Wihurista uusi Bobcat-maahantuoja

23.12.2020 10:01

wihuri_bobcat.png

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on aloittanut kumppanuuden Doosan Bobcat EMEA:n kanssa yksinoikeudella Bobcat-tuotteiden Suomen tuontia, myyntiä ja huoltoa varten. Uusi sopimus astuu voimaan 5.1.2021.

Bobcat-yhtiöllä on pitkä historia ja se on ollut rakennus- ja maatalouskoneiden uranuurtaja yli 60 vuotta. Yhtiö on maailmanlaajuisesti johtava pienkoneiden valmistaja, jolla on suuri valikoima tuotteita mukaan lukien pienkuormaajat, minikaivurit, kurottajat sekä näiden työlaitteet ja varusteet. Bobcat-brändin markkinat ovat maailmanlaajuiset – Euroopan pääkonttori on Dobříšissa Tsekin tasavallassa.

Johan Bursell, Bobcatin alueellinen myyntijohtaja, kertoo:
”Kumppanuus Wihurin kanssa tarjoaa Bobcatille tilaisuuden kumppaniin, jolla on vahvat kasvutavoitteet ja vankka perusta huippuluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen Suomen rakennusalalla ja maataloudessa. Next is Now -filosofiamme innoittamina teemme parhaillaan suurinta uusien tuotteiden ja mallien julkistamista Bobcatin lähimenneisyydessä. Luotamme vahvasti siihen, että Wihuri täyttää kumppanina asiakkaamme suuret odotukset tuotteiden ja palvelun osalta.”

”Lisäksi Wihuri tarjoaa laajan markkinaosaamisen tämän tueksi ja liiketoiminnan laajentamiseen uudelle tasolle. Näemme tulevan kehityksen suotuisana ja meitä innostaa nähdä, mitä uusia innovaatioita Bobcat ja Wihuri tuovat Suomen markkinoille tulevina kuukausina.”  

Bobcatin Next is Now -filosofia innovoi uudelleen pienkonealan

Yhtiön ensimmäisten 60 vuoden aikana Bobcat loi globaalin pienkoneiden alan ja muutti toimintatapoja. Next is Now -periaatteen mukaisesti Bobcat on julkistanut ennennäkemättömän määrän uusia tuotteita ja tuotekategorioita, joihin Suomen markkinoilla on suuri kiinnostus. Ensi vaiheissa Bobcat lanseerasi uusia tuotteita 13 eri kategoriassa, yhteensä yli 60 tuotetta. Tässä muutamia:

  • Uusi kompaktien pyöräkuormaajien ja pienten runko-ohjattavien kuormaajien valikoima
  • Uusi kevyiden tiivistyskoneiden valikoima
  • Uusi pyörivien kurottajien valikoima
  • R-sarjan liukuohjattavat ja kompaktit telakuormaajat
  • R2-sarjan 5 - 6 tonnin minikaivurit

Jonne Honkanen, Vice President & General Manager, Wihuri Oy Tekninen Kauppa:
”Wihuri Teknisellä Kaupalla on pitkät perinteet rakennuskoneiden alalla. Rakennamme Bobcatille oman myyntiorganisaation, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun. Huollon puolella tarjoamme vertaansa vailla olevan, koko maan kattavan jälkimarkkinaverkoston. Rakennamme kattavan valikoiman Bobcat varaosille Vantaan keskusvarastoomme, millä varmistamme varaosien erinomaisen saatavuuden ja nopeat toimitukset asiakkaille kaikkialla Suomessa.”

”Bobcatin laadun ja suorituskyvyn maineen johdosta meillä on selkeä kasvun mahdollisuus sen "One Tough Animal"-brändille Suomen markkinoilla. Bobcatin Next is Now -periaatteen mukaisesti se julkistaa jatkossakin uusia tuotteita ja tulee uusille markkinasegmenteille, minkä ansiosta Wihuri voi merkittävästi kasvattaa markkinaosuutta lähitulevaisuudessa.”

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on Suomessa markkinajohtaja ympäristönhoitokoneissa sekä työkaluissa niiden kunnossapitoon ja huoltamiseen. Tekninen kauppa -toimialan edustuksessa koko Suomessa ovat muun muassa brändit Wille, John Deere, Bobcat, Linde, Mazak, Eberspächer ja Metabo. Tekninen kauppa -toimialalla on oma maanlaajuinen huoltoverkosto tuotteiden tukena.

Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä monialakonsernia Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, joita ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaroiden tukkumyynti, tekninen tukkumyynti sekä lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5400 oman alansa ammattilaista 30 maassa.

24.01.2021 14:30Sami Maaranen, Maanrakennus Maaranen Oy: "Secto ymmärtää urakoitsijaa"
22.01.2021 23:20KATSO TÄSTÄ 22.1.2021 LÄHETYS - Ammattilehden & Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
22.01.2021 8:00Maanrakennus Martti Uusi-Ranta: Työmaat valmiiksi XLpron avulla
21.01.2021 12:10Täyden palvelun konevuokrausta
21.01.2021 11:12Sandvik XReach-etätukiratkaisu globaalisti käyttöön
21.01.2021 8:404-tiellä käynnistymässä mittavat muutokset Vaajakosken kohdalla
20.01.2021 13:00Uudistettu TANA 440 -repijä - ainutlaatuista monikäyttöisyyttä
19.01.2021 9:30Kruunusiltojen rakentamisen suunnittelu etenee Helsingissä
18.01.2021 11:49Jäte- ja valumavesien puhdistukseen uusia yhistelmäratkaisuja
18.01.2021 9:00Robitin uusi käänteentekevä Rbit -mallisto kallionporaukseen

Siirry arkistoon »