Sami Maaranen, Maanrakennus Maaranen Oy: "Secto ymmärtää urakoitsijaa"

24.01.2021 14:30

P1011900.jpg

Secto Konerahoitus on urakoitsijalle joustava tapa hankkia lisäkalustoa. Oli kyse sitten kaivinkoneesta, murskasta, kuorma- tai huoltoautosta niin Sectolta löytyy leasingrahoitusvaihtoehtot kaikkiin hankintoihin. Pirkanmaalainen Maanrakennus Maaranen Oy on löytänyt Sectosta hyvän kumppanin.

Maanrakennus Maaranen Oy on kasvanut nopeaa tahtia viime vuosien aikana ja yrityksen konekalusto on tuttu näky Tampereen seudun rakennustyömailla. Tällä hetkellä yrityksellä on käytössään 12 kaivinkonetta ja kalustoa on kokonaisuudessaan noin 50 yksikön verran. 

- Olemme asiakaslähtöinen Pirkanmaalla toimiva kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan omaava maarakennusyritys. Kauttamme asiakas saa suoraan kaikki palvelut maanrakennuksen osalta projekteihinsa ja pääasiallisia asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, mutta palvelemme myös mahdollisuuksien mukaan yksityisen sektorin asiakkaita, sanoo toimitusjohtaja Sami Maaranen.

Pirkanmaa on yksi maamme eniten rakennetuista alueista viime vuosien aikana ja tahti ei näytä osoittavan hiipumisen merkkejä – päinvastoin. Töitä on paljon tarjolla, mutta myös kilpailu on kovaa. Maaranen luottaa hyvän tekemisen tuottavan lisää urakoita jatkossakin.

- Pyrimme olemaan alueemme avoimin, luotettavin sekä laadukkain toimija. Pidämme sen mitä lupaamme. Laatu lähtee aina tarjousten tekemisestä jatkuen työmaan valmistumiseen. Meillä on hyvä maine työnatajana ja olemme saaneet rekrytoitua todella hyviä tekijöitä tiimimme. Osaava henkilöstö yhdistettynä nykyaikaiseen, uudehkoon kalustoon ovat hyvä kilpailuvaltti.

Secton ja Maarasen tiet kohtasivat pari vuotta sitten käytettyä konetta Kähärin Mikalta Maatorilta hankittaessa.

- Kähärin Mika ehdotti rahoitusmuodoksi Secton rahoitusleasingiä ja hetken sitä mietittyä se alkoi kuulostamaan järkevältä vaihtoehdolta. Secton myyjä Heinon Mika oli mukana rahoitusta suunniteltaessa ja ensimmäisenä jäi heti mieleen Secton halu ymmärtää urakoitsijaa sekä paneutua meidän toimintaamme. Yhdessä kartoitimme tarpeet ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen. 

Normaaleista rahoitusalan aikatauluista poikkeava Secto on ollut Maarasen mieleen. 

- He eivät ole sitä perinteistä 8-16 porukkaa kuten emme mekään, joten jos tarvetta tulee puheluun vastataan myös virka-ajan puolella iltaisin ja jopa viikonloppuisin. Heinon Mika on toiminut tuon ensitapaamisen jälkeen monessa eri hankintaprojektissa rahoituspuolen asiantuntijana ja olemme hankkineet kaivureiden lisäksi niin pakettiautoja, valssijyriä kuin seulamurskankin Secton rahoituksella. Välttämättä kaikkea kalustoa ei kannata itse omistaa, rahoitusleasing on järkevä vaihtoehto moneen hankintaan. Siinä on tarkat kulut heti tiedossa eivätkä hankinnat rasita yhtiö tasetta, toteaa Maaranen.

DJI_20201127_103838_080.png

SECTO Konerahoituksen Mika Heino (vas.) toimii yhteyshenkilönä Sami Maarasalle.
- Yhteistyö toimii hyvin. Mika ja Secto ovat aidosti kiinnostuneita toiminnastamme, sanoo Maaranen.

Joustavasti urakoitsijan tukena

Secto Konerahoitus on joustava rahoituskumppani, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaan toiminnasta ja sen tehostamisesta.

