Tehosta tuottavuuttasi uudella Hitachi ZX210-7 ja ZX225US/USR-7 malleilla

12.07.2021 11:00

aaahitachi111.jpg

Hitachi on kuunnellut tarkasti omistajien ja loppukäyttäjien toiveita suunnitellessaan Zaxis 7-sarjan keskikokoisia kaivukoneita.

ZX210-7, ZX225US-7 ja ZX225USR-7 mallien ohjaamo on täysin uudistettu ja kuljettajan olosuhteisiin on haluttu kiinnittää erityishuomiota. Myös omistajien toiveet on huomioitu uudet EU:n Tason V-päästömääräykset täyttävien koneiden kokonaistaloudellisuus on entistä  mallisarjaa parempi.

Parempi kokonaistaloudellisuus

Hitachi ZX7-sarjan kaivukoneet on suunniteltu täyttämään korkeimmatkin laatuvaatimukset. Uudistettu tekniikka ja jopa 11% pienempi polttoaineenkulutus on mahdollistettu Hitachin kehittämän TRIAS III-hydraulijärjestelmän avulla. Trias III hydraulijärjestelmä mahdollistaa myös tehokkaamman työskentelyn polttoainekustannuksien pysyessä maltillisena.

Omistaja hyötyvät paitsi tehostuneesta tuottavuudesta myös koneiden helposta muunneltavuudesta työkohteen mukaan. Peruskone on mahdollista varustaa yksiosaisella tai taittopuomilla ja alavaunuvaihtoehtoja on joko pitkä (LC) tai kapea (LCN) Suomeen tilattavat koneet on vakiovarusteisena varusteltu LC-alustalla.

ZX225US-7 mallissa on luokkansa lyhinpiin kuuluva kääntöympyrä (1680mm) ja tehdaslis varusteena tähän malliin on saatavilla myös puskulevy. Lisälaitteiden vaihto onnistuu kätevästi ohjaamosta valitsemalla näyttöpaneelista käytettävissä oleva laite. Laitteen säädöt on mahdollista esisyöttää koneessa olevaan järjestelmään.

aaahitachi3333.jpg

Tunne ero

Kaikissa uusissa esiteltävissä malleissa on uudistettu entistä tilavampi ohjaamo. Ohjaamon   nentaso on entistä matalampi ja kuljettajaan kohdistuvia värinöitä on saatu pienennetty  jopa 16 % (ZX210-7). ZX225US-7 ja ZX225USR-7 mallien ohjaamon ovi on 15cm leveämpi ja kuljettajalla on enemmän jalkatilaa käytössä.

Ergonomisesti sijoitetut ja suunnitellut konsolit sekä hallintapainikkeet helpottavat koneen käytössä. Kuljettaja voi navigoida 8” LCD-näytöllä monitoimirullan avulla. Korkearesoluutioisesta heijastamattomasta näytöstä on helpompi seurata koneen tilaa ja näyttöpaneelin uudelleensuunniteltu näkymä tarjoaa helpomman ja selkeämmän pääsyn haluttuihin toiminnallisuuksiin – kuten ilmastointi, DAB+-radio ja Bluetooth.

Entistä turvallisempi

Uudet ZX7-sarjan kaivukoneet tarjoavat erittäin hyvän näkyvuuden ohjaamosta työkohteeseen. Parempi näkyväisyys tarkoittaa samalla myös entistä turvallisempaa koneen hallintaa. Näkyväisyys on parantunut Aerial Angle -kamerajärjestelmän avulla ja ohjaamon rakenteellisilla muutoksilla. Uusien LED-valojen sijoittelu ja etulasin suurentunut pyyhintä-alue edesauttavat myös haasteellisissa olosuhteissa työskentelyssä.

Tehostettu käyttöaste

Zaxis 7-mallit on suunniteltu ja rakennettu kestämään. Ne ovat läpikäyneet huolellisen testauksen Hitachin Japanin tehtailla. Komponentteja on uudistettu laajalti, tavoitteena entistä luotettavammat koneet. Myös helppoon huollettavuuteen ja puhdistettavuuteen on kiinnitetty huomioita. Suuremmat huoltoluukut ZX210-7 mallissa ja suodatinten uudelleenjärjestely, suuremmat askelmat ja moottorinsuoja ZX225US-7 ja ZX225USR-7 malleissa helpottavat pääsyä päivittäisiin huoltokohteisiin.

Kalustonhallinta

Hitachi -jälkipalvelutarjonta auttaa omistajia kalustonhallinnassa. Et seurantajärjestelmä lähettää GPRS- tai sateliittijärjestelmien avulla tietoa koneen tilasta Global e-service-, Owner’s site- ja ConSite-palveluihin. Lisäksi ConSite -palvelu kerää kuukausittaiselle sähköpostiraportille koneen käyttötiedot. ConSite Pocket-mobiilisovelluksen avulla omistaja saa myös tiedon koneen mahdollisista hälytyksistä.

Uuden mallisarjan koneissa on myös moottori- ja hydrauliöljylaatua seuraavat anturit, jotka seuraavat öljynlaatua 24/7. Öljysensorit tunnistavat heikentyneen öljynlaadun ja lähettävät  öljynlaatutiedon Global e-Service -palveluun. Tämän innovatiivisen ominaisuuden ansiosta asiakkailla on suurempi mahdollisuus välttää kalliit vauriot ja koneiden korjauksesta johtuvat seisonta-ajat.

Luotu täyttämään näkemyksesi

“Uudet Zaxis-7 keskikokoiset kaivukoneet on suunniteltu täyttämään kuljettajien ja omistajien näkemykset”, kertoo Hitachi Construction Machinery (Europe) NV:n kaivukoneiden tuotepäällikkö Wilbert Blom. “Esittelemme ylpeinä uudet mallit asiakkaillemme ja uskomme niiden tehostavan heidän liiketoimintaa. Ei vain koneiden, vaan myös niihin liittyvien lisäpalveluiden ja osaavien ihmisten avulla.”

06.10.2022 11:11SRV käynnistää energiansäästötoimenpiteet työmaillaan
06.10.2022 8:46VTT panostaa kaivos- ja teollisuusalan tutkimukseen perustamalla uuden tutkimusprofessuurin
05.10.2022 9:00Exilion Tuuli investoi ja rakentaa kaksi uutta tuulipuistoa Pohjois-Pohjanmaan Iihin
04.10.2022 12:00Robit Rbit -porakruunusarja perän- ja tunnelinajoon nyt saatavilla
03.10.2022 11:00Rakentamisen liikevaihto kasvoi elokuussa 9,9 % vuodentakaisesta
30.09.2022 23:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 39/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, metsä- ja maarakennusalan tuoreet kuulumiset
29.09.2022 10:13Suomalaiselle maalämpöratkaisu voitti merkittävimmän alan kilpailun
28.09.2022 12:10Cramon kaikille avoin Vuoden olosuhdehallinnan kohde -kilpailu käynnistyy lokakuun alussa - Osallistu mukaan!
27.09.2022 11:43Kalojen vaellus- ja lintujen pesintäajat hankaloittavat Kruunuvuorensillan rakennustöiden vaiheita
26.09.2022 11:34Meltex aloittaa maanrakennuskankaiden valmistuksen Suomessa

Siirry arkistoon »