Engcon menestyksekkäästi esillä USA:ssa Conexpo2020 -tapahtumassa

17.03.2020 17:00

Engcon_conexpo2020.jpg

Las Vegasissa järjestetty vuoden suurin toimialatapahtuma Conexpo 2020 oli rototilttivalmistaja Engconille täydellinen menestys. Engcon oli edustettuna koko messualueella useiden konevalmistajien osastoilla, ja alan eturivin kaivukoneenkuljettajat esittelivät sen tuotteita näytöksissä. Engcon oli messuilla vahvasti esillä ja on nyt valmis valloittamaan Pohjois-Amerikan markkinat.

Toimialan tämän vuoden suurtapahtuma Conexpo järjestettiin 10.–13. maaliskuuta 2020 Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Conexpo on yksi maailman suurimmista konemessuista. Nämä kolmen vuoden välein järjestettävät messut houkuttelevat paikalle lähes 130 000 kävijää. Maailman johtava rototilttivalmistaja Engcon on osallistunut Conexpoon useita kertoja. Tämän vuoden messut olivat sille kuitenkin ehdottomasti kaikkien aikojen parhaat osastolla kävijöiden määrän ja toimialan siihen kohdistaman huomion suhteen.

– Emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä tämän vuoden Conexpoon. Tiesimme jo ennen messuille saapumista, että kiinnostus Engconin tuotteita kohtaan olisi suurta mutta emme ehkä kuvitelleet sen olevan näin mittavaa. Panostuksemme kokonaisratkaisujemme ja niiden tarjoamien etujen esiin nostamiseksi on todella tuottanut tulosta. Kävijöiden tietämys on nyt huomattavasti suurempi kuin aiemmin, mikä vaikuttaa totta kai positiivisesti toimintaamme Pohjois-Amerikan markkinoilla, Engconin toimitusjohtaja Krister Blomgren sanoo.

Koekäyttö suosittu kävijöiden keskuudessa
Aiempien vuosien tapaan Engcon esitteli osastollaan rototilttejään, turvallista Q-Safe-työlaitekiinnikettään ja automaattista EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmäänsä. Yrityksen oma henkilöstö esitteli niitä live-näytöksissä kaivukoneen avulla. Uutta Engconin osastolla Conexpossa oli tänä vuonna se, että kävijät saivat mahdollisuuden testata itse, miten rototiltti ja engconin työlaitteet toimivat. Tätä varten messuvieraiden käytössä oli kaksi koeajettavaa konetta. Koekäyttömahdollisuutta arvostettiin suuresti, ja se veti paljon ihmisiä Engconin osastolle.

– Olemme panostaneet tänä vuonna erityisen paljon perehdyttämiseen, ja se vaikuttaa onnistuneen hyvin. Mahdollisuus saada testata tuotteitamme itse on tietysti merkittävä kädenojennus, ja kaivukoneenkuljettajat, joiden kanssa olemme keskustelleet, ovat olleet siitä samaa mieltä. Ohjaamossa ei tarvitse olla pitkään huomatakseen, miten joustavaa, kätevää ja turvallista työskentely on, kun koneeseen on kytketty rototiltti, sanoo Anders Smith, Engconin Region Director.

Engconin omalla osastolla tapahtuneiden esittelyjen ja näytösten lisäksi Engconin rototiltit ja työlaitteet näkyivät monien konevalmistajien osastoilla. Messuvieraat pääsivät muun muassa tutustumaan Engconin tuotteilla varustettuihin kaivukoneisiin Doosanin, Hyundain, John Deeren ja Kobelcon osastoilla.

– Maailman konevalmistajien lisääntynyt kiinnostus osoittaa selvästi, että tuotteemme ovat liittymässä kiinteäksi osaksi kaivukoneita, Anders Smith sanoo.

Mahdollisuudet ovat monet Engconille
Engconin osastolle saapui neljäksi messupäivän ajan jatkuva virta urakoitsijoita ja kaivukoneenkuljettajia, jotka halusivat koekäyttää rototilttiä. Monta uutta kontaktia takataskussaan Engcon jatkaa nyt toimintaansa Pohjois-Amerikan markkinoilla.

– Nämä markkinat ovat meille valtava potentiaali, ja näemme, että meillä on niillä hyvät kasvumahdollisuudet tulevina vuosina. Markkinat alkavat olla entistä kypsemmät, ja North Havenissa Connecticutissa sijaitsevan myyntitoimistomme ansiosta meillä on hyvät mahdollisuudet tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, Anders Smith toteaa lopuksi

29.05.2020 23:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
30.05.2020 12:11YIT on voittanut useita maanteiden hoitourakoita vuosille 2020-2025
29.05.2020 9:44GTK käynnistää Geokemialliset taustapitoisuuskartoitukset Sotkamon kunnan alueella
28.05.2020 11:00Työmaiden työturvallisuusjohtaminen parantunut merkittävästi viime vuosikymmenellä
27.05.2020 14:46Milwaukeelta akkukäyttöinen murtovasara
27.05.2020 8:53Oulu-Laurila-radan tarvesuunnittelu alkaa kesäkuussa
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...

Siirry arkistoon »