Sailmet tarjoaa uuden sukupolven hybridi purkurobotin

03.07.2024 8.00

are1.jpg

ARE on markkinoiden ensimmäinen radio-ohjattu sähkökäyttöinen purkurobotti, missä on hybridi voimalinja, mikä mahdollistaa ajamisen myös akulla ilman verkkovirtaa, joten työmailla liikkuminen tehostuu merkittävästi. 

ARE on markkinoiden ensimmäinen radio-ohjattava purkurobotti hybridi voimalinjalla, jossa on akku- ja suorakäyttösähkö siirtoajolle. 

Sailmet Oy on aloittanut puolalaisen Advanced Robotic Engineeringin maahantuojana Suomessa ja Pohjoismaissa. Kyseessä on uusi valmistaja, joka on kehittänyt pitkään innovatiivista teknologiaa, mikä nostaa radio-ohjattavien sähkökäyttöisten purkurobottien ominaisuudet uudelle tasolle.

- ARE tehostaa purkutyöskentelyä ja parantaa työturvallisuutta, samalla kun rikkoontumisiin ja käyttökatkoksiin liittyvät tappiot vähenevät. Ainutlaatuinen hybridi voimalinja mahdollistaa ajamisen akulla ilman verkkovirtaa, mikä kestää noin puolisen tuntia, joten työmailla liikkuminen tehostuu merkittävästi. Ja sitten kun robotti kytketään sähkökaapeliin niin akku latautuu samalla kun työskennellään. Sähkö on ehdottomasti paras voimanlähde sisätiloissa tapahtuvissa purkutöissä sekä kohteissa, joissa ei polttomoottoreita oikein voida käyttää, kertoo Sailmet Oy:n myyntijohtaja Miska Ullvén.

Innovatiivinen rakenne omaa kehitystyötä

ARE purkurobotin rakenne perustuu pitkälle omaa suunnittelua ja valmistusta oleviin komponentteihin piirilevyistä ja ohjausjärjestelmästä alkaen. Myös hydrauliikkalohkot ym. on mitoitettu ja räätälöity juuri kokonaisuuteen optimaalisiksi.

Tuloksena on edistyksellinen laadukas purkurobotti mikä tarjoaa käyttäjälle huippuhyvät ominaisuudet vaativaan työskentelyyn. Ja silti hankintahinta on saatu todella kilpailukykyiseksi. Tällä hetkellä mallistosta löytyy esittelyssä olleen 1 tonnin laitteen lisäksi 2 ja 3 tonnin versiot; tulevaisuudessa markkinoille on mahdollisesti tulossa myös järeämmät 4 ja 5 tonnin mallit, toteaa Ullvén.

are2.jpg

Maahantuoja Sailmet Oy esitteli ARE 1.0 purkurobottia helmikuun lopulla toimipaikassaan Kirkkonummen Masalassa, missä pääsi vasaroimaan purkubetonia. Kuvassa operoidaan akulla ilman verkkovirtaa.

Huolto ja varaosapalvelut pelaa

Sailmet tunnetaan porakaluston huoltoyrityksenä, joten osaamista löytyy jatkossa myös ARE purkurobottien huolto ja varaosapalveluihin.

- Se on meidän leipälajimme, joten panostamme tosissaan tulevien ARE asiakkaiden palveluun koko maan alueella, ilmoittaa Ullvén.

are3.jpg

- Vastaamme jatkossa ARE purkurobottien maahantuonnista, myynnistä sekä huolto- ja varaosapalveluista Suomessa ja myös muissa Pohjoismassa, sanoo Sailmet Oy:n myyntijohtaja Miska Ullvén.

ARE vakuutti alan ammattilaiset

ARE 1.0 purkurobotin ensiesittely tapahtui Sailmetin toimitiloissa Kirkkonummen Masalassa helmikuun loppupuolella.

- Palaute oli varsin positiivista, mikä tietää hyvää laitteen myynnille jatkossa. Purkualan ammattilaiset kehuivat hybridi rakenteen lisäksi radio-ohjainta sekä koneen reagointia ja tarkkoja liikkeitä. Myös tehoa löytyy mikä tuli selväksi vahvaa purkubetonia vasaralla naputeltaessa, sanoo Miska Ullvén.

 

12.07.2024 17.00KATSO TÄSTÄ 12.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset sekä purku- ja kierrätysalan asiaa
09.07.2024 11.00Metso toimittaa jauhinmyllyjä kriittisten mineraalien projektiin Yhdysvalloissa
07.07.2024 8.00Punnitustieto tärkeässä roolissa maa-ainesten toimituksissa
06.07.2024 8.00Laitteiden pitää kestää - siksi Marttiini
05.07.2024 19.00KATSO TÄSTÄ 5.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa kuljetus-, maarakennus- ja metsäalan tuoreet kuulumiset
05.07.2024 8.00Sennebogenilta uusi purkukone
04.07.2024 8.00Porakoneissa tarvitaan erikoistiivisteet
03.07.2024 10.00Ari Molander maatalouskoneiden myyntipäällikköksi Maatorille
03.07.2024 8.00Sailmet tarjoaa uuden sukupolven hybridi purkurobotin
02.07.2024 12.00Uuden sukupolven Yanmar SV100-7

Siirry arkistoon »