Esittelyssä SanRemo Mobile: uusi tiedonsiirtoratkaisu Sandvikin maanpäällisille porauslaitteille

13.05.2020 15:13

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_A_LR.jpg

Sandvik Mining and Rock Technology lanseerasi CONEXPO-CON/AGG 2020 -messuilla uuden mobiilipohjaisen tiedonsiirtoratkaisun maanpäällisille porauslaitteille. Ilmainen SanRemo Mobile on kätevä sovellus porauskaavioiden, -raporttien ja muun poraukseen liittyvän datan siirtoon älypuhelinta tai tablettia käyttäen.

 SanRemo Mobile tehostaa maanpäällisten porauslaitteiden tiedonsiirtoa valjastamalla tarkoitukseen mobiililaitteet. Ratkaisulla päästään eroon USB-muistilaitteiden käytöstä ja verkon kattavuuteen liittyvistä ongelmista työmailla. Ratkaisu muuntaa tavallisen mobiililaitteen eli puhelimen tai tabletin muistilaitteeksi, jolla voidaan helposti siirtää porauskaavio sähköpostista, pilvi- tai pikaviestipalvelusta tai muusta tuetusta lähteestä porauslaitteelle. Vastaavasti toteutuneita porauksia koskeva data ja tuotantoraportit voidaan lähettää porauslaitteelta helposti eteenpäin. Puhelinverkkoa tai muita langattomia verkkoja käyttävään järjestelmään ei liity muita tiedonsiirtomaksuja. Kun verkkoa ei ole käytettävissä, tiedot tallennetaan, kunnes verkkoyhteys on jälleen käytettävissä.

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_B_LR.jpg

SanRemo Mobilea voidaan käyttää yleisimpien mobiilisovellusten kautta, kuten sähköpostisovelluksen, WhatsAppin, Dropboxin tai OneDriven kautta. Porauskaavio voidaan lähettää porarille sähköpostilla toimistolta, kotoa tai tien päältä, ja porari voi helposti siirtää kaavion porauslaitteeseen bluetooth-yhteyttä käyttävällä SanRemo Mobile -sovelluksella. Joustavan, nopean ja läpinäkyvän datasiirron ansiosta porarilla on aina käytettävissään ajan tasalla olevat tiedot.

 Sandvik TIM3D -paikannusjärjestelmän kautta saatavat laaturaportit ja porauksenaikainen mittausdata (MWD) voidaan siirtää sovelluksella muille tai tallentaa myöhempään käyttöön. Dataa voidaan tarkastella esimerkiksi Sandvik Driller’s Office -ohjelmalla tai muulla yhteensopivalla ohjelmistolla. Lisäksi, SanRemo Mobile lataa automaattisesti porauslaitteen tuotantoraportit My Sandvik -portaaliin. My Sandvik -portaali tarjoaa digitaalisen ratkaisun laite- ja prosessidatan keräämiseen kustannustehokkaasti, ja lisäksi se mahdollistaa tehokkaan kaluston hallinnan ja auttaa optimoimaan tuotantoa.

Sandvik_SanRemo_Mobile_Photo_C_LR.jpg

 
SanRemo Mobile on Sandvikin itse kehittämä ratkaisu, joka on integroitu porauslaitteen ohjausjärjestelmään, joten sen käyttöönotto on yksinkertaista ja vaivatonta. Järjestelmä on esiasennettu jo satoihin toimitettuihin Sandvikin maanpäällisiin porauslaitteisiin, ja se voidaan ottaa käyttöön ohjelmistopäivityksellä. Järjestelmä voidaan myös helposti asentaa jälkikäteen yhteensopiviin laitteisiin, joissa ei ole tehtaalla tehtyä esiasennusta.

 

SanRemo Mobile -sovellus on saatavilla Android-laitteisiin Google Play -kaupasta ja iOS-laitteisiin App Storen kautta. Järjestelmä tulee aluksi saataville Leopard™ DI650i- ja Ranger™ DXi -sarjan porauslaitteisiin sekä Sandvik TIM3D -järjestelmällä varustettuihin Ranger™ DX- ja Ranger™ DXR -porauslaitteisiin.

 

22.05.2020 21:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana maarakennusalan mielenkiintoista asiaa...
26.05.2020 12:24Syyskuussa järjestettävien Alihankinta-messujen järjestelyt etenevät ennakkosuunnitelmien mukaisesti
25.05.2020 13:33Maarakennusalan kustannukset laskivat huhtikuussa 5,5 prosenttia vuodentakaisesta
25.05.2020 10:40Vuoden Kivenpyörittäjä -palkinto Jyrki Tahvoselle
24.05.2020 11:00Lännen huoltokorjaamo palvelee kaikkia työkonemerkkejä
23.05.2020 11:00LUE TÄSTÄ! Kevään ja kesän Komatsu-tarjouslehti ilmestynyt
22.05.2020 13:11Ympäristöpääkaupunki Lahdessa yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste hipoo sataa prosenttia
21.05.2020 11:00Vuokraliftit Oy:ltä vahva panostus henkilönostintarjontaan
20.05.2020 9:00Kouvola-Kotka/Hamina-ratahanke: Kotkan Kotolahden ratapihan laajennusurakka käynnistyy toukokuussa
19.05.2020 12:00Robitin poramestarien tukipalvelu - aina valmiina

Siirry arkistoon »