- Esimerkiksi koneurakointipuolella on paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka kasvaakseen ja kehittyäkseen tarvitsevat kumppanikseen luottavan ja osaavan rahoituskumppanin. Meillä on halu oppia tuntemaan asiakkaamme toimintaa mahdollisimman hyvin ja sitä kautta auttamaan heitä menestymään. Olemme kuitenkin loppujen lopuksi kaikki samaa ruokaketjua ja jos joku voi huonosti, kaikki voivat huonosti. Secto määrittää jokaiselle asiakkaalle oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka keskittyy juuri sinun asioiden hoitamiseen, sanoo Secto Konerahoituksen myyjä Mika Heino.

Konsultointi kuuluu asiakaspalveluun.

- Olemme mukana asiakkaan tukena niin kalustoa ostettaessa kuin siitä myytäessä. Uuden asiakkaan kanssa teemme ns. yrityshaastattelun, jossa käydään läpi muun muassa mitä odotuksia urakoitsijalla on tulevaisuuden suhteen, minkälainen alan/alueen työtilanne on ja minkälaisia hankintoja on aikomus tehdä. Pankkien kanssa rahoitusasioita suunniteltaessa mennään usein mustavalkoisestikin numeroiden valossa ja sähköisin palveluin. Me haluamme toimia päinvastoin eli toiminnalla on aina kasvot ja rahoituksien lisäksi konsultoimme yrittäjää miten saada toiminta entistäkin tuottavammaksi. Pitkä ja kehittyvä asiakassuhde on kaikkien etu. En usko, että pieni/pk-yrittäjä saa vastaavanlaista palvelua mistään muusta rahoitusyhtiöstä, toteaa Heino.

Secto rahoittaa urakoitsijoille kaiken kaluston pakettiautoista konekantaan.

- Secto rahoitusleasing on taloudenhallinnan puolesta helppo ja toimiva rahoitusratkaisu. Me tarjoamme joustavat maksuajat, jotka voidaan tarvittaessa aikatauluttaa ja jaksottaa urakoiden tai sesonkien mukaan niin, ettei se rasita liiaksi kassaa silloin kun koneet eivät ole töissä. Teemme vahvaa yhteistyötä eri konemaahantuojien kanssa ja me rahoitamme myös urakoitsijoiden välistä kauppaa, joka on osoittautunut suosituksi palveluksi. Kun tarvitset rahoituskumppanin, joka on mukana arjessa ja mahdollistamassa omalla toiminnallaan sinulle aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseen, on Secto oikea valinta, toteaa Heino lopuksi.

23.02.2021 12:44Espooseen kaavaillun kaupunkiradan rakentamissuunnittelu käynnistyy
23.02.2021 10:02Made for you -koeajopäivät saapuvat luoksesi - katso aikataulu ja varaa oma koeajoaikasi lähimmästä Volvo Truck Centeristä
23.02.2021 9:43Maarakennusalan kustannukset laskussa
22.02.2021 11:00Engcon ja Volvo maailmanlaajuiseen yhteistyöhön ? lähtölaukaus yhteiselle pitkäjänteiselle kehittymiselle toimialalla
20.02.2021 12:11NCC valittiin kumppaniksi Järvenpään Sävelpuiston alueen kehittämiseen
19.02.2021 23:55KATSO TÄSTÄ 19.2.2021 LÄHETYS - Ammattilehden & Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
19.02.2021 13:00Ilmastoystävällisempää kaivostoimintaa verkostojen yhteistyöllä - Sandvik aikoo säilyttää paikkansa edelläkävijänä
18.02.2021 11:00Terrafame vahvistaa akkukemikaalien toimitusvarmuutta ja syventää yhteistyötään logistiikkapalvelujen tuottaja Rauanheimon kanssa
17.02.2021 18:00Helsinki käynnisti lumensulatuslaitteiston testikäytön
17.02.2021 11:00Koneohjausjärjestelmien johtava valmistaja Novatron 30-vuotta

Siirry arkistoon »