Tamtron jatkaa vahvaa kasvua kansainvälisillä markkinoilla ostamalla norjalaisen ScaleIT AS:n

01.07.2021 9:05

Mikko_Keskinen_Tamtronin_tuotannossa_c_Olli-Pekka_Latvala.jpg

Tamtron kasvattaa toimintaansa Pohjoismaissa ja laajentaa toimintaansa Norjaan, ostamalla punnitusratkaisuiden jälleenmyyntiin, asennukseen, kalibrointi- ja huoltopalveluihin erikoistuneen ScaleIT:n.

Vuonna 1971 perustettu norjalainen Scaleit AS tarjoaa ainoana toimijana Norjan markkinoilla kokonaisvaltaisia punnitusratkaisuja maansiirtoon ja rakentamiseen, kuljetuksiin ja logistiikkaan, jätteiden käsittelyyn ja kierrätykseen sekä prosessiteollisuuteen. Yhtiön tarjonta sisältää paitsi laajan valikoiman vaakoja myös punnitsemiseen liittyviä asennus-, kalibrointi- ja huoltopalveluja sekä teknistä tukea. Scaleit AS:n vuotuinen liikevaihto vuonna 2019 oli 78 MNok.

Yhdessä ScaleIT ja Tamtron ovat enemmän

– Kauppa tukee kasvustrategiaamme lujittaen asemaamme kansainvälisenä punnitusalan osaajana sekä osaavana kumppanina asiakkaillemme. ScaleIT on merkittävä toimija omassa markkinassaan ja vaikka olemme toimineet yhdessä jo aikaisemmin, tämän kaupan myötä pystymme entisestään jakamaan osaamista ja parhaita käytänteitä palvellaksemme asiakkaitamme paremmin. Yrityskaupan myötä meistä tuli omalla alallamme Pohjoismaiden suurin toimija, kertoo Mikko Keskinen, Tamtronin toimitusjohtaja (kuvassa yllä). (valokuvaaja Olli-Pekka Latvala)

- ScaleIT on hieno lisä Tamtroniin ja toivotan ScaleIT:n henkilöstön ja partnerit lämpimästi tervetulleiksi osaksi Tamtron perhettä. Laajeneminen Norjaan ScaleIT:n palvelulähtöisellä toimintamallilla luo Tamtronille uusia kasvumahdollisuuksia, Keskinen jatkaa. Tamtron_logo_weigh_to_know.jpg

-Tamtronin laadukas punnitusratkaisuosaaminen yhdistettynä meidän palvelu- ja toimitusratkaisuihimme muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän. Yrityskauppa avaa meille uusia mahdollisuuksia kasvattaa ja laajentaa toimintaamme osana isompaa kansainvälisesti toimivaa yritystä, toimien silti paikallisena kumppanina. Meillä on edessä hieno yhteinen tulevaisuus”, sanoo ScaleIT:n toimitusjohtaja Steinar Olsen.

Tamtron – kasvava ja kansainvälistyvä punnitusalan ammattilainen

Ensi vuonna 50. juhlavuottaan viettävästä Tamtronista on vuosien aikana kasvanut merkittävä toimija edistyksellisten teollisuuden punnitusratkaisujen tarjoajana. Yrityskaupan jälkeen Tamtronilla on toimintaa Suomen lisäksi 6 eri maassa sekä maailmanlaajuinen jakelijaverkosto. Tamtron työllistää noin 200 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tsekeissä, Slovakiassa ja Puolassa. Tamtronin tarjonta kattaa muun muassa integroidut punnitusratkaisut satamiin, metsätalouteen, kaivostoimintaan ja rakentamiseen, jäte- ja kierrätys-, kuljetus- ja logistiikka- sekä prosessiteollisuudelle. Viime vuosina Tamtron on keskittynyt parantamaan vaakojen käytettävyyttä ja punnitustietojen saatavuutta. Yrityskaupan myötä yhtiön kansainvälisen liiketoiminnan osuus kasvaa.

06.10.2022 8:46VTT panostaa kaivos- ja teollisuusalan tutkimukseen perustamalla uuden tutkimusprofessuurin
05.10.2022 9:00Exilion Tuuli investoi ja rakentaa kaksi uutta tuulipuistoa Pohjois-Pohjanmaan Iihin
04.10.2022 12:00Robit Rbit -porakruunusarja perän- ja tunnelinajoon nyt saatavilla
03.10.2022 11:00Rakentamisen liikevaihto kasvoi elokuussa 9,9 % vuodentakaisesta
30.09.2022 23:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 39/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, metsä- ja maarakennusalan tuoreet kuulumiset
29.09.2022 10:13Suomalaiselle maalämpöratkaisu voitti merkittävimmän alan kilpailun
28.09.2022 12:10Cramon kaikille avoin Vuoden olosuhdehallinnan kohde -kilpailu käynnistyy lokakuun alussa - Osallistu mukaan!
27.09.2022 11:43Kalojen vaellus- ja lintujen pesintäajat hankaloittavat Kruunuvuorensillan rakennustöiden vaiheita
26.09.2022 11:34Meltex aloittaa maanrakennuskankaiden valmistuksen Suomessa
26.09.2022 11:21Kolmos-tielle kaavailtu "Puskiaisten oikaisu" etenemässä suunnittelusta toteutukseen

Siirry arkistoon »