Laadukkaat kulutusosat maarakennukseen - myös murskainten tarvike-elementit

29.09.2021 8:00

sten2.jpg

Stenmann Oy:n kulutusosien tuotevalikoimaan kuuluvat porakruunut, porakanget, poraniskat, iskuvasaran terät ja varaosat, kauhan kulutusosat, kovametalliset kulutuosat, erikois panssarilevyt sekä nyt myös murskainten kulutus- ja varaosat.

(kuva: Stenmann Oy tarjoaa nyt myös tarvike elementtejä murskaimiin. Kuvassa Sandvik murskaimen suurempia rakenneosia lähdössä asiakkaille.)

- Meillä on Kaarinassa varasto, mistä löytyy yleisimmät kulutusosat nopeisiin toimituksiin suoraan hyllystä - esimerkiksi huomenna pihaan saapuu jälleen kontillinen kauhan kynsiä. Toki tilaamme tuotteita erikseen asiakkaiden tarpeisiin päämiesten tehtailta joiden toimitusajat ovat pysyneet kohtuullisella tasolla suuresta globaalista kysynnästä huolimatta, kertoo Stemann Oy;n Patrick Gunn.

sten32.jpg

(kuva: Laadukkaita iskuvasaranteriä on toimitettu asiakkaille jo vuosia hyvällä menestyksellä.)

Laadukkaat tuotteet ja hyvä palvelu

Pitkäaikaiset suhteet osien valmistajiin takaa laadun, mihin voidaan luottaa. Suuri valmistusvolyymi mahdollistaa myös kilpailukykyiset hinnat.

- Tärkeintä asiakaskuntaamme ovat murskaus- ja louhinta-alan yritykset mutta toki toimitamme osia laajasti myös muille maarakennus- ja kaivosalankin yrityksille. Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteita myös jonkin verran vientiin lähinnä Ruotsiin ja esimerkiksi Norjaan meni aikanaan yhteistyökumppanin kautta 80 iskuvasaran terää Stavangerin tunnelityömaalla operoivalle sveitsiläiselle toimijalle. Ja on lattarautojamme päätynyt Etelä-Amerikkaankin saakka, sanoo Gunn. 

sten5.jpg

(kuva: Stenmannilta on saatavilla kaikki kauhan kulutusosat 10 tonnin kaivinkoneesta aina 300 tonnin kaivinkoneeseen asti. Valikoimassa on patentoidut Feurst- ja Qlok-kulutusosat sekä Turbo-merkkiset J-sarjan kauhan kynnet ja adapterit.)

Tarvike-elementit murskaimiin

Stenmann Oy tarjoaa nyt myös tarvike-elementtejä murskaimiin.

sten1.jpg

- Ensimmäiset elementit toimitettiin asiakkaalle vuodenvaihteessa ja nyt alkukesästä maahan saapui toinen setti Sandvik -murskan elementtejä. Komponentit täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat kustannustehokas vaihtoehto murskan rakenteiden päivittämiseen. Lisäksi asiakkaille on mennyt mm. iskupalkkeja asfaltinmurskaus asemille, ilmoittaa Gunn.

Iskuvasarat ja hydrauliset kivikiilat

Kulutusosien lisäksi Stenmann Oy maahantuo MTB -iskuvasarat sekä hydrauliset Yamamoto -kivikiilat.

- MTB:ltä löytyy 21 erikokoista iskuvasaraa ammattikäyttöön, joiden koot alkavat 80 kilosta päätyen aina 6950 kiloon asti ja niitä voidaan käyttää 1-100 tonnisissa alustakoneissa. MTB on kestävä ja tehokas vasara joka on saanut hyvän maineen suomalaisten asiakkaiden keskuudessa. Meidän kauttamme onnistuu myös eri merkkisten iskuvasaroiden huolto.

Yamamoton hydraulinen kivikiila on täydellinen apuri louhintatilanteissa, joissa pyritään välttämään räjäytyksen synnyttämää tärinää, lentäviä kiviä tai melua. 

 - Hydraulinen kiilaus tarkoittaa kiven mekaanista louhintaa ilman räjähteitä ja se yleistyy työmenetelmänä koko ajan. Kiilauksessa laitteen keskimmäinen kiila työntyy hydraulisen paineen avulla ulommaisia kiiloja vasten. Ulommaiset kiilat synnyttävät kallioon suuren voiman murtaen sen. Yamamoto-hydraulista kivikiilaa on valmistettu 40 vuotta ja se on markkinoiden tehokkain laite. Yksinkertaisen rakenteen ja laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta Yamamoto-hydraulinen kivikiila on toimintavarma, kestävä ja pitkäikäinen sijoitus, lupaa Patrick Gunn.

sten7.jpg

(kuva: Kulutusosien lisäksi Stenmann Oy maahantuo MTB -iskuvasarat sekä hydrauliset Yamamoto -kivikiilat.)

sten6.jpg

(kuva: Stenmannilta on saatavilla kulutus- ja varaosat iskupalkki-, leuka- ja kartiomurskaimiin suoraan varastosta.)

sten4.jpg

(kuva: Stenmannin valikoima kattaa niin kallionporaustyökalut kuin niiden varaosatkin. Perusvalikoimaan kuuluvat porakanget ja porakruunut: valikoimassa on myös niskoja ja varaosia. Myydyt tuotemerkit ovat Gonar, JSI RockTools ja lisäksi porakruunuja löytyy omalla tuotemerkillä.)

 

25.10.2021 13:22Soranottoalueesta monimuotoiseksi hiilinieluksi
25.10.2021 11:00Metso Outotecille yli 100 miljoonan euron tilaus uuden nikkeli-kuparirikastamon teknologiatoimituksesta Venäjälle
24.10.2021 20:00Lännen ja Lundberg -monitoimikoneet esittelyssä maanantaina 25.10. Kouvolassa
24.10.2021 11:11Kohti nollapäästöistä tehdasta: Sementin valmistuksen päästöihin huomattava pudotus uudella teknologialla
23.10.2021 11:00Terrafame Oy:n tammi-syyskuun 2021 tulos julkaistaan 28.10.
22.10.2021 21:20KATSO TÄSTÄ 22.10. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
20.10.2021 13:01Junttan tuo markkinoille maailman ensimmäisen sähkökäyttöisen paalutuskoneen
19.10.2021 9:11Rakennuskustannukset nousivat syyskuussa 9,3 prosenttia
18.10.2021 9:33Utech oli Rototiltin valinta sen etabloituessa Puolaan
15.10.2021 17:01KATSO TÄSTÄ 15.10. KONEAGRIA ERIKOISLÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset

Siirry arkistoon »