Esittelyssä SanRemo Mobile: uusi tiedonsiirtoratkaisu Sandvikin maanpäällisille porauslaitteille

13.05.2020 15:13

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_A_LR.jpg

Sandvik Mining and Rock Technology lanseerasi CONEXPO-CON/AGG 2020 -messuilla uuden mobiilipohjaisen tiedonsiirtoratkaisun maanpäällisille porauslaitteille. Ilmainen SanRemo Mobile on kätevä sovellus porauskaavioiden, -raporttien ja muun poraukseen liittyvän datan siirtoon älypuhelinta tai tablettia käyttäen.

 SanRemo Mobile tehostaa maanpäällisten porauslaitteiden tiedonsiirtoa valjastamalla tarkoitukseen mobiililaitteet. Ratkaisulla päästään eroon USB-muistilaitteiden käytöstä ja verkon kattavuuteen liittyvistä ongelmista työmailla. Ratkaisu muuntaa tavallisen mobiililaitteen eli puhelimen tai tabletin muistilaitteeksi, jolla voidaan helposti siirtää porauskaavio sähköpostista, pilvi- tai pikaviestipalvelusta tai muusta tuetusta lähteestä porauslaitteelle. Vastaavasti toteutuneita porauksia koskeva data ja tuotantoraportit voidaan lähettää porauslaitteelta helposti eteenpäin. Puhelinverkkoa tai muita langattomia verkkoja käyttävään järjestelmään ei liity muita tiedonsiirtomaksuja. Kun verkkoa ei ole käytettävissä, tiedot tallennetaan, kunnes verkkoyhteys on jälleen käytettävissä.

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_B_LR.jpg

SanRemo Mobilea voidaan käyttää yleisimpien mobiilisovellusten kautta, kuten sähköpostisovelluksen, WhatsAppin, Dropboxin tai OneDriven kautta. Porauskaavio voidaan lähettää porarille sähköpostilla toimistolta, kotoa tai tien päältä, ja porari voi helposti siirtää kaavion porauslaitteeseen bluetooth-yhteyttä käyttävällä SanRemo Mobile -sovelluksella. Joustavan, nopean ja läpinäkyvän datasiirron ansiosta porarilla on aina käytettävissään ajan tasalla olevat tiedot.

 Sandvik TIM3D -paikannusjärjestelmän kautta saatavat laaturaportit ja porauksenaikainen mittausdata (MWD) voidaan siirtää sovelluksella muille tai tallentaa myöhempään käyttöön. Dataa voidaan tarkastella esimerkiksi Sandvik Driller’s Office -ohjelmalla tai muulla yhteensopivalla ohjelmistolla. Lisäksi, SanRemo Mobile lataa automaattisesti porauslaitteen tuotantoraportit My Sandvik -portaaliin. My Sandvik -portaali tarjoaa digitaalisen ratkaisun laite- ja prosessidatan keräämiseen kustannustehokkaasti, ja lisäksi se mahdollistaa tehokkaan kaluston hallinnan ja auttaa optimoimaan tuotantoa.

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_C_LR.jpg

 
SanRemo Mobile on Sandvikin itse kehittämä ratkaisu, joka on integroitu porauslaitteen ohjausjärjestelmään, joten sen käyttöönotto on yksinkertaista ja vaivatonta. Järjestelmä on esiasennettu jo satoihin toimitettuihin Sandvikin maanpäällisiin porauslaitteisiin, ja se voidaan ottaa käyttöön ohjelmistopäivityksellä. Järjestelmä voidaan myös helposti asentaa jälkikäteen yhteensopiviin laitteisiin, joissa ei ole tehtaalla tehtyä esiasennusta.

 

SanRemo Mobile -sovellus on saatavilla Android-laitteisiin Google Play -kaupasta ja iOS-laitteisiin App Storen kautta. Järjestelmä tulee aluksi saataville Leopard™ DI650i- ja Ranger™ DXi -sarjan porauslaitteisiin sekä Sandvik TIM3D -järjestelmällä varustettuihin Ranger™ DX- ja Ranger™ DXR -porauslaitteisiin.

 

18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa!
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
15.09.2020 9:43Maa- ja vesirakentamisen yrityksillä liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana
15.09.2020 9:13Metso Outotec on saanut kaksi anodivalimon tilausta
15.09.2020 9:13Pohjoismaiset louhinta- ja tärinäkonsultit yhdistyvät
14.09.2020 9:12Onninen avasi pikatukun Riihimäellä
13.09.2020 11:11Euroopan raaka-aineiden saanti turvattava
11.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennus asiaa...
11.09.2020 12:00Kaivukoneesta vieläkin tehokkaampi - Engcon lanseeraa kampanjan "Do More. Earn More"
10.09.2020 12:01Metso Outotecin Kivenmurskaus-liiketoiminta-alueen yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet - ei irtisanomisia

Siirry arkistoon »