Kokonaisvaltaista poltto-ainehuoltoa urakointiin

12.06.2024 8.00

fuelk1.jpg

Finncont-konserni on Fuelk Oy:n uusi omistaja. Alkuvuodesta 2024 tehdyllä yrityskaupalla kaksi alalla toimivaa erityisosaajaa pyrkii saamaan synergiaetua sekä edelleen vahvistamaan polttoainehuollon kilpailukykyistä konseptia.

(kuva yllä: Jatkossa kotimaiset, kaikki hyväksynnät täyttävät polttoainesäiliöt markkinoidaan brändillä Fuelk by Finncont ja tuotteiden väri on tyylikkään musta. Kuvassa Jerry -säiliövalikoimaa.)

Finncontilla on vahva markkina-asema sen kaikissa tuotealueissa ympäristö- ja jätehuoltotuotteissa, kuljetusten ja varastoinnin IBC-säiliöissä ja konttiratkaisuissa sekä polttoainesäiliöissä. Finncont tunnetaan myös Pohjoismaiden johtavasta osaamisesta rotaatiovalutekniikassa, jossa se on ollut tunnettujen suuryritysten luotettu sopimusvalmistuskumppani jo vuosikymmenten ajan.

- Finncont on erottunut alalla toimivista polttoainesäiliö toimijoista kotimaisena valmistajana, jonka tuotteet ovat vaatimustenmukaisia ja suunniteltu omalla suunnitteluosastolla Finncont Design Studiossa. Fuelkin ”Fuel as a Service” konsepti sopii erittäin hyvin portfolioomme, jonka ydinosaamista on kokonaisvaltaisen polttoainehuollon tuottaminen kustannustehokkaasti. Konsepti vahvistaa osaamistamme sekä samalla mahdollistaa digitaalisten toiminnallisuuksien konseptoinnin myös muille liiketoimintamme osa-alueille, kertoo Jyri Partanen, Finncontin toimitusjohtaja.

Molempien yrityksien kehitys on ollut suotuisaa ja nyt tehty yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia molempien yritysten asiakkaille.

- Olemme olleet Finncontin polttoainesäiliötuotteiden jakelija jo pitkään, joten näemme yrityskaupan myötä tulleet mahdollisuudet erittäin positiivisina. Finncontin kyvykkyys ja pitkäaikainen kokemus luo lisäedellytyksiä vahvistaa edelleen jalansijaamme. Samalla me Fuelkilla tuomme Finncont-konsernille oman palveluosaamisemme ja kokemuksemme, toteaa Risto Valli, Fuelkin toimitusjohtaja.

 fuelk2.jpg

Urakointikäyttöön löytyy nyt aiempaakin laajempi säiliömallisto.

Fuelk by Finncont

Jatkossa kotimaiset, kaikki hyväksynnät täyttävät polttoainesäiliöt markkinoidaan brändillä Fuelk by Finncont ja tuotteiden väri on tyylikkään musta. Tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu Virroilla, missä on käytössä ainulaatuiset tuotantomenetelmät ja osaaminen.

- Nyt meillä on tarjota urakoitsijoille täydellinen palvelukokonaisuus polttoainehuoltoon. Asiakkaan toiminta kartoitetaan aivan alusta saakka ja mietitään tehokkain tapa yrityksen polttoainehuolto. Juuri oikeanlaiset tyylikkäät tuotteet yhdistettynä palveluumme on tuonut asiakkaillemme mittavia säästöjä polttoainehuoltoon käytetyssä työajassa ja lisäksi asiakkaamme nauttivat aina kilpailukykyisestä polttoaineen hinnoittelusta. Polttoaineen tilaaminen palvelumme kautta on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Kokonaisuus on tuonut asiakkaillemme selvää ajan ja kustannusten säästöä, ilmoittaa myyntipäällikkö Jaakko Haapaniemi.

Myös polttoainesäiliö mallisto on nyt aiempaakin laajempi:

- Tarjolla on mm. uusi perävaunuratkaisu työmaiden polttoainehuoltoon, mikä voidaan valita erilaisilla säiliöillä sekä varustella kattavasti esimerkiksi AdBlue säiliöllä ja letkukelalla, sanoo Haapaniemi.

fuelk3.jpg

Uuden ilmeen Fuelk by Finncont -polttoainesäiliöt saivat osakseen suurta huomiota Mansen Mörinöillä: - Nyt meillä on tarjota urakoitsijoille täydellinen palvelukokonaisuus polttoainehuoltoon, sanoi myyntipäällikkö Jaakko Haapaniemi.

12.07.2024 17.00KATSO TÄSTÄ 12.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset sekä purku- ja kierrätysalan asiaa
09.07.2024 11.00Metso toimittaa jauhinmyllyjä kriittisten mineraalien projektiin Yhdysvalloissa
07.07.2024 8.00Punnitustieto tärkeässä roolissa maa-ainesten toimituksissa
06.07.2024 8.00Laitteiden pitää kestää - siksi Marttiini
05.07.2024 19.00KATSO TÄSTÄ 5.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
05.07.2024 8.00Sennebogenilta uusi purkukone
04.07.2024 8.00Porakoneissa tarvitaan erikoistiivisteet
03.07.2024 10.00Ari Molander maatalouskoneiden myyntipäällikköksi Maatorille
03.07.2024 8.00Sailmet tarjoaa uuden sukupolven hybridi purkurobotin
02.07.2024 12.00Uuden sukupolven Yanmar SV100-7

Siirry arkistoon »