ALLU esitteli Bauma 2019 messuilla IoT tekniikalla varustellut tuotteensa

18.04.2019 11:14

ALLU_at_bauma_2019_2.jpg

Langattoman tiedonsiirron laajentuminen laitteisiin ja koneisiin mahdollistaa nopean ja vaivattoman informaation kulun laitevalmistajan ja asiakkaan välillä. Tämä ominaisuus on yhä tärkeämpi, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn laiteinvestoinnistaan. Tämän kevään Bauma 2019 messuilla, ALLU esitteli IoT tekniikalla varustellut tuotteensa. 

Noin vuosi sitten ALLU toi markkinoille ALLU App Mobiilisovelluksen, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa käytössä olevaan tuotteeseen liittyen, sarjanumeron perusteella. Nyt ALLU App Mobiilisovellukseen on tuotu osaksi IoT (Internet of Things) tekniikkaa, joka mahdollistaa entistä yksilöidymmän tiedon välityksen laitevalmistajan ja asiakkaan välillä. 

ALLU_App_launched.jpg

Turvallisuutta ja tehokkuutta työmaille

IoT tekniikan avulla, ALLU App sovellus tarjoaa tietoa ALLU Transformerilla tehdyistä työtunneista sekä oikeasta kallistuskulmasta parhaan mahdollisen kapasiteetin saavuttamiseksi. Jotta tuottavuus työmaalla säilyy maksimissaan ja vältytään laitteiden turhilta seisokeilta, ALLU App sovellus opastaa tarvittavista huoltotoimista ja kulutusosien vaihdoista, kun tietty määrä työtunteja laitteella on täyttynyt. 

”Tuotekehityksen rinnalla, yhtä tärkeää on kehittää asiakaspalvelua. IoT tekniikan myötä tulevat uudet ominaisuudet mahdollistavat entistä tehokkaamman asiakaspalvelun, kun esimerkiksi laitteen yksilöidyt tiedot löytyvät palvelun avulla helposti ja nopeasti myös asiakkaan itsensä nähtäville”, kertoo ALLU Support toiminnoista vastaava Jukka Parviainen.

ALLU Mobiilisovelluksen avulla asiakas saa tarkkaa ja ajankohtaista tietoa ALLU tuotteiden turvallisesta käytöstä työmaalla sekä tietoa kyseisen laitteen eri käyttökohdemahdollisuuksista. Sovelluksesta löytyvät pika-asennusoppaat helpottavat ja nopeuttavat asennustoimia työmaalla. Laitteeseen liittyvät käyttöoppaat ovat nopeasti ja helposti saatavilla – riippumatta siitä missä tai milloin käyttäjä niitä tarvitsee. 

ALLU Mobiilisovellus tarjoaa ALLU tuotteen käyttäjälle olennaista tietoa, kuten:

  • Turvallisuusohjeet
  • Yksilöidyn teknisen tuotekuvauksen kyseisestä laitteesta ja peruskonesuosituksista
  • Tietoja laitteen eri käyttökohteista
  • Yhteystiedot lähimmälle jälleenmyyjälle ja valmistajalle
  • Käyttö- ja asennusoppaat

ALLU Transformer seulamurskaimet varustetaan ALLU Sensorilla, joka kerää tietoa ALLU Transformerin toiminnasta. Tuo tieto välittyy asiakkaalle puhelimeen, ALLU APP Mobiilisovellukseen. 

ALLU Mobiilisovellus toimii Android ja iOS laitteissa, ja on ladattavissa App Storesta sekä Play Storesta maksutta.

ALLUlta markkinoiden laajin valikoima eri teräleveyksiä

IoT tekniikalla höystetyn ALLU App:n lisäksi, ALLU esitteli Baumassa markkinoiden laajimman valikoiman ALLU Transformer TS teriä maa-ainesten ja materiaalien käsittelyyn. Uutuutena ALLU tuo valikoimaansa 8 mm TS terän. ALLUn TS terien uuden tuplaus/triplaus mahdollisuuden myötä, tarjolla on nyt TS teriä 8 mm:stä peräti 105 mm:iin. Käyttökohteesta ja/tai materiaalista riippuen, ALLUlta löytyy oikea teräleveys oikean lopputuotteen jaekoon saamiseksi.

04.06.2020 16:11Engconin automaattinen pikakiinnike helpottaa kaivukoneenkuljettajien arkea: "Se pitäisi olla kaikilla"
04.06.2020 8:30Uudistunut Toyota Hilux Suomeen loppusyksystä 2020
03.06.2020 22:00Siilinjärven lastaus- ja kuljetuskalustoksi valittiin Caterpillar
03.06.2020 16:02Turun tunnin juna -hanke vauhtiin
03.06.2020 10:50Täysin uusi Scania-keskus avaa ovensa Pirkkalassa
03.06.2020 10:23GTK tarjoaa kiviharrastajille maksuttoman puhelinsovelluksen
02.06.2020 14:36Volvo FMX -sarja täyttää 10 vuotta
02.06.2020 12:11Haluaako yrityksenne mukaan Ammattilehden Hyviä uutisia! lähetykseen? Näin helppoa se on...
02.06.2020 10:12Sotkamo Silver on aloittanut malmin esirikastuksen pilottitestauksen
02.06.2020 9:22Machinery Oy on uusi Tsurumi pumppujen edustaja Suomessa

Siirry arkistoon »