Täyden palvelun konevuokrausta

21.01.2021 12:10

kallioinen1.jpg

Kallioinen Rent on konevuokraamo, joka tarjoaa nopeaa ja laadukasta kone-vuokrauspalvelua ja rakennustarvikemyyntiä. Vuokrakonevalikoima on erittäin laaja ja kattaa kaikki rakentamisessa tarvittavat koneet aina käsityökaluista raskaisiin maarakennuskoneisiin ja henkilönostimiin asti. Tytäryritys Kallioinen Cranes on puolestaan erikoistunut täyden palvelun nostotöihin, autonosturitoimintaan ja kurottajapalveluihin.

Kallioinen Rentin vuokrauspisteet sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä ja Valkeakoskella mutta asiakkaita palvellaan ympäri Suomen; koneet liikkuvat työmaille omalla kuljetuskalustolla.

- Olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaita vahvan rakentamisen alueilla missä tarvetta vuokrakalustolle on kasvavassa määrin. Perheyhtiön joustavuus ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaita myös ympäri maata. Olemme täyden palvelun vuokratalo eli pystymme tarjoamaan rakennustyömaille kaiken tarvittavan työkoneista ja pienkalustosta vaikkapa aitoihin ja työmaatiloihin. Asiakaskuntamme muodostuu erikokoisista rakennusliikkeistä, urakoitsijoista, teollisuudesta sekä myös yksityistalouksista. Vuokrasopimukset tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan päivän pikatarpeesta vuosien kokonaisratkaisuun, kertoo Kallioinen Rentin Marko Ohtonen.

kallioinen2.jpg

- Maarakennuskalustoa löytyy vuokralle laajasti eri tarpeisiin, esittelee Kallioinen Rentin Marko Ohtonen.

Monipuolisuus voimavara

Kallioinen Yhtiöt Oy on monipuolinen konepalveluita tarjoava yritysryhmä, jonka pääpaikka on Hyvinkäällä. Veijo Kallioinen perusti yrityksen vuonna 1973 ja viiden vuosikymmenen aikana se on kasvanut suureksi kone- ja vuokrakiinteistöalan toimijaksi työllistäen tällä hetkellä noin 60 henkilöä.

Kallioinen Yhtiöt –yritysryhmä koostuu useista yhtiöistä: Kallioinen Kiinteistöt on osa Kallioinen Yhtiöitä ja tarjoaa yrityksille vuokrattavia liiketiloja, Tytäryhtiöt Kallioinen Infra, Kallioinen Cranes, Kallioinen Rent ja Artve Trading tarjoavat asiakkaille monenlaisia nosto- ja vuokrauspalveluita maansiirrosta nostoihin ja kuljetuspalveluista koneiden myyntiin sekä huoltoon.

- Yhtiöiden välinen synergia ja esimerkiksi yhteisen kaluston laajuus on meille lyömätön kilpailuvaltti. Voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kokonaisvaltaista palvelua varmasti kilpailukykyiseen hintaan, ilmoittaa Kallioinen Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaJussi Muhonen.

kallioinen3.jpg

- Yhtiöiden välinen synergia ja esimerkiksi yhteisen kaluston laajuus on meille lyömätön kilpailuvaltti. Voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kokonaisvaltaista palvelua varmasti kilpailukykyiseen hintaan, ilmoittaa Kallioinen Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaJussi Muhonen.

Todella laaja vuokrakalusto kehittyy koko ajan

Kallioinen Rentin kone- ja laitearsenaaliin kuuluu lähes tuhat erilaista yksikköä.

- Olemme täyden palvelun vuokratalo rakennusliikkeille, koneurakoitsijoille ja teollisuudelle. Kehitämme tarjolla olevaa kalustoa jatkuvasti ja teemme tarvittaessa nopeita investointeja vastataksemme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Viime aikoina esimerkiksi kurottajapuolelle on hankittu runsaasti lisää laitteita 6-21 metrin ulottuvuudella, joilla voidaan tehdään monenlaista vaaka- ja kerrossiirtoa niin rakennustyömailla kuin teollisuudessakin. Erittäin tärkeässä roolissa vuokraustoiminnassa on erilaiset henkilönostimet saxilavoista kuukulkijoihin. Sisäkäyttöön tarkoitetut henkilönostimet ovat akkukäyttöisiä ja sähkökäyttöisten työkoneiden osuus kasvaa arsenaalissamme muutenkin koko ajan. Seuraamme tarkasti teknistä kehitystä tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaat, turvalliset ja ympäristöystävälliset ratkaisut, kertoo Kallioinen Rentin Marko Ohtonen.

kallioinen4.jpg

Kallioinen Rentiltä löytyy maarakennuskalustoa  vuokralle laajasti eri tarpeisiin.

23.02.2021 12:44Espooseen kaavaillun kaupunkiradan rakentamissuunnittelu käynnistyy
23.02.2021 10:02Made for you -koeajopäivät saapuvat luoksesi - katso aikataulu ja varaa oma koeajoaikasi lähimmästä Volvo Truck Centeristä
23.02.2021 9:43Maarakennusalan kustannukset laskussa
22.02.2021 11:00Engcon ja Volvo maailmanlaajuiseen yhteistyöhön ? lähtölaukaus yhteiselle pitkäjänteiselle kehittymiselle toimialalla
20.02.2021 12:11NCC valittiin kumppaniksi Järvenpään Sävelpuiston alueen kehittämiseen
19.02.2021 23:55KATSO TÄSTÄ 19.2.2021 LÄHETYS - Ammattilehden & Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
19.02.2021 13:00Ilmastoystävällisempää kaivostoimintaa verkostojen yhteistyöllä - Sandvik aikoo säilyttää paikkansa edelläkävijänä
18.02.2021 11:00Terrafame vahvistaa akkukemikaalien toimitusvarmuutta ja syventää yhteistyötään logistiikkapalvelujen tuottaja Rauanheimon kanssa
17.02.2021 18:00Helsinki käynnisti lumensulatuslaitteiston testikäytön
17.02.2021 11:00Koneohjausjärjestelmien johtava valmistaja Novatron 30-vuotta

Siirry arkistoon »