Wihurin Tekninen Kauppa on ­Norcar-pienkuormainten ja työlaitteiden uusi jälleenmyyjä Suomessa

27.08.2019 8:11

norris1.jpg

Tekninen Kauppa on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin koneet ja työlaitteet täydentävät nykyistä tuotevalikoimaa, koska muut tuotteemme ovat fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, mutta silti vahvaa ja ketterää konetta.

Uusikaarlepyyssä sijaitseva Norcar Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi pienkuormaimia ja niiden lisälaitteita. Kuormaimet ovat tunnetusti ketteriä, kestäviä ja vahvoja. Norcarin pienkuormaimia myydään nykyisin 15 maassa ympäri maailmaa. Kotimaan markkinat ovat aina olleet Norcarille tärkeät. Tähän saakka suomalainen asiakaskunta on koostunut lähinnä maanviljelijöistä.

Norcarilla on tuotannossa seitsemän erilaista pienkuormainta, sekä niille noin 50 erilaista työlaitetta. R&D-osasto kehittää jatkuvasti uusia kuormainmalleja ja työlaitteita. Myös olemassaolevia malleja päivitetään koko ajan uusilla toiminnoilla ja parannuksilla, jotka hyödyttävät niin käyttäjiä kuin ympäristöäkin.

Kaikki mallimme valmistetaan Uudessakaarlepyyssä, missä ne loppuasennuksen jälkeen käyvät läpi tiukan testausohjelman. Testauksella varmistetaan, että kone täyttää Norcarin pienkuormaimille asetetut korkeat vaatimukset.

Norcarin pienkuormaimet voidaan varustaa erilaisilla ominaisuuksilla, joihin lukeutuvat hydrauliikka, voimansiirto, turvallisuus ja ajomukavuus. Kaikki tämä siksi, että kuormain täyttäisi loppukäyttäjän asettamat korkeat vaatimukset.

Jan Hägg, myyntijohtaja, Norcar Ab:

- Pienkuormaimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Uudella yhteistyöllä otamme tärkeän askeleen kohti suurempia markkinoita, joilla tärkeitä tulevaisuuden aloja ovat mm. kiinteistönhoito, teollisuus, maarakennus sekä puutarha-ala.

- Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme tehneet sopimuksen Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden myynnistä Suomessa Wihuri Teknisen Kaupan kanssa.

Ollipekka Sinisalo, myyntijohtaja, Wihuri Oy Tekninen Kauppa:

- Wihuri on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden valikoima sopii hyvin tuotepalettiimme, koska omat tuotteemme ovat nykyisellään fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, vahvaa ja ketterää konetta.

- Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että tuotteiden laatu on yhtä korkea kuin omien koneidemme. Odotamme innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä uuden kumppanimme kanssa.

15.09.2019 11:00Rakennuskustannukset nousivat elokuussa 0,9 prosenttia vuodentakaisesta
14.09.2019 9:22Matekon Pirkanmaan myynti vahvistuu - uusi aluemyyntipäällikkö Pekka Vuorivirta
13.09.2019 17:11Doosan ja Engcon panostavat yhdessä Eurooppaan
13.09.2019 12:11Metson seulauutuus yhdistää erinomaisen kapasiteetin ja markkinoiden laajimman seulaverkkovalikoiman
12.09.2019 16:01Rinta-Jouppi Machinella Konepäivät ja uusien toimitilojen avajaiset 27.-28.9. Seinäjoella
12.09.2019 11:11Malminetsinnän vastuullisuusjärjestelmän kehitystyö etenee
11.09.2019 11:11Viisi tapaa parantaa kaivukoneen polttonestetehokkuutta
10.09.2019 15:44Engcon kasvattaa liikevaihtoaan yhdeksättä peräkkäistä vuotta
10.09.2019 14:01Rototilt laajentaa työlaitevalikoimaansa tehokkaalla asfalttileikkurilla
10.09.2019 9:11Asfalttityöntekijät ovat huolissaan ylinopeuksien aiheuttamasta turvallisuusriskistä päällystystyömailla

Siirry arkistoon »