Maxlift Oy:lle vahvistusta myyntiin

08.02.2021 10:00


Maxlift.png

Janne Sinkkonen (vas.) on Maxlift Oy:n uusi maanrakennuskonemyyjä. Yrittäjä Arto Turunen on tyytyväinen uuteen värvaykseen.

KH-Koneet Groupin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueen jälleenmyyjä Maxlift Oy sai kaivattua vahvistusta myyntipuolelle, kun Janne Sinkkonen aloitti alkuvuodesta maanrakennuskonemyyjänä.

Maxllift Oy on Joensuussa toimiva, vuonna 2005 perustettu palveleva konemyyntiyritys.

- Toimipaikkamme sijaitsee Pamilonkadulla Joensuussa, josta käsin palvelemme koneurakoitsijoita, kiinteistöhuolto-, kuljetus- ja viherrakennusalan yrittäjiä Pohjois-Karjalan sekä Pohjois-Savon alueella. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen, kokonaistaloudellisten ja tuottavien ratkaisujen tarjoamiseen, sanoo Maxlift Oy:n yrittäjä Arto Turunen.

Varsinkin Joensuun alueella rakennetaan hyvään tahtiin ja urakoitsijoille löytyy töitä.

- Alue kasvaa ja kehittyy koko ajan. Meiltä löytyy koneratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin töihin. Myös konevuokrauspuoli on hyvässä kasvussa ja teemme vuokrauspalveluita tarjoavien yritysten kanssa tiivistä yhteistyötä, esimerkiksi paikallinen Vatupassi Oy on vahvasti kasvava konevuokraamo ja he ovat yksi suurimmista asiakkaistamme.

KH-Koneet Groupin tarjoama laatumerkkivalikoima on kattava.

- Olemme jo alusta saakka tehneet yhteistyötä KH-Koneiden kanssa aloittaen Kramer-pyöräkuormaajien ja Yanmar-kaivinkoneiden myynnillä. Nyt konsernin edustukset ovat kasvaneet Wacker Neusonilla ja Kobelcolla, joten meiltä löytyy ykkösmerkit kaikkeen maanrakentamiseen unohtamatta Dynapac sekä Wacker Neuson tienhoitolaitteita, listaa Turunen.

Maahantuojana KH-Koneet Group saa Turuselta kiitosta.

-  KH-Koneet poikkeaa ja on aina poikennut monista muista maahantuojista siinä, että koneita löytyy aina suoraan varastossa isot määrät eli ei ole ”eioota” tarvinnut myydä. Pystymme toimittamaan koneita asiakkaille varsin ripeällä aikataululla täysin varusteltuina.

Maxlift tarjoaa myös varaosat sekä huoltopalvelut edustamiinsa konemerkkeihin.

-  Meillä on kattava valikoima suosituimpia varaosia suoraan hyllyssä kaikkiin edustamiimme merkkeihin. Jos joitain puuttuu, saadaan se nopeasti KH-Koneiden kautta meille tänne Joensuuhun. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kahden huoltomiehen sekä huoltoautojen muodossa koko myyntialueellamme.

Lisäkäsiä myyntiin

Vuoden alusta Maxlift Oy tuplasi myyjämääränsä kun Turunen sai aisaparikseen puutavaranosturipuolen maanrakennuskonemyyntiin vaihtaneen Janne Sinkkosen. Turunen on silminnähden innoissaan uudesta vahvistuksesta.

- Jannen tulo on iso apu ja helpotus myyntipuolelle. Tuotevalikoimamme on kasvanut viime vuosien aikana paljon ja tarve lisäkäsille oli selkeä. Jannella on vahva tausta metsä- ja maatalouspuolelta ja hän tuo varmasti uutta tuoretta näkemystä toimintaamme. Nyt uuden myyjän myötä pystymme entistä tehokkaammin palvelemaan koko toiminta-alueellamme. Tulemme jatkossa satsaamaan vahvasti Kuopion ja koko Pohjois-Savon alueen asiakkaiden palvelemiseen, lupaa Turunen.

 Maanrakennuskoneet eivät ole Sinkkoselle täysin uusia tuttavuuksia.

- Olen pienestä pojasta saakka erilaisten koneiden kanssa touhunnut ja myös maanrakennuskoneet ovat tulleet tutuksi, toki käyttäjän ominaisuudessa. Maanrakennuskoneiden myynti on itselle uutta, mutta näen positiivisena sen, että aloitan ns. puhtaalta pöydältä eikä ennakkoasenteita ole rasitteena. Kun työ Maxliftillä tuli ajankohtaiseksi, en epäröinyt vaan lähdin innolla kohti uusia haasteita. Yrityksellä on vahva tunnettavuus alueella ja edustamamme merkit ovat alan huippua, joten suurin odotuksin lähdetään matkaan, toteaa Sinkkonen.

Maxlift tunnetaan myös innovatiivisista lisälaiteratkaisuista, joita se suunnittelee asiakkaiden tarpeita täyttämään. Nähdäänkö jotain uutta tulevaisuudessa Turunen-Sinkkonen -akselilta?

- Täällä Itä-Suomessa on paljon metsää ja koneista pyritään saamaan mahdollisimman monikäyttöisiä. Kyllä meillä keskusteluissa on vahvasti pyörinyt isommille kaivinkoneilla tarkoitettu harvesterikoura, jolle varmasti olisi tilausta. Joten saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan sillä puolella, paljastaa Sinkkonen lopuksi.

06.10.2022 8:46VTT panostaa kaivos- ja teollisuusalan tutkimukseen perustamalla uuden tutkimusprofessuurin
05.10.2022 9:00Exilion Tuuli investoi ja rakentaa kaksi uutta tuulipuistoa Pohjois-Pohjanmaan Iihin
04.10.2022 12:00Robit Rbit -porakruunusarja perän- ja tunnelinajoon nyt saatavilla
03.10.2022 11:00Rakentamisen liikevaihto kasvoi elokuussa 9,9 % vuodentakaisesta
30.09.2022 23:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 39/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, metsä- ja maarakennusalan tuoreet kuulumiset
29.09.2022 10:13Suomalaiselle maalämpöratkaisu voitti merkittävimmän alan kilpailun
28.09.2022 12:10Cramon kaikille avoin Vuoden olosuhdehallinnan kohde -kilpailu käynnistyy lokakuun alussa - Osallistu mukaan!
27.09.2022 11:43Kalojen vaellus- ja lintujen pesintäajat hankaloittavat Kruunuvuorensillan rakennustöiden vaiheita
26.09.2022 11:34Meltex aloittaa maanrakennuskankaiden valmistuksen Suomessa
26.09.2022 11:21Kolmos-tielle kaavailtu "Puskiaisten oikaisu" etenemässä suunnittelusta toteutukseen

Siirry arkistoon »