Automaattiohjaus varmistaa, että hiekkaa on siellä missä pitääkin

01.12.2022 8:00

snowek1.jpg

Koneurakointiin erikoistunut Veljekset Piirto Oy otti käyttöönsä Snowekin uuden Discus-lautashiekottimen syksyllä 2021 Helppokäyttöi-nen hiekoitin pitää auto-maattiohjauksen avulla huolta siitä, että hiekkaa on juuri siellä missä pitääkin. 

– Meillä on velipojan kanssa tämä Veljekset Piirto Oy. Teemme koneurakointia vähän kaikessa muodossa. Kotipaikkamme on Kurikka, kertoo Aatu Piirto. 

snowek2.jpg

Snowek Discus -lautashiekoitin säätää hiekan määrää itse levitysleveyden mukaan. Hiekka menee sinne minne pitääkin.

Automaattiohjaus vakuutti

Talvisin Veljekset Piirto hoitaa erilaisten kiinteistöjen pihoja aina rivitaloista kerrostaloihin sekä yksityisiin asuntoihin. Lisäksi hoidetaan tietysti myös oman yrityksen hallien pihat. 

– Snowekin lautashiekoitin on ollut meillä nyt kolme kuukautta ja se on todettu hyväksi. Olimme syksyllä Seinäjoella messuilla, jossa näitä oli esillä eri merkeiltä. Snowekin hiekoitin vakuutti meidät sillä, että siinä on tuo automaattiohjaus. Hiekoitin säätää hiekan määrää itse levitysleveyden mukaan. Tämä vauhditti hieman ostopäätöstä, Piirto muistelee. 

Discus-lautashiekoittimen täyttö on Piirron mukaan hyvin helppoa. Kippaavan sovitteen ansiosta sen voi vain peruuttaa täyteen suoraan hiekkakasasta. 

– Kyllä se on ollut toimiva laite, ei voi moittia. Suurin etu lautashiekoittimessa on se, että hiekka menee sinne, mihin sitä tarvitaan eli porraspäille, roskakatoksille, postilaatikoille ja niin edelleen. Hiekan määrä pysyy paljon pienempänä, mutta sitä on kuitenkin kattavasti koko pihassa, hän kuvailee. 

snowek3.jpg

Pihatöitä tehtäessä turvallisuus ja koneen riittävä valaistus on tärkeää. Veljekset Piirron traktorissa huomiovaloja on joka suuntaan.

”Homma kyllä pelaa”

Lautashiekoittimen lisäksi Veljekset Piirto on käyttänyt muitakin Snowekin koneita, kuten esimerkiksi auraa ja avoharjaa. Yhteistyö Snowekin kanssa on ollut kokonaisuutena hyvin sujuvaa.

– Olemme todenneet, että ne ovat kaikki aivan toimivia kamppeita, Piirto sanoo. 

– Snowekilta on saanut aina palvelua. Voisi jopa sanoa, että yömyöhäänkin. Meillä kun oli kerran ongelma yöllä, joka ratkesi heti siinä paikassa. Voin vain suositella Snowekia. Homma kyllä pelaa, Piirto kiittelee.

snowek4.jpg

Snowek Discuksen automaattiohjauksen näyttöyksikkö on helppo käyttää ja kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät nopeasti. Automaattiohjaus säätää hiekan määrän oikeaksi levitysleveyden mukaan.

snowek5.jpg

- Lautashiekottimen lisäksi meillä on ollut käytössä Snowekin avoharja ja aura. Toimivia kamppeita ja mikä parasta, palvelu pelaa, sanoo Aatu Piirto.

27.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 27.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
25.01.2023 14:24Mateko Oy:n Oulun toimipisteessä henkilömuutoksia
24.01.2023 15:09Casen näkyvyys- ja hydrauliikkaominaisuudet saavat kiitosta koneurakoitsijalta
23.01.2023 11:00Kruunuvuorensillan pylonilla merkittävä nostotyö
22.01.2023 20:00Huolto- ja varaosapalvelut konekaupan perustana
20.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 20.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
20.01.2023 9:24Eltel sopimukseen Kaisanetin valokuituverkon rakentamisesta Kainuun ja Ylä-Savon alueella
19.01.2023 9:31Volvo Construction Equipment esittelee uusimman lisäyksensä kasvavaan sähkökonevalikoimaansa - ja ensimmäisen maantiesegmentille - sähkökäyttöisen DD25 Electric asfalttijyrän
16.01.2023 11:00Skanska uudistaa konevuokrauksensa nimeä myöden
13.01.2023 20:45KATSO TÄSTÄ 13.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset

Siirry arkistoon »