Ramirent panostaa kurottajakalustoon

Share |
20.05.2018 9:44

Merlo_Ramirent_Rotator-1.jpg

Koko Suomen alueella toimiva Ramirent vahvistaa kuluvan vuoden aikana merkittävästi kurottajakalustoaan.

Helmikuussa yritykselle luovutettiin viisi ympäripyörivää Merlo 40.30MCSS kurottajaa, jotka pääsevät töihin juuri sopivasti sesongin alkaessa. Kaikki Ramirentin uudet Merlot on varustettu Tier4Final moottoreilla. 30 metriin nostava kurottaja on erittäin kompakti ja hyvä kone kaupunkiympäristöön.

Kalusto kasvaa

Monipuolisesta vuokrakalustostaan tunnetun Ramirentin valikoimaan kuuluvat lukuisat eri rakennusalalla tarvittavat koneet ja laitteet. Markkinoiden laajin tuotevalikoima ja tehokas huolto-organisaatio takaa asiakkaille hyvin huolletut, luotettavat ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat vuokrausratkaisut. Ramirentillä on Suomessa 57 toimipistettä ja yli 500 työntekijää. Kurottajapuolella Ramirentillä on enemmistö jäykkiä kurottajia, mutta tämän vuoden aikana saapuvien uusien ympäripyörivien Merlojen myötä myös näiden saatavuus paranee.

– Vahvat investoinnit kurottajiin ohjaa liiketoiminnan hallittua kasvua ja auttaa kaluston elinkaaren suunnitelmallista ohjausta. Tutkimme eri konemalleja ja päädyimme Merloihin, tuote on hyväksi havaittu ja koneet saatiin meille nopealla aikataululla jouheasti. Itseasiassa koneiden toimitusaika oli lopulta vielä nopeampi kuin piti, positiivinen yllätys, kertoo Ramirentin Heavy-kaluston tuotepäällikkö Antti Alatalo projektin etenemisestä.

Nyt viisi, lisää tulossa

Helmikuussa saapui maahan ensimmäinen erä koneita.

– Nämä varustellaan ja sitten ne ovat valmiina töihin, kertoo Jorma Puhakka Rotatorilta. Koneet varustellaan ns. ”Ramirent-speksien” mukaisesti, erityisesti työturvallisuus huomioiden.

– Asiakkaat arvostavatkin Ramirentin koneiden varustelutasoa, lisää Puhakka. Varusteluun kuuluvat mm. led-valot, kamerat, arctic öljyt, työkalulaatikot ja telineet.

Koneet sijoitetaan Ramirentin pisteisiin ympäri Suomen, Helsingistä Ouluun. Ympäripyörivät Merlon kurottajat vuokrataan työmaille yhdessä kuljettajan kanssa.

– Koneillamme on vakiokuljettajat, jotka pitävät hyvän huolen koneesta ja näin ollen asiakaskin saa parhaan mahdollisen palvelun, kertoo Ramirentin Suomen kurottajien liiketoimintapäällikkö Mikko Hintikka.

Kaluston täytyy vastata nykypäivän työmaiden vaatimuksia. Koko ajan uusiutuvalla kalustolla saadaan työmaille turvallista kalustoa, lisäksi kaikille koneille tehdään lähtö- ja palautustarkastukset työmaiden väleillä.

– Meidän valikoimassa on myös lisäksi laaja valikoima lisälaitteita, kuten vinssejä, jibpuomeja, imukuppinostimia muutamia mainitakseni, lisää Hintikka. 

Toimivaa yhteistyötä

Ramirent on tehnyt jo pitkää yhteistyötä Rotatorin kanssa.

– Täällä hommat hoituvat sovitusti, ja kuten nytkin koneet saatiin meille etuajassa. Lisäksi Puhakan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, kun joustoa ja ammattitaitoa löytyy, päättää Alatalo tyytyväisenä.

Toimivan yhteistyön lisäksi tärkeässä roolissa on ympäri Suomen toimivat Rotatorin jälkimarkkinointipalvelut, joista apua saadaan, jos sitä tarvitaan.

19.03.2019 8:15FORCIT Explosives -asiakaskysely on nyt auki
18.03.2019 15:55Splittauksen uusi aikakausi - Kirnuvuori laajentaa kivikiilalaite valikoimaansa
18.03.2019 15:06Kreate voitti 12. Cramo Hockey Cupin
17.03.2019 18:01Kivirockin Facebook-kisa: Kerro oma Caterpillar muistosi - voita CAT D11 puskutraktori!
17.03.2019 10:00Suomen Rakennuskone Oy etsii joukkoonsa kivenkovia ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen Kevitsan kaivokselle
16.03.2019 11:11Auto- ja tiefoorumi: Kunnossa oleva tie on ympäristöteko
15.03.2019 11:00Rakennuskustannukset nousivat helmikuussa 1,8 prosenttia vuodentakaisesta
14.03.2019 10:16Jyväskyläläinen Tana Oy pääsi mukaan Business Finlandin Sampo-kampanjaan
14.03.2019 10:00Fira ja Congrid sopimukseen rakennustyömaiden digitalisoinnista
13.03.2019 11:11Konekaupan Villi Länsi Liedossa 22.-23.3. - Rotatorilla esillä kattava konevalikoima

Siirry arkistoon »