Mateko Oy:n Oulun toimipisteessä henkilömuutoksia

25.01.2023 14:24

Mateko_oulu.JPG

Matekon Oulun toimipisteessä tapahtuu: Oulussa on vuoden alusta aloittanut konemyyjänä Sami Mansikkasalo sekä varaosapuolella Paul Forsman.

sami_mansikkasalo.jpg

Sami on ennen konemyyjäksi siirtymistään toiminut Matekolla vuoden verran jälkimarkkinoinnin parissa, joten talo on tullut jo tutuksi. – Olin aikaisemmin toiminut porarina ja panostajana infraprojekteissa, ja siellä heräsi kiinnostus tuotepuolelle. Olen ennen Matekolle siirtymistä ollut myös Suomen Rakennuskoneella pyörittämässä varastoa ja Haka-Centerillä jälkimarkkinoinnissa.

Kun Samille ehdotettiin konemyynnin puolelle siirtymistä, hän mietti hetken ennen haasteen ottamista vastaan: – Talo ja konemerkki ovat niin hyviä, että tämä on mieluinen siirtymä. Paikalliset asiakkaat ovat jo pitemmältä ajalta tuttuja, ja nyt pääsen heidän pariinsa konemyynnin merkeissä. Uuden asioiden opiskelu on innostavaa, ja uudet haasteet tuovat hyvän fiiliksen.

– Nyt pääsen luomaan uuden kokonaisuuden ja käyttämään luovuuttani, kun etsin rakosia kaupanteolle. Maailmantilanteen haastavuudesta huolimatta langat olisi tarkoitus pitää käsissä positiivisella fiiliksellä.

Vapaa-ajallaan Samin elämäntyyli on aktiivinen: mies harrastaa amerikkalaista jalkapalloa kilpailullisesti Northern Lightsin riveissä. Oheisharjoitteena mies viihtyy kuntosalilla, ja myös golf- sekä tenniskentät ovat tulleet tutuiksi.

paul_forsman.jpg

Jälkimarkkinoinnissa vuoden alussa aloittanut Paul vastaa varaosatoimituksista huollolle ja asiakkaille. – Varaosien maailma on minulle jo ennestään tuttu, sillä minulla on pitkä kokemus henkilöautojen varaosista. Käsittelin edellisessä työssäni huoltojen varauksia ja siihen liittyviä tilauksia, joten nykyiseen toimeen on yhtymäkohtia.

– Toki konepuolella on entiseen verrattuna monenlaisia suodattimia, lisälaitteita ja isoja hydrauliikkalaitteita, ja osien kirjo on todella laaja. Tekniikan alan ihmisenä olen kuitenkin päässyt töihin hienosti käsiksi, ja hommaa aikaisemmin hoitaneelta Samilta saan tarvittaessa neuvoja. Lisäksi tukea löytyy muutenkin talosta todella hyvin.

– Tunnelma uuden työn parissa on todella hyvä, sillä uutta on aina mukavaa oppia, ja on mielenkiintoista alkaa kehittämään toimintaa entisestään. Samilta jäi hommiin hyvät pohjat, ja meillä on mainiot työkalut käytössä.

Töiden jälkeen Paulin vapaa-aika on sangen ulkoilupainotteista. – Ulkoilen koiran kanssa sekä hiihdän ja luistelen. Kotona ollessani korjailen kitaroita ja teen laserkaiverruksella kaikenlaista.

27.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 27.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
25.01.2023 14:24Mateko Oy:n Oulun toimipisteessä henkilömuutoksia
24.01.2023 15:09Casen näkyvyys- ja hydrauliikkaominaisuudet saavat kiitosta koneurakoitsijalta
23.01.2023 11:00Kruunuvuorensillan pylonilla merkittävä nostotyö
22.01.2023 20:00Huolto- ja varaosapalvelut konekaupan perustana
20.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 20.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
20.01.2023 9:24Eltel sopimukseen Kaisanetin valokuituverkon rakentamisesta Kainuun ja Ylä-Savon alueella
19.01.2023 9:31Volvo Construction Equipment esittelee uusimman lisäyksensä kasvavaan sähkökonevalikoimaansa - ja ensimmäisen maantiesegmentille - sähkökäyttöisen DD25 Electric asfalttijyrän
16.01.2023 11:00Skanska uudistaa konevuokrauksensa nimeä myöden
13.01.2023 20:45KATSO TÄSTÄ 13.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa maarakennus-, kuljetus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset

Siirry arkistoon »