Kulutusosat tärkeässä roolissa SSAB:n liiketoiminnassa

Share |
06.07.2018 8:57

Hardox Wearparts® -verkosto on kasvanut voimakkaasti. Kesäkuun alussa siihen kuului 400 keskusta 85 eri maassa. SSAB jatkaa verkoston laajentamista, niin että se voi tarjota asiakkailleen kulutusosia ja niihin liittyviä palveluita ympäri maailman.

”Luotettavat kumppanit ovat meille tärkeitä. Kyse on paikallisista yrityksistä, jotka tuntevat paikallisen liiketoimintaympäristön. Asiakkailta saatu palaute on ensiarvoisen tärkeää, ja verkosto on tärkeässä osassa tämän palautteen keräämisessä. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on olla johtava kulutusosien valmistaja ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja kaikkialla maailmassa”, SSAB Services -liiketoimintayksikön johtaja Gregoire Parenty sanoo.

On palkitsevaa olla Hardox Wearparts® -jäsen, sillä verkostoon kuuluvien keskusten liiketoiminta kasvaa yleensä nopeammin kuin markkinoilla keskimäärin. Vuonna 2017 Hardox Wearparts -liiketoiminta kasvoi noin 12 % edelliseen vuoteen verrattuna. Hyvä kehitys jatkui tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Myös myynti on kasvanut, ja olemme menossa oikeaan suuntaan. Kehitys on ollut vahvaa esimerkiksi Pohjois-Amerikassa ja Meksikossa. Tulos on ollut positiivinen myös monilla suurilla eurooppalaisilla markkinoilla, kuten Saksassa, Italiassa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa, samoin kuin Australiassa, Kiinassa ja Japanissa.

Hardox Wearparts® -keskukset tarjoavat varaosia ja palveluja kaivos-, kierrätys-, louhos-, sementti- ja maataloussektoreiden loppuasiakkaille.

“Hardox Wearparts® -keskus pääsee hyödyntämään vahvoja tuotemerkkejämme ja konseptejamme, huippuluokan tuotteita sekä liiketoiminnan tukea, teknistä tukea ja markkinointitukea. Autamme keskuksia kehittämään liiketoimintaansa maailman johtavassa kulutusosien ja niihin liittyvien palveluiden verkostossa”, verkoston kehittämisestä vastuussa oleva Erik Sundström sanoo.

Yksi esimerkki tarjotusta tuesta ovat eri loppukäyttäjäsegmenteille, kuten kaivos-, kierrätys- ja sementtisegmenteille, kohdennetut kampanjat. Suunnitteilla on lisää kampanjoita. SSAB tarjoaa Hardox Wearparts® -keskuksille myynti- ja markkinointityökaluja sekä maailmanlaajuisella että paikallisella tasolla.

Hardox Wearparts® Award

Hardox Wearparts® Award on maailmanlaajuinen kilpailu Hardox Wearparts® -verkoston jäsenille. Palkinto jaetaan joka vuosi Hardox Wearparts -keskuksille, jotka ovat kehittäneet innovatiivisia kulutusosia ja niihin liittyviä palveluita. Tänä vuonna tuomaristo valitsi voittajaksi ranskalaisen Barou Equipements SAS:n. Yritys kehitti innovatiivisen tavan yhdistää Hardox®- ja Strenx™-teräksiä vahvuutta ja kulutuskestävyyttä optimoivalla tavalla.

Menestystarinoita on verkkosivustolla: www.hardoxwearparts.com

Hardox Wearparts® -verkkosivusto
Hardox Wearparts® -verkkosivustolla loppukäyttäjät voivat löytää lähimmän keskuksen luettelon, kartan tai suodattimien avulla. Maailmanlaajuinen verkkosivusto on tällä hetkellä tarjolla 10 kielellä: englanti, kiina, saksa, italia, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi ja turkki. Ranskankielinen versio julkaistaan pian.
Hardox Wearparts® -keskukset: https://www.hardoxwearparts.com/find-supplier

20.02.2019 17:00Pyhäjärvellä monipuoliset mahdollisuudet kiertotalouskentässä
20.02.2019 14:12Timo Räikkönen nimitetty johtajaksi Destiaan
19.02.2019 19:11Yrjö Raunisto: Miten tehdä Suomesta jälleen maanrakennuskoneiden valmistuksen kärkimaa?
19.02.2019 10:01Tukes: Lujuuslajitellussa rakennepuutavarassa puutteita
18.02.2019 20:00Kehittynyttä mittausteknologiaa louhinta- ja kaivoskäyttöön
17.02.2019 18:55Maanrakennus Seppo Formisto Oy:n Kobelco SK270SRLC-5: Tyylikäs viimeistä piirtoa myöten
17.02.2019 15:33Konepäivät Matekon uudessa Oulun toimipisteessä ensi lauantaina 23.2.
17.02.2019 9:11Rakennuskustannukset nousivat tammikuussa 1,9 prosenttia vuodentakaisesta
16.02.2019 11:11Hitachi-konekiertue ensi viikolla 18.-22.2. - katso tästä paikkunnat ja lähde koeajolle!
15.02.2019 19:01Doofor kallioporakoneita esillä Münchenissä - tervetuloa tutustumaan osastolle C2.205

Siirry arkistoon »