Engcon menestyksekkäästi esillä USA:ssa Conexpo2020 -tapahtumassa

17.03.2020 17:00

Engcon_conexpo2020.jpg

Las Vegasissa järjestetty vuoden suurin toimialatapahtuma Conexpo 2020 oli rototilttivalmistaja Engconille täydellinen menestys. Engcon oli edustettuna koko messualueella useiden konevalmistajien osastoilla, ja alan eturivin kaivukoneenkuljettajat esittelivät sen tuotteita näytöksissä. Engcon oli messuilla vahvasti esillä ja on nyt valmis valloittamaan Pohjois-Amerikan markkinat.

Toimialan tämän vuoden suurtapahtuma Conexpo järjestettiin 10.–13. maaliskuuta 2020 Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Conexpo on yksi maailman suurimmista konemessuista. Nämä kolmen vuoden välein järjestettävät messut houkuttelevat paikalle lähes 130 000 kävijää. Maailman johtava rototilttivalmistaja Engcon on osallistunut Conexpoon useita kertoja. Tämän vuoden messut olivat sille kuitenkin ehdottomasti kaikkien aikojen parhaat osastolla kävijöiden määrän ja toimialan siihen kohdistaman huomion suhteen.

– Emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä tämän vuoden Conexpoon. Tiesimme jo ennen messuille saapumista, että kiinnostus Engconin tuotteita kohtaan olisi suurta mutta emme ehkä kuvitelleet sen olevan näin mittavaa. Panostuksemme kokonaisratkaisujemme ja niiden tarjoamien etujen esiin nostamiseksi on todella tuottanut tulosta. Kävijöiden tietämys on nyt huomattavasti suurempi kuin aiemmin, mikä vaikuttaa totta kai positiivisesti toimintaamme Pohjois-Amerikan markkinoilla, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo.

Koekäyttö suosittu kävijöiden keskuudessa
Aiempien vuosien tapaan Engcon esitteli osastollaan rototilttejään, turvallista Q-Safe-työlaitekiinnikettään ja automaattista EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmäänsä. Yrityksen oma henkilöstö esitteli niitä live-näytöksissä kaivukoneen avulla. Uutta Engconin osastolla Conexpossa oli tänä vuonna se, että kävijät saivat mahdollisuuden testata itse, miten rototiltti ja engconin työlaitteet toimivat. Tätä varten messuvieraiden käytössä oli kaksi koeajettavaa konetta. Koekäyttömahdollisuutta arvostettiin suuresti, ja se veti paljon ihmisiä Engconin osastolle.

– Olemme panostaneet tänä vuonna erityisen paljon perehdyttämiseen, ja se vaikuttaa onnistuneen hyvin. Mahdollisuus saada testata tuotteitamme itse on tietysti merkittävä kädenojennus, ja kaivukoneenkuljettajat, joiden kanssa olemme keskustelleet, ovat olleet siitä samaa mieltä. Ohjaamossa ei tarvitse olla pitkään huomatakseen, miten joustavaa, kätevää ja turvallista työskentely on, kun koneeseen on kytketty rototiltti, sanoo Anders Smith, Engconin Region Director.

Engconin omalla osastolla tapahtuneiden esittelyjen ja näytösten lisäksi Engconin rototiltit ja työlaitteet näkyivät monien konevalmistajien osastoilla. Messuvieraat pääsivät muun muassa tutustumaan Engconin tuotteilla varustettuihin kaivukoneisiin Doosanin, Hyundain, John Deeren ja Kobelcon osastoilla.

– Maailman konevalmistajien lisääntynyt kiinnostus osoittaa selvästi, että tuotteemme ovat liittymässä kiinteäksi osaksi kaivukoneita, Anders Smith sanoo.

Mahdollisuudet ovat monet Engconille
Engconin osastolle saapui neljäksi messupäivän ajan jatkuva virta urakoitsijoita ja kaivukoneenkuljettajia, jotka halusivat koekäyttää rototilttiä. Monta uutta kontaktia takataskussaan Engcon jatkaa nyt toimintaansa Pohjois-Amerikan markkinoilla.

– Nämä markkinat ovat meille valtava potentiaali, ja näemme, että meillä on niillä hyvät kasvumahdollisuudet tulevina vuosina. Markkinat alkavat olla entistä kypsemmät, ja North Havenissa Connecticutissa sijaitsevan myyntitoimistomme ansiosta meillä on hyvät mahdollisuudet tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, Anders Smith toteaa lopuksi

27.03.2020 10:40Kaivosinvestoinnit kasvoivat, malminetsintä väheni
27.03.2020 8:11Rototiltin täysautomaattinen pikakiinnitysjärjestelmä suuri puheenaihe Conexpossa
26.03.2020 17:00Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista
25.03.2020 11:00Suomen ensimmäisen valtakunnallisen "Liikenne 12" -liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelu etenee
24.03.2020 11:00JCB FINANCE rahoittaa konehankintasi
23.03.2020 15:14Joustavaa palvelua vara- ja kulutusosissa
23.03.2020 11:54Milwaukee esittelee akkukäyttöisen jatkojousikoneen viemäriputkien avaukseen
22.03.2020 10:00Skanska rakentaa Lumo Kodeille vuokra-asuntoja Vantaan Leinelään
21.03.2020 11:00Engcon nosti kaivukoneenkuljettajat korokkeelle Conexpossa - yritys otti mukaansa Las Vegasiin toimialan suurimpia vaikuttajia
20.03.2020 10:24JT Asbesti Oy sulautuu Purkupiha Groupiin

Siirry arkistoon »