Sandvik esittelee Maxpossa uusia ratkaisuja urakointiteollisuudelle

14.04.2022 13:30

Ranger_DX800i2.jpg

Sandvik Mining and Rock Solutions tulee esittelemään Suomen suurimmassa urakointiteollisuuden messutapahtumassa edistyksellisiä tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan asiakkaiden toimintojen tuottavuutta ja vastuullisuutta. Messuosaston keskiössä ovat uudet innovatiiviset teknologiat.

Maxpo 2022 -messut järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.–7.5.2022. Sandvikin messuosastolla nähdään kattava valikoima laitteita, palveluja ja digitaalisia ratkaisuja. 

Älyä, tarkkuutta ja suorituskykyä kalliorakentamiseen

Osastolla esitellään uusi, älykäs Sandvik DT923i -tunnelijumbo, joka tarjoaa huippuluokan tuottavuutta, poraustarkkuutta ja luotettavuutta. Laite on varustettu uusilla suuritehoisilla RD535-porakoneilla sekä edistyksellisillä tiedonhallintaratkaisuilla. Nopea kangenvaihtoautomatiikka ja jatkotankojen käsittely mahdollistaa porauksen aina 33 metriin saakka. Tunnelijumbon ergonominen ohjaamo, uudet SB110i-puomit suuremmalla sivupeittoalalla sekä täysautomaattiset poraustoiminnot maksimoivat suorituskyvyn.

Innovatiivista porausteknologiaa avolouhintaan

Maanpäällisistä porauslaitteista Sandvik esittelee osastollaan Ranger™ DX800i:n ja Commando™ DC130Ri:n. Messukävijät pääsevät tutustumaan osastolla laitteiden innovatiivisiin ominaisuuksiin ja uuteen teknologiaan. Ranger™ DX800i, joka luovutetaan messujen yhteydessä Swerockille, on kokoluokkansa älykkäin, tehokkain ja polttoainetaloudellisin porauslaite. Laaja porauksen peittoala ja edistyksellinen meluntorjuntaratkaisu tekevät laitteesta optimaalisen myös kaupunkiympäristöihin.

Kompakti Commando™ DC130Ri on monikäyttöinen porauslaite, joka soveltuu kattavasti erilaisiin työkohteisiin, kuten perustusten ja kanaalien louhintaan. Hyvät maasto-ominaisuudet, optimoitu painopiste ja kauko-ohjaus takaavat turvallisuuden ja ketteryyden haastavassakin maastossa.

Vastuullista tuottavuutta porakalustoilla

Sandvikilla on laaja valikoima kallioporakalustoja, joiden suunnittelu pohjaa vuosikymmenten tuotekehitykseen, kokemukseen ja asiakaspalautteeseen. Maxpossa Sandvik esittelee porakalustouutuuksia niin päältälyövään, uppo- kuin suuntaporaukseen. Kaikkien uutuustuotteiden kehitystyön lähtökohtana on ollut kestävä kehitys ja tuottavuus. Porakalustojen lisäksi Sandvikilla on tarjonnassaan uusia palveluja ja digitaalisia ratkaisuja, jotka varmistavat hyvän porakalustotalouden. Sandvikin oma kovametalliterien kierrätysohjelma tarjoaa asiakkaille lisäksi helpon mahdollisuuden kiertotalouteen. Osastolla on esittelyssä myös tarjontaa nykyään Sandvikiin kuuluvalta DSI Undergroundilta, joka on kalliolujitustuotteiden, -järjestelmien ja -ratkaisujen johtava toimittaja.

Asiantuntevia palveluja läpi laitteiden elinkaaren

Sandvik esittelee kattavia huoltopalveluja ja lisäksi uusia älykkäitä työkaluja kunnossapitoon. Räätälöidyillä ja datalähtöisillä ratkaisuilla voi ylläpitää laitteiden parasta käytettävyyttä, luotettavuutta ja tuottavuutta. Sandvikin rahoitustiimi on osastolla kertomassa ja keskustelemassa erilaisista rahoitusvaihtoehdoista. Tavattavissa on myös Sandvikin asiakaspalvelukeskuksen edustajia, jotka palvelevat paikan päällä varaosa-, kulutusosa- ja kalustotilauksissa.

Tekniset asiantuntijat ovat kertomassa uusista porakoneista ja huolto-ohjelmista. Osastolla on mahdollisuus nähdä virtuaalisesti Sandvik RD927 -porakoneen sisään AR-sovelluksen avulla ja seurata turvallisesti, mitä sisällä tapahtuu, kun porakonetta käytetään. Porakone edustaa Sandvikin viimeisintä porausteknologiaa ja takaa maksimaalisen kestävyyden, luotettavuuden ja tunkeumanopeuden. Lisävarusteena porakoneeseen saatavilla oleva patentoitu RockPulse™-järjestelmä mahdollistaa porauksen optimoinnin älykkäällä mittausteknologialla.

Kokonaisratkaisuja murskaukseen ja seulontaan

Muita kohokohtia osastolla ovat Sandvik Rock Processing Solutions -liiketoiminta-alueen murskaus- ja seulontaratkaisujen uutuudet. Esittelyssä on Swerockin käyttöönsä suunnittelema ja räätälöimä poikkeuksellisen järeä Supertrack-jälkimurskausyksikkö, joka on varustettu Sandvik CH660 -kartiomurskaimella. Lisäksi osastolla voi tutustua kattaviin seulonnan kokonaisratkaisuihin: Sandvikin seulat, seulaverkot ja palvelut on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen ja varmistamaan jokaisen seulaneliömetrin paras mahdollinen tehokkuus. Asiantuntijat ovat kertomassa huolto- ja kunnossapitopalveluista, joiden avulla voi optimoida tuotantoa ja huoltovälejä läpi laitteiden elinkaaren.

Sandvikilla on messuilla lähes 1500 neliömetrin messuosasto. Osaston kantavana teemana ovat innovaatiot ja teollisuudenalan tuottavuuden ja vastuullisuuden edistäminen kestävän kehityksen mukaisilla teknologioilla. Sandvik toivottaa vierailijat tervetulleiksi messuosastolleen A81.

 

23.05.2022 11:00Maarakennusalan kustannukset nousivat vuoden 2022 huhtikuussa 15,5 % vuodentakaisesta
20.05.2022 22:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 20/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan kuulumiset
19.05.2022 10:01Väitös: Urakkamuoto, soveltuvuusvaatimukset ja sopimisvaiheen epävarmuudet vaikuttavat keskisuurten talonrakennusliikkeiden pääurakointimahdollisuuksiin
18.05.2022 18:00Rotator aloittaa uuden trukkimerkin myynnin ja maahantuonnin
16.05.2022 14:12Nimitysuutisia Avesco Caterpillar Liedon organisaatiossa
14.05.2022 10:00Rototilt lisää vauhtia - päivittää suurimman rototilttinsä
13.05.2022 22:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 19/2022 LÄHETYS - Ammattilehden ja Kivirockin Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan kuulumiset
12.05.2022 10:00Sleipnerin uutta DB-tuoteperhettä on jo toimitettu Suomen lisäksi Afrikkaan, ennen kuin lavetteja ehdittiin edes julkaista
11.05.2022 10:33Steelwrist laajentaa pikakiinnike- ja kauhanpyörittäjämallistoaan
10.05.2022 10:00Niclas Grönholm CE Dealer Teamin tallikuljettajaksi

Siirry arkistoon »