti Laaksonen konemyynnin myyntijohtajaksi

Siirry arkistoon »