Rototilt esittelee sankarit - #excavatorhero-kilpailun voittajat

Share |
13.07.2017 9:00

excavatorheros_winners.jpg

Rototiltin sosiaalisessa mediassa järjestämä #excavatorhero-kilpailu arkipäivän sankareista osoittautui menestykseksi, ja nyt voittajat ovat selvillä.

- Haluamme tuoda esille todellisia sankareita - heitä, jotka rakentavat yhteistä tulevaisuuttamme joka päivä. Tarkoitamme kaikkia niitä kaivinkoneenkuljettajia, joiden merkitys usein unohdetaan suurien projektien yhteydessä. He ovat kuitenkin tapahtumien keskiössä ja ehdottoman välttämättömiä tämän päivän työmailla, sanoo Rototilt Group AB:n myynti- ja markkinointipäällikkö Per Väppling.

Kaikkien osallistujien joukosta voittajiksi nousivat:

Rickard Hessle, Göteborg, Ruotsi. 

Rickardilla on yli 25 vuoden kokemus koneista, sillä hän aloitti uransa jo seitsemän vanhana. Parin viime vuoden ajan hän on ajanut pääasiassa yli 30 tonnin kaivinkoneita, etenkin erikoisrakenteista Volvoa, jossa on pitkä kaivinvarsi. Kohteet ovat yleensä suuria infrastruktuurityömaita, joilla valmistellaan räjäytyksiä ja siistitään niiden jälkeen, sekä alueita ratakiskojen yhteydessä ja lähellä.

”Rototiltin tilttirotaattorin käyttäminen on kerta kaikkiaan hieno asia. Sen avulla ulottuu kaikkialle ja työ sujuu erittäin joustavasti myös näin suurilla koneilla”, Rickard kertoo.

Pål Bergly Østre, Oslo, Norja

”Voitto on tosi hieno juttu! Olen varsinainen konehifistelijä, joten on tosi hauskaa päästä Rototiltin tehtaalle. Rototilt on todella mullistanut kaivuumenetelmät”, sanoo Pål Bergly Østre.

Pål on ajanut kaivinkoneita, pääasiassa pyöräkuormaajia, 9 vuoden ajan. Hän on töissä Oslon kunnallisella vesi- ja viemärilaitoksella ja tekee erilaisia kunnossapitotöitä. Tilttirotaattori on Pålille tärkeä apulainen jokapäiväisessä työssä.

Hannu Saukko, Oulu, Suomi

Hannu Saukko on Pohjois-Pohjanmaalta, Merijärveltä, kotoisin oleva yrittäjä, jonka työkenttänä on periaatteessa koko Suomi. Työt ovat pääasiassa rautateiden rakentamista ja kunnossapitoa, mutta myös tie- ja siltatyömaita mahtuu joukkoon. Hannu on ajanut kaivinkoneita 7-vuotiaasta alkaen, ja Rototiltin tuotteita hän on käyttänyt yli 10 vuotta. Vanhin tilttirotaattori, RT80, on ollut käytössä nyt yli 16 000 tuntia.

”Tämä palkinto on hyvin mieleinen. On mukava päästä vaihtamaan näkemyksiä ja kertomaan myös omia ehdotuksia ja ideoita tekniselle osastolle”, luonnehtii Hannu #excavatorhero-voittoaan.

Brendan Mulholland, Antrim, Irlanti

Brendan on ajanut kaivinkoneita melkein 30 vuotta. Kolme vuotta sitten hän investoi Case 130 D -koneeseen, jossa on Rototiltin tilttirotaattori.

”Hauskinta tässä työssä on ihmisten ilmeet, kun työ alkaa: kaikki hämmästyvät aina, mitä kaikkea voinkaan tehdä koneella, jossa on tilttirotaattori. Työn tyypistä riippumatta tilttirotaattorista on todella paljon hyötyä, ja sen kanssa työt sujuvat aina paljon helpommin. Lisäksi työt ovat sen myötä lisääntyneet. En palaisi vanhaan tapaan mistään hinnasta, mielummin vaihtaisin alaa kokonaan ”, Brendan kertoo.

Kilpailu järjestettiin sosiaalisessa mediassa (Instagramissa ja Facebookissa), ja voittajat pääsevät käymään Rototiltin tehtaalla. Kilpailun neljä voittajaa viettävät 23. elokuuta koko päivän Ruotsin Vindelnissä ympäristöineen. Ohjelmassa on muun muassa yritysesittely, tehdaskierros ja ”tulevaisuusworkshop” sekä paikallisia luontoelämyksiä, kuten koskenlaskua Vindel-joella ja yöpyminen Granö Beckasinin puumajoissa.

- On tosi hienoa päästä Rototiltille ja tutustua heidän tuotantoonsa, sanoo göteborgilainen Rickard Hessle, yksi #excavatorhero-kilpailun voittajista.

20.10.2017 16:11Keitele Groupille uusi JCB 457 HT pyöräkuormaaja
20.10.2017 11:00Hella Valovoimakiertue 2017 starttaa ensi viikolla
19.10.2017 16:01Ammattilehden Mediamobiili 2.0 on otettu käyttöön - näyttävä ajoneuvo liikkuu tien päällä ja alan tapahtumissa
19.10.2017 15:11Niemi-Korpi järjestää avajaiset uudessa Vantaan toimipisteessään nyt perjantaina ja lauantaina - tarjolla hyötyajoneuvoja ja hampurilaisia!
19.10.2017 9:11Avant Tecno Oy Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi
18.10.2017 18:11Rototilt vie automaation aivan uudelle tasolle
18.10.2017 15:11Metsolle merkittävä tilaus mineraalienkäsittelylaitoksen toimituksesta Venäjälle
18.10.2017 13:30Terrafame Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päätökseen: 37 saa lähtöpassit
18.10.2017 12:30RTS-ympäristöluokituksen kriteeristö päivittyy vastaamaan LEVEL?s vaatimuksia
18.10.2017Suomen tilavin on turvallisuudeltaan ja ympäristöystävyydeltään hyvässä ykkösluokassa.

Siirry arkistoon »