Volvon E-sarjan putkenlaskijat nostavat tuottavuuden turvallisuuden ja joustavuuden uusiin korkeuksiin

Share |
23.05.2018 9:00

volvos-e-series-pipelayers-lift-productivity-safety-and-versatility-to-new-heights-1-2324x1200.jpg

Kaivukoneeseen perustuvan suunnittelunsa ja edistynyttä teknologiaa edustavien ominaisuuksiensa ansiosta Volvo Construction Equipmentin kääntyvä putkenlaskija PL3005E tarjoaa ylivertaisen suorituskyvyn.

Volvo Construction Equipmentin kääntyvät putkenlaskijat ovat epäilemättä segmenttiensä suorituskykyisimpiä koneita, joten ei ole yllättävää, että ne sisältävät monia tuottavuutta ja turvallisuutta parantavia huippuluokan ominaisuuksia. Älykkään kaivukoneeseen perustuvan suunnittelunsa ja edistyneiden kuormanhallinta- ja telematiikkajärjestelmiensä ansiosta nämä vaikuttavat putkenlaskijat tarjoavat lyömätöntä suorituskykyä monenlaisiin käyttökohteisiin.

Vaikuttavan 360°:n kääntökapasiteetin ansiosta kuljettaja voi kääntää ylävaunua turvallisesti ja nostaa ja sijoittaa helposti suuria ja painavia putkia joka puolelle koneen ympärille. Tästä on hyötyä erityisesti kuormattaessa ja purettaessa kuormaa sekä syötettäessä putkia putkentaivutuskoneisiin. Jopa 55 tonnin (120 000 lb:n) laskukapasiteetin ansiosta vaativat työt, kuten putkien lasku ja putkiosioiden yhdistäminen, tehdään tehokkaasti ja nopeasti.

Loputtomat putkien sijoitusmahdollisuudet tarjoavan putkenlaskijan ainutlaatuinen suunnittelu tarjoaa järkähtämätöntä vakautta turvalliseen työskentelyyn epätasaisessa maastossa ja enintään 35°:n rinteissä. Erinomainen vakaus ja pehmeästi toimiva hydrauliikka mahdollistavat yhtäaikaiset liikkeet, joten kääntyvät putkenlaskijat ovat täydellinen valinta putkien laskutöihin. Rinteissä työskenneltäessä puomi on suunnattava ylämäkeen vakauden ja turvallisuuden parantamiseksi.

E-sarjan putkenlaskijat voidaan muuntaa vakiokaivukoneiksi jopa 2,5 tunnissa, joten ne tarjoavat kahden koneen edut yhdessä ja samassa koneessa. Tämä auttaa asiakkaita saamaan investoinnistaan mahdollisimman paljon irti. Sekä putkien laskemiseen että kaivutöihin täydellisesti sopiva hydrauliikka varmistaa sen, että tehonhukkaa ei esiinny kummassakaan kokoonpanossa.

KULJETTAJAN KOMENTOKESKUS

Vuosikymmenien suunnitteluosaamiseen perustuvat Volvon E-sarjan putkenlaskijat on rakennettu tarjoamaan niin tuottavuutta kuin turvallisuuttakin – alkaen Volvon ohjaamosta. 

Kuljettaja hallitsee täydellisesti omaa työskentelymukavuuttaan säädettävältä istuimeltaan käsin. Tilavan, hiljaisen ja ilmastoidun ohjaamoympäristön mukavuutta lisäävät helposti käden ulottuvilla olevat hallintalaitteet. Hydraulisesti nostettava ROPS-hyväksytty ohjaamo tarjoaa hyvän näkyvyyden työmaalle ja ojaan. Siinä on älykäs kuormanhallintajärjestelmä (LMS), joka valvoo kuormaa ja varoittaa kuljettajaa, kun kuormitusraja saavutetaan, optimoiden turvallisuuden ja tehokkuuden.

RYHDY TÖIHIN ILMAN VIIVÄSTYKSIÄ

Sen lisäksi, että vankkatekoiset putkenlaskijat on suunniteltu tuottavuutta ajatellen, niissä on myös suuri määrä ominaisuuksia, jotka vähentävät vaurioitumisten ja niistä johtuvien seisokkien vaaraa. Toisin kuin perinteisiä sivupuomilla varustettuja puskutraktorityyppisiä putkenlaskijoita, Volvon E-sarjan malleja voidaan kuljettaa työmaalta toiselle tai työmaan sisällä perävaunussa tai lavetilla irrottamatta puomia tai vastapainoa. 

Huollon helpottamiseksi suodattimet on sijoitettu erilleen moottorista ja jäähdyttimestä, jotta puhdistaminen on helpompaa ja säännöllisten huoltotarkastusten tekeminen nopeaa ja sujuvaa. Koneen kunnon ja suorituskyvyn seurantaa varten putkenlaskijoihin voidaan asentaa Volvon huippuluokan telematiikkajärjestelmä CareTrack. Järjestelmä valvoo reaaliajassa monia koneen tietoja, mm. polttonesteenkulutusta ja käyttötunteja, auttaen asiakkaita optimoimaan polttonestetehokkuuden, välttämään odottamattomat seisokit ja maksimoimaan investointinsa tuoton.

Kaikkien Volvo-koneiden tavoin E-sarjan putkenlaskijoissa on käytetty alkuperäisiä Volvo-osia, jotka on testattu perusteellisesti ja hyväksytty parhaan mahdollisen laadun ja pitkäaikaisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Volvon maailmanlaajuisen palveluverkoston ansiosta kaikki Volvon asiakkaat saavat välittömästi tukea tarvitessaan sitä.

16.12.2018 11:11Rakennuskustannukset nousivat marraskuussa 2,5 prosenttia vuodentakaisesta
15.12.2018 11:01Parasta pyörillä - Hitachi pyöräkuormaajat
14.12.2018 10:01Suomen Rakennuskone Oy rekrytoi Kevitsaan - katso tästä työpaikkailmoitus
13.12.2018 20:55LUE TÄSTÄ! Uusi järkälemäinen Kivirock-lehti on ilmestynyt - tarjolla 248-sivua mielenkiintoista maarakennus- ja kaivosalan asiaa
13.12.2018 16:01Volvo Construction Equipment Finland Oy laajentaa maansiirtokoneiden huolto-organisaationsa Pohjois-Suomeen
13.12.2018 15:55A-Insinöörit Tampereen Kansi -hankkeen pohjoiskannen suunnittelijaksi
12.12.2018 17:01Kriittiset metallit ja huoltovarmuus -selvitys julkaistu
12.12.2018 15:00Cramo ja suomalainen Bliot teknologiayhteistyöhön
11.12.2018 17:44Rakennusyritysten rakennuksiin kohdistuvien korjausurakoiden arvo oli 8,9 miljardia euroa vuonna 2017
11.12.2018 8:55Sotkamon hopeakaivoshanke etenee suunnitelmallisesti

Siirry arkistoon »