Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"

11.09.2020 12:00

enggo1.jpg

Ympäristö on yhä useammin keskiössä, kun keskustellaan tehostamisesta ja tuotteiden parantamisesta. Ja tosiasia on, että kaikki hyötyvät tästä kehityksestä. Kaivukoneilla, jotka suoriutuvat töistä nopeammin, on vähäisemmät ympäristövaikutukset, ja kaivukoneen käyttäjät, jotka saavat aikaan enemmän samassa työajassa, pystyvät parantamaan kannattavuutta ja vähentämään samalla kaivutöiden ympäristökuormitusta. Engcon lanseeraa nyt kampanjan ”Do more. Earn more” viedäkseen kaivukoneiden tehostamiskehitystä eteenpäin.

Maanrakennustöihin liittyvät ympäristökysymykset jäävät helposti vähälle huomiolle. Kaivukoneita parantamalla ja tehostamalla voidaan kuitenkin vaikuttaa ympäristöön myönteisesti monella eri tasolla joko suoraan tai välillisesti. Kun Engconin älykkään rototiltin kanssa käytetään lisäksi Engconin muita älykkäitä tuotteita, kaivukoneella työskentely tehostuu merkittävästi. Hyvä alku kaivukoneen tehostamiseksi on yhdistää rototilttiin automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä:

– EC-Oil on älykäs pikakiinnikejärjestelmä, joka kytkee automaattisesti hydrauliikan, sähkön ja keskusvoitelun sekä puomikiinnikkeeseen että rototiltin alapuolelle. Lisäksi Engconin kaikissa hydraulisissa työlaitteissa, kourissa, tärylevyissä, haarukkarungoissa ja harjalaitteissa on automaattinen öljyliitäntä aina veloituksetta vakiovarusteena. Rototiltin ja EC-Oilin yhdistelmä mullistaa itse asiassa koko kaivukonealan, sanoo Engconin perustaja Stig Engström ja jatkaa:

– Kaivaminen, tasoitus, ojitus, luiskien muotoilu, irrotus, tarttuminen, nostaminen, harjaus, tiivistys – kaivukone tarjoaa loputtomat mahdollisuudet suorittaa erityyppisiä töitä, kun se on varustettu rototiltillämme ja tarjoamillamme työlaitteilla.

Engconin automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmän avulla kuljettaja voi ohjaamosta käsin vaihtaa koneeseensa sekä mekaaniset että hydrauliset työlaitteet. Tämä parantaa turvallisuutta dramaattisesti. Työlaitteiden nopean ja helpon vaihdon ansiosta koneessa on aina työsuoritukseen parhaiten sopiva työlaite.

– Automaattisen pikakiinnikejärjestelmän avulla kaivukoneesta muodostuu työlaitealusta eli tool carrier, ja yhdessä rototiltin kanssa käytettynä se lisää kaivukoneen tehokkuutta. ”Do more. Earn more” -kampanjan tarkoituksena on viedä kaivualaa eteenpäin paitsi Suomessa, myös koko maailmassa, ja haluamme, että Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Aasia seuraavat Pohjoismaiden jalanjälkiä kaivukoneiden tehokkuudessa. Emme kuitenkaan halua pysähtyä tähän! Jos maailman kaikissa kaivukoneissa siirryttäisiin moderniin tekniikkaan, siitä olisi valtavasti hyötyä ympäristölle sekä myös jokaiselle kaivukoneella operoivalle. Sillä tavoin kaikilla on mahdollisuus kehittää toimintaansa entistä kannattavammaksi, Stig Engström toteaa lopuksi.

Engcon toteuttaa Do more. Earn more -kampanjan syksyllä 2020.

21.09.2020 13:45Maanmittauslaitoksen uusi maastotietojen tuotantojärjestelmä perustuu avoimeen lähdekoodiin
18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava
11.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennus asiaa...
11.09.2020 12:00Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"

Siirry arkistoon »