KLEEMANN tarjoaa edistyksellistä seula- ja murskainteknologiaa

Share |
16.04.2019 13:04

kleemann1.jpg

Wirtgen Group tarjoaa tehokkaat ratkaisut tienrakennukseen ja mineraalien-käsittelyyn. Vahvat tuometerkit WIRTGEN ja VÖGELE tienrakennuskoneissa, HAMM jyrissä, KLEEMANN murskaimissa ja seuloissa sekä BENNINGHOVEN asfalttiasemissa ovat tuttuja alan toimijoille kaikkialla maailmassa.

(kuva yllä: Kleemann on esitellyt hiljattain markkinoille uuden sukupolven tela-alustaiset MOBISCREEN MS EVO -malliston mobiiliseulayksiköt.)

KLEEMANN toimittaa laajan valikoiman leuka-, isku- ja kartiomurskaimia sekä miraaliraaka-aineiden ja rakennusmateriaalien seulonta-asemia. Itseliikkuvien tela-alustaisten koneiden pääkonttori on Saksassa Göppingenissa, missä myös kehitetään jatkuvasti maailman johtavat murskaus- ja seulontateknologiat. 

- KLEEMANNin erinomainen asema mineraaliteknologiassa ja liikkuvien koneiden markkinoilla perustuu yhtiön suureen pätevyyteen prosessisuunnittelussa. Liikkuvillee koneille on ominaista ennen kaikkea tunnontarkasti suunnitellut ratkaisut, joissa aina otetaan huomioon koko prosessi ja asiakkaan edut. Koneen luotettavan käyttövalmiuden johdosta asiakkaat voivat luottaa koneensa käyttövarmuuteen 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, kertoo Wirtgen Finland Oy:n toimitusjohtaja Petri Roininen

kleemann5.jpg

(kuva: Harjanti Oy on ollut tyytyväinen tela-alustaisen KLEEMANN MC 110 R EVO -leukamurskaimeen, minkä kidan kidan mitat ovat 1.100 x 700 mm ja maksimi syöttökapasiteetti 330 t/h.)

KLEEMANN -tuotteiden myyntiin panostetaan 

Wirtgen Group, joka on tänä päivänä osa John Deereä, osti perheyritys Kleemannin vuonna 2006 täydentämään tuotevalikoimaansa mineraalienkäsittelyssä. Kleemannin yrityshistoria juontaa pitkälle 1800-luvun puolelle ja ensimmäiset murskainlaiteet kehiteltiin 1900-luvun alussa. 

- Yhdistymisen jälkeen KLEEMANN -laitteiden valmistusmäärät ovat kasvaneet erittäin paljon; tänä vuonna valmistetaan noin 400 murskaa ja 200 seulaa, joten Kleemannilla on jo merkittävä markkinaosuus näissä tuotesegmenteissä globaalisti. Suomessa aloitimme KLEEMANN -murskainten ja seulojen myynniin vuonna 2008 - merkkiä ei ollut aiemmin tuotu maahamme. Olemme myyneet jonkun määrän murskaimia ja seuloja asiakkaille, jotka ovat olleet tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Myös jälkimarkkinointipalvelumme saavat kiitosta laadusta ja nopeudestaan; meiltä löytyy hyvin varaosia hyllystä ja huoltohenkilökuntamme on koulutettu tehtaalla näihin erikoiskoneisiin. Laajennamme parhaillaan Tuusulan päätoimipaikkamme huoltohallia kolmella konepaikalla, mikä nostaa hyvää palvelukapasiteettiamme entisestään, sanoo Roininen. 

kleemann2.jpg

(kuva: Wirtgen Finland panostaa jatkossa KLEEMANN -murskaimien ja seulojen myyntiin aiempaa vahvemmin. Myynnistä vastaava Jussi Harju esittelee heti toimitukseen tai vuokralle löytyvää uutta MOBISCREEN MS 703 EVO -seulaa.)

Wirtgen Finland panostaa jatkossa KLEEMANN -murskaimien ja seulojen myyntiin aiempaa vahvemmin. 

- Alan ammattilainen Jussi Harju on ottanut myyntivastuulleen KLEEMANN -tuotteet ja häneltä löytyy myös vahvaa teknistä osaamista asiakkaiden tueksi. Kehitämme muutenkin toimintojamme myyntimäärien kasvattamiseksi sillä tuotteet ovat aivan loistavia, toteaa Roininen. 

kleemann3.jpg

(kuva: Harjanti Oy on seulonut muutaman vuoden KLEEMANN MOBISCREEN MS 14 Z -seulalla hyvällä menestyksellä.)

Uuden sukupolven mobiiliseulayksiköt 

Kleemann on esitellyt hiljattain markkinoille uuden sukupolven tela-alustaiset MOBISCREEN MS EVO -malliston mobiiliseulayksiköt, jotka saavat käyttäjiltä kiitosta monipuolisuudestaan, erinomaisista kuljetusominaisuuksistaan sekä helposta ja nopeasta käyttöönotostaan. 

