Kaikki tienhoitoon Pajakulmalta

25.01.2021 8:00

malli.jpg

Pajakulmalta löytyy ratkaisut tienhoitoon, kuvassa Kauniaisten kaupungille toimitettu Rasco-sirotinatuomaatilla varustettu tienhoitoauto.

Pajakulma Oy varustelee monikäyttöiset hyötyajoneuvot asiakkaan tarpeen mukaan varmistaen niiden tuottavuuden maksimoinnin ja toimintavarmuuden. Lava- ja päällirakenteiden lisäksi Pajakulmalta saa täydellisesti varustellut tienhoitoautot.

Jatkuva tuotekehitys takaa Pajakulman tienhoitoautojen pitkäikäisyyden ja korkean laadun. 

- Omat PURE-tienhoitotuotteet tarjoavat asiakkaillemme tehokkaat ja toimintavarmat työkalut tienhoitotehtäviin. Niiden innovatiiviset, patentoidut ja helppokäyttöiset ratkaisut tehostavat työskentelyä. Jo suunnitteluvaiheessa otamme huomioon huollettavuuden ja kuluvien osien vaihtamisen helppouden, joten asiakas saa meiltä töihinsä täysin räätälöidyn paketin, sanoo Pajakulma Oy:n Anssi Erämeri. 

Pajakulman rakentamat monitoimiautot ovat erittäin arvostettuja työkaluja kunnissa ja kaupungeissa.

- Kaikki alkaa huolellisesta kokonaissuunnitelmasta, jolla tienhoitoauto räätälöidään tarkasti käyttötarkoitukseensa. Meiltä löytyy monipuolisten edustuksien kautta täysi tuotevalikoima tienhoitoon ja edustamamme merkit ovat kaikki alan merkittäviä toimijoita. Valikoimassa löytyy niin PURE Can 2.0 -väyläohjaimet, PURE Alpha ja Omega kuorma-auton alusterät, aurapuskurit, sivuaurat, sirottimet sekä hiekoittimet. Autot varustellaan aina valmiiksi saakka yhdessä paikassa, joten osat siirtyvät auton luokse. 

20200318_150456.jpg

Pajakulman maahantuomat laadukkaat Rasco-sirotinautomaatit soveltuvat kaikkiin kuorma-automerkkeihin. 

Laadukkaat Rasco-sirotinautomaatit

Pajakulman maahantuomilla Rasco-sirotinautomaateilla on vahva markkinaosuus Suomessa. 

- Aloitimme Rasco-tuotteiden maahantuonnin vuoden 2013 lopulla ja ensimmäiset sirotinautomaatit myytiin vuonna 2014. Nyt kuusi vuotta myöhemmin olemme myyneet niitä maanlaajuisesti yli 140 kappaletta ja tuntuu, että vauhti vain kiihtyy. Olemme saaneet hyvin tunnettavuutta ja markkinaa tuotteelle suhteellisen nopeassa ajassa, toteaa Erämeri.

Mikä tekee Rascosta suositun?

- Yksi vahvuuksista on sen yksinkertainen rakenne, siinä ei ole turhia nippeleitä ja laadukas laite kestää käytössä. Sen valmistusprosessista vastaa osaava henkilökunta ja käytettävät materiaalit ovat tarkoin valittuja. Huoltovarma laite, jonka keskimääräinen käyttöikä on kymmenen vuotta.

Sirotinautomaatti on helppo asentaa lähes mihin kulkuneuvoon tahansa. 

- Automerkistä riippumatta ne käyvät kevytkuorma-autoista raskaaseen kalustoon. Niitä on asennettu soralava-autoihin, koukkulavoihin ja esimerkiksi Mersun Unimogiin. Automaatteja löytyy useita eri malleja, pienimmät traktorisirottimet ovat 0.4-1 kuutiota ja suurimmat SOLID-sirotinautomaatit ovat tilavuudeltaan 4-12 kuutiota. Isommissa malleissa on omat säiliöt kiinteälle materiaalille ja liuoksille, joiden avulla voi ajaa samalla kertaa suolaliuosta ja hiekkaa, sepeliä tai suolaa. Multiliuoslaitteilla puolestaan voi ajaa kerralla kahta eri suojaliuosta – esimerkiksi ekoliuosta pohjavesialueille ja tavallista muualle. Automaatit ovat todella monikäyttöisiä.

Kun tarve tienhoitoautolle tulee, kannattaa olla yhteydessä Pajakulmaan.

- Ehdottomasti, suunnittelemme yhdessä ja sovitamme autoosi sopivan paketin. Ota yhteyttä, räätälöidään sinulle tehokas ja tuottava tienhoitokalusto, toteaa Erämeri lopuksi.

mallikuva-volvo-rasco.jpg

Asiakas saa aina tarpeisiinsa räätälöidyn paketin. Valikoimasta löytyy niin väyläohjaimet, kuorma-auton alusterät, aurapuskurit, sivuaurat, sirottimet sekä hiekoittimet.

23.02.2021 12:44Espooseen kaavaillun kaupunkiradan rakentamissuunnittelu käynnistyy
23.02.2021 10:02Made for you -koeajopäivät saapuvat luoksesi - katso aikataulu ja varaa oma koeajoaikasi lähimmästä Volvo Truck Centeristä
23.02.2021 9:43Maarakennusalan kustannukset laskussa
22.02.2021 11:00Engcon ja Volvo maailmanlaajuiseen yhteistyöhön ? lähtölaukaus yhteiselle pitkäjänteiselle kehittymiselle toimialalla
20.02.2021 12:11NCC valittiin kumppaniksi Järvenpään Sävelpuiston alueen kehittämiseen
19.02.2021 23:55KATSO TÄSTÄ 19.2.2021 LÄHETYS - Ammattilehden & Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
19.02.2021 13:00Ilmastoystävällisempää kaivostoimintaa verkostojen yhteistyöllä - Sandvik aikoo säilyttää paikkansa edelläkävijänä
18.02.2021 11:00Terrafame vahvistaa akkukemikaalien toimitusvarmuutta ja syventää yhteistyötään logistiikkapalvelujen tuottaja Rauanheimon kanssa
17.02.2021 18:00Helsinki käynnisti lumensulatuslaitteiston testikäytön
17.02.2021 11:00Koneohjausjärjestelmien johtava valmistaja Novatron 30-vuotta

Siirry arkistoon »