Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"

11.09.2020 12:00

enggo1.jpg

Ympäristö on yhä useammin keskiössä, kun keskustellaan tehostamisesta ja tuotteiden parantamisesta. Ja tosiasia on, että kaikki hyötyvät tästä kehityksestä. Kaivukoneilla, jotka suoriutuvat töistä nopeammin, on vähäisemmät ympäristövaikutukset, ja kaivukoneen käyttäjät, jotka saavat aikaan enemmän samassa työajassa, pystyvät parantamaan kannattavuutta ja vähentämään samalla kaivutöiden ympäristökuormitusta. Engcon lanseeraa nyt kampanjan ”Do more. Earn more” viedäkseen kaivukoneiden tehostamiskehitystä eteenpäin.

Maanrakennustöihin liittyvät ympäristökysymykset jäävät helposti vähälle huomiolle. Kaivukoneita parantamalla ja tehostamalla voidaan kuitenkin vaikuttaa ympäristöön myönteisesti monella eri tasolla joko suoraan tai välillisesti. Kun Engconin älykkään rototiltin kanssa käytetään lisäksi Engconin muita älykkäitä tuotteita, kaivukoneella työskentely tehostuu merkittävästi. Hyvä alku kaivukoneen tehostamiseksi on yhdistää rototilttiin automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä:

– EC-Oil on älykäs pikakiinnikejärjestelmä, joka kytkee automaattisesti hydrauliikan, sähkön ja keskusvoitelun sekä puomikiinnikkeeseen että rototiltin alapuolelle. Lisäksi Engconin kaikissa hydraulisissa työlaitteissa, kourissa, tärylevyissä, haarukkarungoissa ja harjalaitteissa on automaattinen öljyliitäntä aina veloituksetta vakiovarusteena. Rototiltin ja EC-Oilin yhdistelmä mullistaa itse asiassa koko kaivukonealan, sanoo Engconin perustaja Stig Engström ja jatkaa:

– Kaivaminen, tasoitus, ojitus, luiskien muotoilu, irrotus, tarttuminen, nostaminen, harjaus, tiivistys – kaivukone tarjoaa loputtomat mahdollisuudet suorittaa erityyppisiä töitä, kun se on varustettu rototiltillämme ja tarjoamillamme työlaitteilla.

Engconin automaattisen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmän avulla kuljettaja voi ohjaamosta käsin vaihtaa koneeseensa sekä mekaaniset että hydrauliset työlaitteet. Tämä parantaa turvallisuutta dramaattisesti. Työlaitteiden nopean ja helpon vaihdon ansiosta koneessa on aina työsuoritukseen parhaiten sopiva työlaite.

– Automaattisen pikakiinnikejärjestelmän avulla kaivukoneesta muodostuu työlaitealusta eli tool carrier, ja yhdessä rototiltin kanssa käytettynä se lisää kaivukoneen tehokkuutta. ”Do more. Earn more” -kampanjan tarkoituksena on viedä kaivualaa eteenpäin paitsi Suomessa, myös koko maailmassa, ja haluamme, että Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Aasia seuraavat Pohjoismaiden jalanjälkiä kaivukoneiden tehokkuudessa. Emme kuitenkaan halua pysähtyä tähän! Jos maailman kaikissa kaivukoneissa siirryttäisiin moderniin tekniikkaan, siitä olisi valtavasti hyötyä ympäristölle sekä myös jokaiselle kaivukoneella operoivalle. Sillä tavoin kaikilla on mahdollisuus kehittää toimintaansa entistä kannattavammaksi, Stig Engström toteaa lopuksi.

Engcon toteuttaa Do more. Earn more -kampanjan syksyllä 2020.

11.06.2021 23:59KATSO TÄSTÄ 11.6. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
10.06.2021 11:575-tiellä Leppävirran kohdalla käynnistetään tiesuunnitelman laatiminen
09.06.2021 8:00Vastuullinen autoilija luo turvallisen tietyömaan
08.06.2021 11:00YIT on allekirjoittanut urakkasopimukset Helsingin Sompasaareen toteutettavasta pääurakkakokonaisuudesta
06.06.2021 19:22Scania V8 kiertue jatkuu ensi viikolla Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Pirkkalassa - ilmoittaudu koeajolle!
05.06.2021 11:00Ennakko: Rakentamisen liikevaihto pysyi viime vuoden tasolla huhtikuussa
04.06.2021 23:21KATSO TÄSTÄ 4.6. LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
03.06.2021 11:00Kaivostoimintaa koskevan lakivyyhdin vaikutukset selvitettävä
02.06.2021 10:12Kamrock vahvistaa asemaansa Pohjanmaan alueella
01.06.2021 15:09Avesco Oy: Kimmo Ahonen on nimitetty koneliiketoiminnan jälkimarkkinajohtajaksi ja Matti Laaksonen konemyynnin myyntijohtajaksi

Siirry arkistoon »