Raskaan kaluston suodatinasiantuntija Kentek pitää koneesi liikkeellä

Share |
18.04.2019 17:11

kentek1.jpg

Kentek on vuonna 1980 perustettu raskaan kaluston ja teollisuuden kansainvälinen tarviketoimittaja. Yrityksen erikoisalaa ovat maansiirto-, murska-ja kaivosalan suodatinratkaisut, jotka ovat tarjolla sekä Suomessa että Venäjällä ja Baltian maissa. Perinteisten palvelumallien ohella Kentek on vahvasti mukana sähköisessä kaupankäynnissä oman e-Tukku verkkokaupan myötä.

Kentekin laajan tuotevalikoiman perustana ovat korkealaatuiset suodattimet ja tiivisteet sekä niihin liittyvät tarvikkeet. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Kentek tarjoaa räätälöityjä suodatin- ja pakoputkistoratkaisuja OEM-asiakkaille. Kentekin tuotevalikoimassa on yhteensä yli 35 000 tuotenimikettä alan tunnetuimmilta ja luotettavimmilta toimittajilta. Yrityksen pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla, mistä tuotteet toimitetaan kotimaisten asiakkaiden lisäksi Latviaan ja Liettuaan sekä Venäjälle, jossa Kentekillä on tällä hetkellä seitsemän toimipistettä. 

Kentek on AAA-luokiteltu yritys ja kuuluu arvostettuun ”Suomen Vahvimmat” -yrityksien joukkoon. Kentek Oy:n liiketoimintajohtaja Sami Seppälä kertoo yrityksen olevan vahvalla kasvu-uralla. 

- Toiminnan laajenemisen ohella olemme vahvistaneet organisaatiotamme vahvan ammattitaidon omaavalla henkilöstöllä. Tekninen osaamisemme ja kykymme ratkaista asiakkaidemme ongelmat nopeasti ja luotettavasti ovat avaintekijöitä liiketoiminnallemme sekä vahva ase tulevaisuuden haasteita ajatellen. 

kentek4.jpgAsiakaslähtöisyys toiminnan kulmakivenä 

- Tulemme jatkossakin terävöittämään tuotevalikoimaamme, tuotteiden korkea laatua ja saatavuutta sekä asiantuntevaa asiakaslähtöistä palvelua, mitkä ovat toimintamme kulmakiviä. Kasvun myötä olemme rakentaneet palveluistamme entistäkin joustavampia ja räätälöidympiä, Seppälä jatkaa. 

Kentek palvelee asiakkaitaan sekä suoraan että koko maan kattavan jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Tuotevalikoiman tarkempi jäsentely paljastaa valikoiman rakentuvan suodatinalan kärkimerkkien, kuten esimerkiksi Donaldsonin, Baldwinin ja Mann+Hummelin sekä useiden muiden vahvojen tuotemerkkien tarjontaan. Tiivisteissä Kentek tekee yhteistyötä omistajansa Diploma Plc:n muiden sisaryritysten kanssa ja tarjoaa laajan toimittajaverkostonsa avustuksella kustannustehokkaat ja korkealaatuiset ratkaisut asiakkaiden vaativimpiinkin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. 

Vahvasta teknisestä osaamisesta ja luotettavuudesta on osoituksena yrityksen rooli OEM-teollisuuden yleisesti hyväksymänä komponenttitoimittajana. Kentek toimittaakin useille laitevalmistajille käyttökohtaisesti räätälöityjä suodatin- ja putkistoratkaisuja, useisiin eri käyttötarkoituksiin. - Pystyäkseen olemaan uskottava OEM-toimija, on yrityksen teknisen osaamisen lisäksi omattava tehokkaat logistiset palvelut sekä tuotteet, joiden laatuun voi luottaa. Ne asiat meillä ovat kunnossa, Seppälä täsmentää.

kentek2.jpg

Arvoajattelulla tehokkuutta läpi ketjun 

- Asiakkaan aika on arvokasta. Siksi palvelun täytyy olla joustavaa, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista. Ratkaisemme mahdolliset suodatinhaasteet asiakkaidemme puolesta. On sitten kyse laadusta, saatavuudesta, nopeista toimituksesta tai yleisesti luotettavuudesta, Seppälä kertoo. 

Samoja vastuullisia ja ammattilaisten arvostamia periaatteita Kentek soveltaa myös muihin sidosryhmiinsä. - Pyrimme kaikessa toiminnassamme erinomaisuuteen, Seppälä summaa. 

Markkinoille omalla tuotemerkillä 

Kiinnostavana uutuutena Kentek lanseeraa loppuvuoden aikana Suomen markkinoille myös oman Kentek®-tuotemerkkinsä suodattimet. Tarkasti valitut tuotteet on valmistettu tiukkoja eurooppalaisia standardeja noudattaen. Tuoteperheeseen kuuluvia suodattimia on testattu laaja-alaisesti ja ongelmitta jo usean vuoden ajan, monissa eri käyttökohteissa. 

