Engcon aloittaa toiminnan Kanadassa

30.03.2021 11:10

kanada12.jpg

Vuonna 2017 Engcon otti harppauksen Atlantin yli ja perusti Pohjois-Amerikkaan Engcon North America Inc. -yhtiön, jonka myyntitoimisto ja varasto sijaitsevat Yhdysvaltain Connecticutissa. Myynnin kasvaessa tasaisesti koko Pohjois-Amerikassa Engcon ottaa nyt seuraavan askeleen ja aloittaa toiminnan Kanadassa. 

Connecticutin toimisto on keskittynyt Yhdysvaltojen yhdeksään itäisimpään osavaltioon, mutta muun muassa messujen, sosiaalisen median ja referenssiasiakkaiden ansiosta se on saanut tilauksia kaikkialta Pohjois-Amerikasta. Se, että kaikki myynti ja suuri osa asennuksista on hoidettu Connecticutista käsin, on aiheuttanut suuria maantieteellisiä haasteita. Siksi Engcon North America käynnistää nyt toiminnan Montrealissa Quebecin provinssissa Kanadassa. Toimipisteessä tulee työskentelemään sekä ranskan- että englanninkielistä henkilöstöä.

– On mahtavaa, että otamme nyt selkeän harppauksen Kanadan markkinoille! Engcon North American päätukikohtana tulee olemaan myös jatkossa Connecticut. Kahta kieltä puhuvan Montrealin toimiston henkilöstön ansiosta pääsemme kuitenkin monella tavalla lähemmäs Kanadan markkinoita, sanoo Morten Solgaard, Engcon North American toimitusjohtaja.

Morten tulee vastaamaan Montrealin toimistosta, joka on Engconin kahdestoista toimipiste maailmalla. Engconilla on jo ennestään toimistot Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Koreassa. 

– Meillä on entuudestaan hyviä kokemuksia uusien toimipisteiden perustamisesta, ja tiedämme, että jokaisessa maassa on omat haasteensa esimerkiksi säännöstöjen, kuljetusratkaisujen ja kielten suhteen. Se, että aloitamme nyt toiminnan Kanadassa, tuo monia hyötyjä asiakkaillemme ja meille yrityksenä, Morten Solgaard sanoo. 

Kanadan toimistoon paikallisjohtaja ja myyjä

Engcon Canadan henkilöstö muodostuu ensi alkuun paikallisjohtaja Anthony Wolchista ja yhdestä nyt rekrytoitavasta myyjästä. Montrealin aluetoimiston yhteyteen tullaan myös rakentamaan varaosavarasto tilatuimmille varaosille. Muut osat tilataan tarvittaessa Engcon North American varastolta Connecticutista.

– Ensisijaisena tehtävänäni on kehittää nykyisiä asiakassuhteita ja luoda uusia asiakassuhteita sekä laajentaa huoltokumppaniverkostoa. Meillä on tällä hetkellä kolme huoltokumppania, mutta niiden määrä tulee kasvamaan, Anthony Wolch kertoo.

Anthonyn ranskalaistaustasta on luonnollisesti etua Kanadan ranskankielisillä alueilla, eikä englannin kielikään ole Anthonylle ongelma, sillä hän on työskennellyt Engconilla jo vuosia.

– Engcon on kansainvälinen yritys, ja konsernikielenämme on englanti, joten minulle on luontevaa puhua sekä ranskaa että englantia, Anthony Wolch sanoo.

Engconin älykkäät ratkaisut antavat uusia mahdollisuuksia urakoitsijoille Kanadassa

Anthony kertoo, että Engconin automaattiset pikakiinnikkeet ja rototiltit antavat yhdessä yrityksen älykkäiden työlaitteiden kanssa kanadalaisille urakoitsijoille uusia mahdollisuuksia suorittaa entistä useamman tyyppisiä toimeksiantoja ja parantaa liiketoimintansa kannattavuutta.

– Kun urakoitsijat havaitsevat edut, joita he saavat Engconin rototilteistä ja automaattisesta EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmästä, he ymmärtävät, että tuotteemme parantavat heidän toimintansa kannattavuutta. EC-Oilin avulla kuljettaja voi kytkeä hydrauliset työlaitteet ohjaamosta poistumatta, Anthony Wolch toteaa lopuksi.

22.04.2021 11:55Volvo CE lupaavaan tulokseen
22.04.2021 11:50Martin sillan peruskorjaus käynnistyy Savukoskella
20.04.2021 11:00Kaivosbarometri kertoo: Suomi tarvitsee kaivoksia
19.04.2021 11:00Maailman ensimmäinen Volvo Smart Connect -kaivukone - automaattisella pikakiinnikejärjestelmällä ja rototiltillä varusteltuna
19.04.2021 7:00Myönnettyjen rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi vuoden takaisesta
18.04.2021 11:33Engcon merkittävään sopimukseen John Deeren kanssa Pohjois-Amerikassa
16.04.2021 22:20KATSO TÄSTÄ 16.4. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
16.04.2021 9:35Renta kasvaa Norjassa
16.04.2021 9:22Mikkelin Pursialassa hyödynnetään luontaista puhdistumista pilaantuneen maaperän ja pohjaveden käsittelyssä
15.04.2021 10:38Työterveyslaitokselta uusi ohje rakennustyömaille koronariskin arviointiin

Siirry arkistoon »