- Kun näihin ominaisuuksiin lisätään täsmälliset seulontatulokset yhdistettynä laajoihin mahdollisuuksiin syötettävän materiaalin suhteen sekä erinomainen polttoainetalous ja edulliset käyttökustannukset, niin seulainvestointia miettiessä kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin laitteeseen. Meiltä löytyy nytkin pihasta yksi uusi MOBISCREEN MS EVO -seula heti toimitukseen tai vuokrakäyttöön, jolloin pääsee samalla tutustumaan moderniin seulontateknologiaan omalla työmaallaan, sanoo Jussi Harju. 

MOBISCREEN MS EVO -seuloja löytyy neljä eri mallia: 7 neliön seulapinta-alalla varustetut MS 702 (2-tasoseula) ja MS 703 (3-taso) sekä 9,5 neliön seulapinta-alaiset MS 952 (2-taso) ja MS 953 (3-taso). 

- Saksalaista suunnitteluosaamista ja korkeaa valmistuslaatua edustava KLEEMANN on oikea seulavalinta silloin, kun taloudellisuus yhdistettynä huippuluokan suorituskykyyn on päällimmäinen vaatimus koneeltasi, ilmoittaa Harju. 

kleemann4.jpg

(kuva: Kivimateriaalien, rakennusjätteiden, betonin ja asfaltin murskaukseen KLEEMANN tarjoaa kattavan valikoiman tela-alustaisia leukamurskaimia, iskumurskaimia ja jälkimurskaimia.)

Tehokasta murskausta polttoainetaloudellisesti 

Kivimateriaalien, rakennusjätteiden, betonin ja asfaltin murskaukseen Kleemann tarjoaa kattavan valikoiman tela-alustaisia leukamurskaimia, iskumurskaimia ja jälkimurskaimia. 

MOBICAT -sarjan tela-alustaisten leukamurskaimien tunnuspiirteitä ovat niiden tinkimätön muotoilu ja vankka rakenne. Laitteistojen omaa luokkaansa oleva kokonaisteho on tulosta kaikkien komponenttien ihanteellisesta yhteisvaikutuksesta. 

- MOBICAT-laitteistojen lukuisien innovatiivisten yksityiskohtien ansiosta niiden taloudellisuus, käytettävyys, monipuolisuus ja luonnollisesti myös tuotetun lopputuotteen laatu ovat huippuluokkaa, sanoo Harju.

Tela-alustaisia MOBIREX -iskumurskaimia käytetään pehmeästä keskikovaan luonnonkiveen ja rakentamisen jäämämassojen jälleenkäsittelyyn. Tuotetun lopputuotteen laadun lisäksi myös ympäristö- ja kustannustietoisuutta, käytettävyyttä sekä laajaa käyttöaluetta pidetään nykyään tärkeänä. 

- MOBIREX -laitteistoissa kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät ja tuloksena on lopputuote, jonka rakeen muoto, raekoostumus ja puhtaus vastaavat betonin ja asfaltin rakeisuutta määrittävien standardien tiukkoja vaatimuksia. Ja ainutlaatuisen voimansiirtorakenteen ansiosta MOBIREX -murskainten polttoainetaloudellisuus on omalla tasollaan. Harju lupaa. 

Kiinteät käsittelylaitokset korvataan tänä päivänä yhä useammin siirrettävillä laitteistoilla. Betonin ja asfaltin raekoostumuksen korkean laadun takaamiseksi Kleemann on kehittänyt erityisiä jälkimurskausyksiköitä - sähköisesti lukittavia - joita käytetään yhdessä muiden koneiden, kuten esimurskaimien ja seulojen kanssa. 

- MOBICONE ja MOBIFOX -jälkimurskauslaitteistoja voidaan käyttää käyttökohteesta riippuen joko sekundääri- tai tertiäärimurskaimina. Jopa erittäin monimutkaiset prosessitekniset ratkaisut voidaan nykyään toteuttaa useammilla peräkkäin kytketyillä laitteistoilla, toteaa Harju.

kleemann6.jpg

(kuva: Purkupiha Oy hankki kesällä 2018 Suomen ensimmäisen KLEEMANN MR 130 ZS EVO2 -tela-alustaisen iskumurskan työmaalla tapahtuvaan betonin kierrätykseen.)

23.07.2019 10:32Maarakennusalan kustannukset nousussa
22.07.2019 17:11Kivirockin Facebookissa jo 2800 tykkääjää - lähde mukaan seuraamaan alan hyviä uutisia
22.07.2019 14:55Uusi Lundberg 50 -mallisto Suomen ensiesittelyssä Lepaalla 15.-17.8.2019
22.07.2019 8:52BK-Hydrometa - orsi- ja valumavesien ammattilainen
21.07.2019 11:11Lisääntynyt maarakennuskoneiden käyttöaika Volvo ACTIVE CARE -palvelun ansiosta
20.07.2019 12:01Skanska rakentaa Technopolis Kuopion Microkadun kampukselle uuden toimisto- ja koulurakennuksen
19.07.2019 12:00Donges Group ostaa Ruukki Building Systemsin
18.07.2019 8:21Miten kuumuudessa jaksaa työskennellä? Asfalttityöntekijä kertoo
17.07.2019 13:33Terrafame Oy:n tammi-kesäkuun 2019 tulos julkaistaan 26.7.2019
16.07.2019 18:01Skanska rakentaa Posivalle käytetyn ydinpolttoaineen kapselointilaitoksen Olkiluotoon

Siirry arkistoon »