- Käytämme tuotelinjan kehittämisessä hyväksi pitkää kokemustamme alan toimittajista, emmekä lähde hakemaan hintaetua laadun kustannuksella. Käytämme tuotevalikoimassamme ainoastaan tarkasti valittuja ja auditoituja valmistajia, joiden tuotteiden laatu tiedetään hyväksi ja joiden tuotteita käyttävät myös suodatinalan muut tunnetut toimijat ja esimerkiksi OEM-asiakkaat. Oma Kentek-valikoimamme on laadukas ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu tuoteperhe, mikä mahdollistaa asiakkaittemme entistä paremman palvelun laadusta tinkimättä, Seppälä lupaa. 

kentek3.jpg

Vahva panostus sähköiseen kaupankäyntiin 

Kentekin omistava englantilainen Diploma Plc. on ollut tyytyväinen yrityksen viime vuosien kehitykseen ja tukee Kentekin hankkeita, joiden avulla varaudutaan tulevaisuuden haasteisiin. 

- Viime vuosina tehtyjen muutoksien, kuten uusiin tiloihin muuton ja varaston ulkoistamisen lisäksi olemme uudistamassa toiminnanohjausjärjestelmäämme, minkä avulla toimintamme tehostuu entisestään. Saamme myös käyttöön entistä paremmat myynnin analysointityökalut, jolloin varmistamme, että asiakkaillamme on oikeat tuotteet, sovittuun aikaan. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton yhteydessä lanseeraamme myös uuden, entistäkin paremman B2B-verkkokaupan e-Tukun. Sen suunnittelu on tehty vuosien aikana kerätyn kokemuksen perusteella ja erityisesti käyttömukavuuteen panostaen, Seppälä paljastaa. 

Kentekin uusi e-Tukku on tehty asiakkaiden erilaiset vaatimukset huomioiden. Palveluun on mahdollista räätälöidä asiakaskohtaisia toimintoja, jolloin oikeat tuotteet löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Seppälä kertoo tuotteiden ja saatavuuksien olevan ajan tasaisia ja palvelun käytön tehdyn mahdollisimman vaivattomaksi. 

- Nykyaikaiset tekniset ratkaisut mahdollistavat meille uusien, entistä helppokäyttöisempien palveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Kentek e-Tukku on aina auki, mikä osaltaan tukee kenttämyyjiemme työtä.

kentek5.jpgNykyaikaiset toimitilat 

Yrityksen nykyaikaiset toimitilat Vantaan Kallio-solassa mahdollistavat osaltaan yrityksen pysymisen kasvu-uralla. 

- Muuton yhteydessä ulkoistimme varastotoimintomme, mikä tekee toiminnastamme entistä joustavampaa ja tehokkaampaa ja oma henkilöstömme voi keskittyä täysillä asiakkaidemme palvelemiseen. Tulevaisuudessakin liikkuvan kaluston asiakkaiden palvelu tulee olemaan toimintamme keskiössä ja liiketoimintamme kehitystyön tavoitteena onkin jatkuva palvelumme parantaminen. Tavoitteemme on, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan työhönsä mahdollisimman häiriöttömästi – ainoastaan liikkeessä pysyvä kone voi olla tuottava, Seppälä sanoo lopuksi.

23.07.2019 10:32Maarakennusalan kustannukset nousussa
22.07.2019 17:11Kivirockin Facebookissa jo 2800 tykkääjää - lähde mukaan seuraamaan alan hyviä uutisia
22.07.2019 14:55Uusi Lundberg 50 -mallisto Suomen ensiesittelyssä Lepaalla 15.-17.8.2019
22.07.2019 8:52BK-Hydrometa - orsi- ja valumavesien ammattilainen
21.07.2019 11:11Lisääntynyt maarakennuskoneiden käyttöaika Volvo ACTIVE CARE -palvelun ansiosta
20.07.2019 12:01Skanska rakentaa Technopolis Kuopion Microkadun kampukselle uuden toimisto- ja koulurakennuksen
19.07.2019 12:00Donges Group ostaa Ruukki Building Systemsin
18.07.2019 8:21Miten kuumuudessa jaksaa työskennellä? Asfalttityöntekijä kertoo
17.07.2019 13:33Terrafame Oy:n tammi-kesäkuun 2019 tulos julkaistaan 26.7.2019
16.07.2019 18:01Skanska rakentaa Posivalle käytetyn ydinpolttoaineen kapselointilaitoksen Olkiluotoon

Siirry arkistoon »