Engcon palkittiin kolmantena vuonna peräkkäin yhtenä Ruotsin parhaiten hoidetuista yrityksistä

30.09.2021 12:00

engjes1.png

Engcon on saanut kolmantena vuonna peräkkäin Sweden’s Best Managed Companies -tunnustuksen, jonka Deloitte myöntää yhteistyössä Nasdaqin kanssa.

- Tämä on osoitus siitä, että pyöritämme yritystä vakavasti otettavalla ja pitkäjänteisellä tavalla. Otan palkinnon ylpeydellä vastaan, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo.

Engconille on myönnetty kolmantena peräkkäisenä vuonna Sweden’s Best Managed Companies -tunnustus.

– Joka kerta, kun meidät palkitaan yrittäjyydestämme, olen entistä ylpeämpi siitä, mitä teemme, sanoo Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren, joka yhdessä Engconin Area Sales Managerin Anders Smithin kanssa vastaanotti tunnustuksen Fotografiskassa Tukholmassa.

Krister haluaa tässä yhteydessä myös kiittää yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan.

– Vakavasti otettavan ja pitkäjänteisen yrittäjyyden lisäksi myös yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ovat aina olleet toimintamme keskipisteessä, ja jatkamme nyt heidän kanssaan kaivumaailman muuttamista Engcon-rototilttiemme ja muiden älykkäiden tuotteidemme avulla, Krister Blomgren kertoo.

Therese Kjellberg, joka on Deloitten osakas ja Sweden’s Best Managed Companies -vastuuhenkilö, on vaikuttunut palkinnonsaajista ja niiden menestyksestä.

– Olemme erittäin ylpeitä voidessamme jakaa Best Managed Companies -tunnustukset nyt jo kolmantena vuonna. Viimeksi kuluneen vuoden aikana olemme nähneet, että näillä yhtiöillä on ollut selkeä strategia ja toimeenpanokyky, joissa yhdistyvät vahva yrityskulttuuri ja pitkäjänteinen panostaminen innovointiin, henkilöstöön ja asiakkaisiin, minkä ansiosta nämä yhtiöt ovat selviytyneet hyvin pandemian läpi, sanoo Therese Kjellberg, Deloitten osakas ja Sweden’s Best Managed Companies -vastuuhenkilö.

Nasdaq kommentoi palkittuja yrityksiä seuraavasti:

– Joka vuosi on yhtä kiehtovaa nähdä, miten menestyviä ja hyvin hoidettuja yrityksiä meillä Ruotsissa on. Pandemiasta ja sen tuomista rajoituksista huolimatta tänä vuonna Sweden´s Best Managed Companies -tunnustusten saajiksi ehdolla olleet yritykset ovat onnistuneet osoittamaan poikkeuksellista sitoutumista ja hyvää johtajuutta kannattavan kasvun luomiseksi. Ne eivät ole ainoastaan rakentaneet vahvoja tiimejä, vaan ne ovat myös varmistaneet osaamisen kehittämisen tulevaisuutta varten, mikä on avain pitkän aikavälin menestykseen. Olisi siis suuri kunnia ja toive nähdä ne myös ensi vuonna ehdolla tätä tunnustusta varten, sanoo Maria Groschopp Dellwik, Tukholmassa toimivan Nasdaq Global Listinginsin strategia- ja liiketoiminnan kehitysvastaava.

Tietoa Best Managed Companies -ohjelmasta: Deloitte perusti ohjelman Kanadassa vuonna 1993, ja se on sittemmin otettu käyttöön yli 20 maassa ympäri maailmaa. Sweden’s Best Managed Companies lanseerattin vuonna 2018, ja vuonna 2019 tunnustus jaettiin ensimmäisen kerran Ruotsissa. Tavoitteena on nostaa esiin hyvin hoidettuja ruotsalaisia yksityisyrityksiä, jotka ovat tärkeä osa Ruotsin elinkeinoelämää.

Tänä vuonna tuomariston jäseninä toimivat Jenny Rosberg, ROPA Managementin toimitusjohtaja, yrittäjä ja hallitusammattilainen, Kim Persson, sarjayrittäjä, Sjö&Hav Outdoor Caren perustaja ja toimitusjohtaja, sekä Håkan Sjögren, Nasdaq Tukholman toimitusjohtaja ja listautumisista vastaava henkilö.

25.10.2021 13:22Soranottoalueesta monimuotoiseksi hiilinieluksi
25.10.2021 11:00Metso Outotecille yli 100 miljoonan euron tilaus uuden nikkeli-kuparirikastamon teknologiatoimituksesta Venäjälle
24.10.2021 20:00Lännen ja Lundberg -monitoimikoneet esittelyssä maanantaina 25.10. Kouvolassa
24.10.2021 11:11Kohti nollapäästöistä tehdasta: Sementin valmistuksen päästöihin huomattava pudotus uudella teknologialla
23.10.2021 11:00Terrafame Oy:n tammi-syyskuun 2021 tulos julkaistaan 28.10.
22.10.2021 21:20KATSO TÄSTÄ 22.10. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
20.10.2021 13:01Junttan tuo markkinoille maailman ensimmäisen sähkökäyttöisen paalutuskoneen
19.10.2021 9:11Rakennuskustannukset nousivat syyskuussa 9,3 prosenttia
18.10.2021 9:33Utech oli Rototiltin valinta sen etabloituessa Puolaan
15.10.2021 17:01KATSO TÄSTÄ 15.10. KONEAGRIA ERIKOISLÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset

Siirry arkistoon »