Automaattisesta pikakiinnikejärjestelmästä, EC-Oilista veloitukseton vakiovaruste myös Engconin työlaitekiinnikkeen, rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden välille.

Share |
08.04.2019 13:00


Keväällä 2018 Engcon ilmoitti, että se alkaa tarjota automaattisen pikakiinnikejärjestelmänsä, EC-Oilin veloituksetta vakiovarusteena konekiinnikkeen ja rototiltin välissä. Tällä haluttiin helpottaa rototiltin kiinnitystä ja irrotusta, ja päätös on otettu alalla ilolla vastaan. Nyt Engcon ottaa uudistuksen seuraavan askeleen: huhtikuusta 2019 automaattinen EC-Oil pikakiinnikejärjestelmä tarjotaan veloituksetta vakioliitäntänä myös rototiltin ja hydraulisten työlaitteiden välissä.

Päätös tarkoittaa, että kaivukoneen kuljettajan ei enää tarvitse kiivetä ulos ohjaamosta työskentelemään hankalien, paineenalaisten ja likaisten öljyliittimien kanssa rototiltin tai sen alla olevien hydraulisten työlaitteiden kiinnittämiseksi tai irrottamiseksi. Engconista tulee tämän myötä maailman ainoa rototilttivalmistaja, joka tarjoaa automaattiset työlaitekiinnikkeet veloituksetta vakiovarusteena.

– Sanoin lanseerauksen yhteydessä vuonna 2018, että tämä oli pieni askel Engconille, mutta suuri harppaus kaivualalle. Päätös oli menestys! Voin nyt todeta, että ympyrä on sulkeutunut, sillä automaattisesta pikakiinnikejärjestelmästä on kaavailtu vakiovarustetta uuden sukupolven rototilttiemme ensimmäisistä luonnoksista lähtien, Engconin perustaja ja omistaja Stig Engström sanoo.

Kytke hydrauliset työlaitteet ohjaamosta käsin
Engconin automaattisen konekiinnikkeen avulla voit nopeasti ja vaivattomasti kytkeä hydrauliikan, sähköjärjestelmän ja keskusvoitelun kaivukoneesi ja rototilttisi välille ohjaamosta poistumatta. Nyt Engconin asiakkaille tarjotaan veloituksetta myös automaattinen hydrauliikan kytkentä Engconin rototilttien ja Engconin hydraulisten työlaitteiden välille.

– Automaattisen pikakiinnikejärjestelmän, EC-Oilin ansiosta sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja. Voit tarvittaessa kiinnittää ja irrottaa rototiltin helposti ja nopeasti ohjaamosta poistumatta. Myös rototiltin alla olevat hydraulitoimiset työlaitteet voi kiinnittää ja irrottaa ohjaamosta käsin. Mahdollisia yhdistelmiä on paljon, ja niitä kaikkia hallitaan erittäin turvallisesti ja helposti, Stig Engström kertoo.

Siltä varalta, että asiakkaan on tarpeen täydentää järjestelmäänsä lisähydraulitoiminnoilla tai asiakas tarvitsee erittäin suuria hydraulivirtauksia, Engconin työlaitekiinnikkeissä on valmius ylimääräiselle EC-Oil-lohkolle.

– Tuntuu erittäin hyvältä voida vihdoinkin tarjota myös työlaitteisiin automaattiset pikakiinnikejärjestelmät kattavasti vakiovarusteena kaikille loppuasiakkaillemme. Meitä ajaa eteenpäin halu tehdä loppuasiakkaidemme työympäristöistä entistä parempia ja turvallisempia sekä samalla tehostaa heidän toimintaansa ja edistää heidän ansaintamahdollisuuksiaan. Tämä on toisin sanoen luonnollinen askel meille, sillä haluamme tehdä kaivukoneista entistä tehokkaampia, Stig Engström toteaa.

Automaattinen pikakiinnikejärjestelmä tarjotaan huhtikuusta 2019 alkaen ja tarkoittaa lyhyesti sanottuna seuraavaa:
Kun ostat samalla kertaa Q-Safe-kone/työlaitekiinnikkeen ja DC2-ohjausjärjestelmällä varustetun rototiltin, automaattinen pikakiinnikejärjestelmä EC-Oil sisältyy sekä konekiinnikkeeseen, että rototiltin yläosaan.

Mikäli ylläkerrottuun tilaukseen yhdistetään samalla kertaa Engconin hydraulinen työlaite, sisältyy EC-Oil myös veloituksettomana vakiovarusteena rototiltin alapuoliseen, modulaariseen työlaitekiinnikkeeseen. (Alkuvaiheessa saatavana on QSM60. Muut kokoluokat tulevat saataville vaiheittain).

Kaikkiin Engconin hydraulisiin työlaitteisiin sisältyy aina EC-Oil veloituksettomana vakiovarusteena.

Engconin sivustolla osoitteessa www.engcon.com on lisätietoja erilaisista EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmän versioista ja niiden käytettävyydestä. 

18.06.2019 9:11Adven toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvan energialaitoksen Terrafamen uudelle akkukemikaalitehtaalle
17.06.2019 11:12Kaivoslain toimivuutta koskeva arviointiraportti luovutettu työ- ja elinkeinoministerille
17.06.2019 9:50Raide-Jokerin rakentaminen vaikuttaa pääkaupunkiseudun liikenteeseen
16.06.2019 10:11Laadukas suuntapora on pitäaikainen investointi - työmenetelmä yleistyy koko ajan infrarakentamisessa
15.06.2019 10:11Uusi MultaVEX Vibra 40-50 S: Tehokas laite kaikkeen seulontaan
14.06.2019 8:11Terrafame tehnyt sopimuksen happilaitoksen rakentamisesta akkukemikaalitehtaan yhteyteen
13.06.2019 12:53Engconille myönnetty Mästarnas Mästare -palkinto
13.06.2019 11:33DAF CF Constructionille TOP BAU TRUCK -palkinto
12.06.2019 18:50Outokummun Kemin kaivokselle nousee uusi malminnostotorni
12.06.2019 17:17MAXPO 2019 entistäkin kattavampi

Siirry arkistoon »