Petteri Eronen, toimitusjohtaja, Volvo CE: "Tavoitteena olla alan markkinajohtaja Suomessa"

30.11.2022 8:00

eronen1.jpg

- Haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme Volvo CE:n filosofian mukaisesti: ”Together we are Building Tomorrow”. Yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen noin 200 Volvolaisen kanssa tavoitteemme on olla alan markkinajohtaja Suomessa, sanoo Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimitusjohtajana syyskuussa 2022 aloittanut Petteri Eronen.

Petteri Eronen aloitti Volvo Construction Equipment Finland Oy:n toimitusjohtajana ja johtoryhmän vetäjänä syyskuussa 2022. Lisäksi hän vastaa Volvo Construction Equipment Finlandin Suomen jälleenmyyntitoiminnoista.

Petteri Eronen tuo Volvolle pitkän ja monipuolisen maanrakennuskonekaupan kokemuksensa. Hän uskoo vahvasti jatkuvaan kehitykseen ja haluaa olla lähellä henkilöstöä ja asiakasrajapintaa:

- Olen ilolla seurannut Volvon matkaa kehittyvänä ja tulevaisuuteen panostavana yrityksenä. Markkinoiden laajin hybridi- ja täyssähkökoneiden mallisto sekä asiakkaille tarjottavat edistykselliset digitaaliset työkalut osoittavat konkreettiset panostukset rakentaa parempaa huomista. Haluamme olla paras kumppani asiakkaillemme Volvo CE:n filosofian mukaisesti: ”Together we are Building Tomorrow”. Yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen noin 200 Volvolaisen kanssa tavoitteemme on olla alan markkinajohtaja Suomessa.

Eronen siirtyy Volvo Construction Equipment Finlandille Wihuri Oy Teknisestä Kaupasta, jossa hän työskenteli liiketoiminnan kehitystehtävissä. Tätä ennen hän työskenteli RealMachineryllä eri johtotehtävissä.

- Maarakennus- ja työkonealalta on kertynyt kokemusta jo 15 vuoden ajalta, mikä on tietenkin hyvä pohja tässä uudessa tehtävässä. Silti mielenkiinto on edelleen kovalla tasolla ja joka päivä oppii uutta, toteaa Eronen.

Vahva verkosto ja motivoitunut henkilökunta

Ensimmäisinä viikkoina uusi toimitusjohtaja on tutustunut taloon ja sen toimintaan.

- Olen kiertänyt kentällä toimipisteissämme ja tavannut motivoitunutta henkilökuntaamme sekä jonkin verran jo asiakkaitakin, joiden kanssa tarjoutui tosi hyvä mahdollisuus päästä keskustelemaan Mansen Mörinöillä, missä Volvo esitteli laajasti uusimpia konemallejaan, kertoo Eronen. 

Volvo CE:llä on Suomessa yhdeksän omaa täyden palvelun toimipistettä sekä erittäin tehokas kenttähuolto-organisaatio, mitkä vastaavat siitä, että tuhannet käytössä olevat Volvo työkoneet pysyvät parhaassa mahdollisessa iskussa.

- Maarakennusalan urakointi on hektistä ja huollot pitää pystyä hoitamaan yhä enemmän asiakkaiden toimipaikoissa tai työmailla kenttäolosuhteissa. Viime vuosina Volvo on panostanut todella paljon kenttähuoltoon, joten tällä hetkellä asiakkaiden keskuudessa operoi suuri joukko koulutettuja huollon ammattilaisia, joiden käytössä on 65 tehtävään varusteltua huoltoautoa. Ja haemme jatkuvasti palvelukseen asentajia niin kenttä- kuin korjaamotyöhönkin ympäri maata, joten jos kiinnostaa työskentely huippuporukassa markkinoiden parhaiden koneiden parissa, niin kannattaa olla yhteydessä, ilmoittaa Eronen.

Volvo CE on suoraan tehtaan alainen toimija Suomen maarakennuskonemarkkinoilla, mistä on Erosen mukaan selvää hyötyä myös huoltopuolella:

- Esimerkiksi jos on joku oikein haastava korjausta vaativa toimenpide, niin saamme tietoa suoraan tehtaalta sekä heidän vahvan teknisen tukensa. Myös asiakaspalaute menee kauttamme suodattamattomana perille esimerkiksi tuotekehitysasioissa Volvon suunnitteluosastoille, lupaa Eronen.

Digitaaliset työkalut urakoinnin tueksi

Volvo on ollut aina maarakennusalan kehityksen suunnannäyttäjä niin koneiden tehokkuudessa, käytettävyydessä kuin turvallisuudessakin. Viime vuosina vahva panostus digitaalisiin palveluihin avaa asiakkaille aivan uusia mahdollisuuksia nostaa urakoinnin tehokkuus, kannattavuus ja turvallisuus uudelle tasolle.

- Volvon digitaalisia työkaluja voidaan hyödyntää esimerkiksi työmaan materiaalien hallintaan, koneiden lastaus- ja siirtonopeuksien analysointiin, kaikkien työmaan koneiden – myös muiden kuin Volvo merkkisten – polttoaineenkulutuksen seurantaan sekä paljon muuhun, sanoo Eronen.

Myyntiin panostetaan

Kun koneet edustaa kehityksen kärkeä ja huoltopalvelut pelaavat koko maan alueella, antaa se hyvän lähtökohdan Volvon markkinaosuuden vahvistamiseen entisestään hyvin laajalla sektorilla.

Volvon vahvasta brändistä ja haluttavuudesta alalla kertoo myös hyvä työnhakijoiden määrä avoinna oleviin tehtäviin, jolloin saamme yrityksemme palvelukseen parhaat osaajat palvelemaan asiakkaitamme. Tällä hetkellä etsimme lisäksi uusia myyjiä erityisesti Etelä- ja Keski-Suomen alueille, vihjaa toimitusjohtaja Petteri Eronen.

27.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 27.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
25.01.2023 14:24Mateko Oy:n Oulun toimipisteessä henkilömuutoksia
24.01.2023 15:09Casen näkyvyys- ja hydrauliikkaominaisuudet saavat kiitosta koneurakoitsijalta
23.01.2023 11:00Kruunuvuorensillan pylonilla merkittävä nostotyö
22.01.2023 20:00Huolto- ja varaosapalvelut konekaupan perustana
20.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 20.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
20.01.2023 9:24Eltel sopimukseen Kaisanetin valokuituverkon rakentamisesta Kainuun ja Ylä-Savon alueella
19.01.2023 9:31Volvo Construction Equipment esittelee uusimman lisäyksensä kasvavaan sähkökonevalikoimaansa - ja ensimmäisen maantiesegmentille - sähkökäyttöisen DD25 Electric asfalttijyrän
16.01.2023 11:00Skanska uudistaa konevuokrauksensa nimeä myöden
13.01.2023 20:45KATSO TÄSTÄ 13.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset

Siirry arkistoon »